mrwitza
Početnik
- Poruka
- 13
HeBePoBaTaH_:
To je više za fizičke radnike, mornare, mandove, tipa - "Uspomena iz JNA". Meni je to prljavo, čist primitivni egzibicionizam sa telom.
ja ne mislim da je prljavo i sl.Bash naprotiv,tetovazhe za mene predstavljaju deo nechije lichnosti..slazhem se da ih ne treba raditi zato shto je to sad u modi,vec iskljucivo zbog nas samih...svako od nas drugacije vidi istu sliku..u smislu da za svakoga ona ima drugu simboliku...tetoviramo se zbog sebe,a ne zbog dechka...drugarice...itd...
uostalom zar nije i bushenje ushiju "chist primitivni egzibicionizam sa telom"?chak i kad su u pitanju dijamantske mindjushe?ja imam 14 piercinga..i ne mislim da je to primitivizam...smatram ih delom svoje lichnosti...lol
Licno imam tattoo koja se samo nazire i pri dnu ledja je.Mogu Vam reci da je tattoo uradjen iz licnog razloga i za mene.tako da se sada spremam za jos jednu koja ce takodje biti vazana za mene.Zelim samo da kazem jos to da ko god se odluci na tet da dooobbbrrooo razmisli jer nije to sa hemijskom..POZZZZ