Tattoo!

ne znam dal se pominjalo ovde i dal ste znali...ja sam saznala skoro i bas sam se zacudila..kad imas tetovazu na donjem delu ledja,ono iznad guze ne mozes da dobijes epiduralnu anesteziju!!!!! to me malo prepalo...znala sam da prvih par godima ne moze da se daje krv,ali ovo...inace bas sam tu htela da uradim jednu hihihi sad smisljam novo mesto :P

Vec 10 god me drzhi zhelja da se istetoviram.... pre 7 sam to i uradila,ali josh me nije proshla.. :lol:
Imam jednu malecku koja je simbolichna i kako je neko rekao "teshko mogu da je vidim" :p :lol:
Josh uvek nishta konkretno nisam uradila po tom pitanju (ako tu malecku ne rachunam) jer mi se ukus menja na otprilike godinu dana...pa chekam da mi se jedna slika bash onako,zadrzhi u glavi...a onda cu verovatno da je uradim... ;)

miss:
ne znam dal se pominjalo ovde i dal ste znali...ja sam saznala skoro i bas sam se zacudila..kad imas tetovazu na donjem delu ledja,ono iznad guze ne mozes da dobijes epiduralnu anesteziju!!!!! to me malo prepalo...znala sam da prvih par godima ne moze da se daje krv,ali ovo...inace bas sam tu htela da uradim jednu hihihi sad smisljam novo mesto :P
procitala sam to negde.
kao mozes da se inficiras od boje za tetovazu ako se zadrzi na igli :?
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Ja imam tatoo na ledjima, uradila sam ga za moj 18. rodjendan i predstavlja simbol onoga kakva zalim da budem u zivotu...
Elem, pre 15 dana decko i ja smo uradili tatoo koji pocinje na njegovom vratu a zavrsava se na mom i ima smisao tek kad stanemo jedno do drugog... Ali ipak samo mi znamo sta ona zaista znaci...

Don't_call_me_baby:
Ja imam tatoo na ledjima, uradila sam ga za moj 18. rodjendan i predstavlja simbol onoga kakva zalim da budem u zivotu...
Elem, pre 15 dana decko i ja smo uradili tatoo koji pocinje na njegovom vratu a zavrsava se na mom i ima smisao tek kad stanemo jedno do drugog... Ali ipak samo mi znamo sta ona zaista znaci...
i sta cete da radite ako raskinete za god dana ili emsec dana ili sve jedno kad???

Pravo da ti kazem, svi zivi su nas to pitali ali ja to gledam ovako: Cim smo tako nesto odlucili da uradimo, znaci da mnogo znacimo jedno drugom i imamo dosta lepog sto nas vezuje. Period koji smo proveli zajedno (i koji jos traje ;) ) smo na neki nacen obelezili tom tetovazom i dogovorili smo se da nas ona uvek podseca na lepe momente.
Iskreno, mislim da se ne treba tetovirati ukoliko 100 % nisi siguran u to da zelis da taj tatoo do kraja zivota bude deo tebe... :roll:

oko tetovaze treba dobro razmisliti...kao prvo sta uraditi i na kom mestu na telu, a posle toga o majstoru koji radi (jer znam slucajeva da su devojke i momci bivali unakazeni)...

moja omiljena je JNA 1981 i gola zenska, preko cele podlaktice :D

Back