Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ne moraš se mučiti i trpeti bol, ne menjaj GAĆE par dana i imaćeš ŽUTOG leptira, baš tamo gde si i htela !!!Micotakis:Pitala sam jednog druga koji radi tatoo da mi nacrta u donjem delu kicme tog leptira, a opet zaboravila kako se "strucno" kazeAli slozio se samo tako
![]()
Privremene od 6 meseci ne postoje.Postoji kana koja traje 2-3 nedelje,sto mu dodje kao da si se flomasterom crtao,a privremene 3-5 godine su odvratne kad pocnu da se skidaju,kao prvo to su boje za trajnu sminku a ne za tetovazu,pa vi sami vidite.Posto ja radim tetovazu,svima savetujem koji zele da urade nesto,neka rade trajnu tetovazu i neka dobro razmisle dali su spremni na to,ili radite trajnu tetovazu ili se nemojte tetovirati.Micotakis:mislila sam na privremene od 6 meseci, ima i toga
\krvolok:Pa, ne moraš se mučiti i trpeti bol, ne menjaj GAĆE par dana i imaćeš ŽUTOG leptira, baš tamo gde si i htela !!!Micotakis:Pitala sam jednog druga koji radi tatoo da mi nacrta u donjem delu kicme tog leptira, a opet zaboravila kako se "strucno" kazeAli slozio se samo tako
![]()
![]()

ielena:Kad se vec tetoviramo, onda obavezno kod profesionalaca, nikako ona varijanta "dogodilo se u trenutku". Ja sam svoju uradila kod Snez. Dubajic - sve sterilno i cisto!
"ozbiljna zena sa nacrtanom skorpijom na nozi"Debela Berta:nacrtao slicicu koja kaze on opisuje mene.

pajamaca:videla ja!
ova omladina, obuku lepe suknjice...
avesic:ja ću da istetoviram čika slobu, jer on dok bio ja nisam plaćala porez ,pa porez na porez ,pa porez na prekoračenje poreza ,pa porez ako uplatiš više poreza no što treba ,,,,
da da istetoviraću fiskalnu kasu ,,, kako viri iz dupeta onom ko je uveo
sara!:ja se tetoviram ovih dana yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :razz: :razz: :razz:
ne znam jos tacno sta,ali tetoviram donji deo stomaka,sa leve strane...
jako se bojim da ce me boleti :-? :-?
Bordokosa:Sta muskarci (a i cure) misle o tome kada devojka ima tetovazu na guzi? Zar nije sexy?