Tattoo!

Micotakis:
Pitala sam jednog druga koji radi tatoo da mi nacrta u donjem delu kicme tog leptira, a opet zaboravila kako se "strucno" kaze :( Ali slozio se samo tako :D
Pa, ne moraš se mučiti i trpeti bol, ne menjaj GAĆE par dana i imaćeš ŽUTOG leptira, baš tamo gde si i htela !!! :lol:

Micotakis:
mislila sam na privremene od 6 meseci, ima i toga
Privremene od 6 meseci ne postoje.Postoji kana koja traje 2-3 nedelje,sto mu dodje kao da si se flomasterom crtao,a privremene 3-5 godine su odvratne kad pocnu da se skidaju,kao prvo to su boje za trajnu sminku a ne za tetovazu,pa vi sami vidite.Posto ja radim tetovazu,svima savetujem koji zele da urade nesto,neka rade trajnu tetovazu i neka dobro razmisle dali su spremni na to,ili radite trajnu tetovazu ili se nemojte tetovirati.
Svi koji zele neka pogledaju moj sajt www.wildcat.co.sr i neka ostave svoj utisak u knjigu gostiju

posto vidim da ti radis tetovaze interesuje me jedna stvar oko kane. kako se ona mesa i sa cime se mesa. cuo sam da se mesa sa hidrogenom e sada neznam da li je to tacno ili nije. Pa bi voleo da mi objasnis ako ti nije problem? Dusan
P.S a ako bi mogao da mi odgovotis na mail Dusan_kiss@yahoo.com

Hvala ti unapred :D

Ne mogu da verujem kakve vi dileme imate, sta cu s njom kad mi dosadi ili ne bude vise in :confused: Pa upravo zbog toga je i potrebno da se dobro razmisli pre bilo kakvog zvrljkanja. Nisam pobornik nicega sto se radi da bi bila in, a mislim da je upravo tetovaza to postala. Za ljude koji ne mogu da se odluce postoji kana, kao sto neko rece crtas se na svakih 5 dana i super ti je.

Kada sam imala 15 godina dobar prijatelj, sada akademski slikar, mi je nacrtao slicicu koja kaze on opisuje mene. Tu sliku cuvam u novcaniku i jako zelim da je istetoviram ali ne mogu da se odlucim oko mesta. Nikada mi nece dosaditi pa bih volela da bude na mestu koje vidim lepo, znaci ne na zadnjem delu tela, ali i da bude ne vidljiva za javnost sto je vise moguce. Stomak ne dolazi u obzir (radjala sam tako da to i nije bas glatko zategnuta povrsina :D ). Da bi se videla lepo do detalja mora da bude povelika 5x10cm tako da bas imam dilemu. Razmisljala sam o clanku na unutrasnjoj strani, uvek mogu da je pokrijem zavojem. Bas mi je trulo ono idem detetu na roditeljski, ozbiljna zena sa nacrtanom skorpijom na nozi, fuj.Uostalom to je moje, i ne zelim da je gleda bilo ko, vec samo onaj kome dozvolim.
Imate neki predlog?

ja imam na unutrasnjoj strani rucnog zgloba jedan mali tetic i hocu jos jedan isto tako malecki...ovo na riuci je ime mog brata a planiram da uradimnesto kao kompas samo malo stolozovanmo onakko kao neku zvezdicu isto malo i na nekom diskretnom mestu....

a berta...mozes da pitas tog koji te tetovira da nacrta malo manju sliku...meni je lepo mesto na pr clanak onako na ivici stopala ili na unutrasnoj strani ruke ali dornjeg dela ruke...mada je to malo vise za muskarce...

pajamaca:
videla ja!
ova omladina, obuku lepe suknjice...

tatoos.jpg

Maco... Mac, mac :-)

avesic:
ja ću da istetoviram čika slobu, jer on dok bio ja nisam plaćala porez ,pa porez na porez ,pa porez na prekoračenje poreza ,pa porez ako uplatiš više poreza no što treba ,,,,

da da istetoviraću fiskalnu kasu ,,, kako viri iz dupeta onom ko je uveo

e shta je s ovom zhenom?

ja se tetoviram ovih dana yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :razz: :razz: :razz:

ne znam jos tacno sta,ali tetoviram donji deo stomaka,sa leve strane...
jako se bojim da ce me boleti :-? :-?

sara!:
ja se tetoviram ovih dana yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :razz: :razz: :razz:

ne znam jos tacno sta,ali tetoviram donji deo stomaka,sa leve strane...
jako se bojim da ce me boleti :-? :-?

Taj deo ne boli...barem mene nije nimalo bolelo...
...moja tetovaža je doduše mala ...oko 3cm...

Bordokosa:
Sta muskarci (a i cure) misle o tome kada devojka ima tetovazu na guzi? Zar nije sexy?

ako po nekoj primetim tetovazu refleksno pomislim da je isfolirana fensi curka, a ako joj je na guzi onda dodam i da je fuksa...

cudno, ali losije tolirisem minijaturne tetovaze od vecih, npr one po celoj ruci ili ledjima me mnogo manje nerviraju...

sve u svemu, nije seksi i uopste me ne pali vec samo nervira

Back