Tattoo!

HeBePoBaTaH_:

To je više za fizičke radnike, mornare, mandove, tipa - "Uspomena iz JNA". Meni je to prljavo, čist primitivni egzibicionizam sa telom.

ja ne mislim da je prljavo i sl.Bash naprotiv,tetovazhe za mene predstavljaju deo nechije lichnosti..slazhem se da ih ne treba raditi zato shto je to sad u modi,vec iskljucivo zbog nas samih...svako od nas drugacije vidi istu sliku..u smislu da za svakoga ona ima drugu simboliku...tetoviramo se zbog sebe,a ne zbog dechka...drugarice...itd...

uostalom zar nije i bushenje ushiju "chist primitivni egzibicionizam sa telom"?chak i kad su u pitanju dijamantske mindjushe?ja imam 14 piercinga..i ne mislim da je to primitivizam...smatram ih delom svoje lichnosti...lol

Poslednjih par meseci moj decko i ja razmisljamo zajedno da se istetoviramo... Ne znam na kojem ce on mestu ali ja sam razmisljala od kuka ka stomaku (otprilike taj "predeo") ali tetovazica bi bila mala i nije vidljiva puno. I ja imam stav prema tetovazama da treba da ti obelezava neki period tvog zivota, i da treba da budes svestan da ces to imati na svom telu citav zivot... Ja nemam nista protiv toga, mada se malo plasim zbog bola ali zelja da to uradimo decko i ja je jaca!

Don't_call_me_baby:
Pravo da ti kazem, svi zivi su nas to pitali ali ja to gledam ovako: Cim smo tako nesto odlucili da uradimo, znaci da mnogo znacimo jedno drugom i imamo dosta lepog sto nas vezuje. Period koji smo proveli zajedno (i koji jos traje ;) ) smo na neki nacen obelezili tom tetovazom i dogovorili smo se da nas ona uvek podseca na lepe momente.
Iskreno, mislim da se ne treba tetovirati ukoliko 100 % nisi siguran u to da zelis da taj tatoo do kraja zivota bude deo tebe... :roll:

Potpuno se slazem sa njom.I u pravu je!!!!

HAHAHHA....KAD GOD SE POKRENE PRICA O TATTOO JA SE SETIM ONOG FILMA KADA RIBA ISTETOVIRA LIKA PREKO CELIH LEDJA KONESKIM SLOVIMA, APISALO JE VELIKI COVEK SA MALIM KU...EM, A ON SAV PONOSAN POKAZUJE GDE STIGNE..I MUKICXA NE SANJA STA MU PISE NA LEDJUMA....
MA OK JE TAT ...

Dobro vece svima.Sto se tice tetovaza veliki sam ljubitelj dok sam protivnik pirsinga, zasto ne znam.:) Licno imam tattoo koja se samo nazire i pri dnu ledja je.Mogu Vam reci da je tattoo uradjen iz licnog razloga i za mene.tako da se sada spremam za jos jednu koja ce takodje biti vazana za mene.Zelim samo da kazem jos to da ko god se odluci na tet da dooobbbrrooo razmisli jer nije to sa hemijskom..POZZZZ

I ja ozbiljno razmisljam o nekoj vrlo simbolicnoj tetovazi. Gde mogu naci bogatu galeriju znakova, znam sta hocu, ali mi je bitan design. Podrzavam sve hrabre koji iskazu svoju osobenost kroz tetovazu.
Poz...

greeneyegirl
Ja volim tetovaze kanom,traju pet dana ali mozes da crtas po sebi sta ti je volja.Naucila sam da radim kanom i jedan moj drug to zna pa onda jedno drugo crtamo i volim velike tetovaze koje idu duz kicme ili polovine ledja.Mnogo mi se svidja a posle 5 dana nema nista pa idemo opet.
Mnogo je cool!!!

gde kupujes kanu? ja sam trazila i ne mogu da nadjem

ја сутра радим "Stella Rossa" на леђима, али за почетак привремену, мада не знам много ми се свиђа, можда урадим и трајну... :)

Sta muskarci (a i cure) misle o tome kada devojka ima tetovazu na guzi? Zar nije sexy?

Da, vrv jeste... dok ne omlohavi i ne omatori... pa ta ****** bude sve osim sexi, a nekadasnji sareni leptiric se pretvori u strijama i celulitom prosaran asimetricni cmar broj dva...
Da se razumemo imam tetovaze, volim tetovaze... ali tetovirati guzicu da bi bio sexi mi je malo otupavo...

Back