BanovanKorisnik
Primećen član
- Poruka
- 772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

procitala sam to negde.miss:ne znam dal se pominjalo ovde i dal ste znali...ja sam saznala skoro i bas sam se zacudila..kad imas tetovazu na donjem delu ledja,ono iznad guze ne mozes da dobijes epiduralnu anesteziju!!!!! to me malo prepalo...znala sam da prvih par godima ne moze da se daje krv,ali ovo...inace bas sam tu htela da uradim jednu hihihi sad smisljam novo mesto![]()
ja se za tri meseca tetoviram na guziBordokosa:Sta muskarci (a i cure) misle o tome kada devojka ima tetovazu na guzi? Zar nije sexy?
... i to će raditi čak 3 majstora, i to cele nedelje, zbog obima posla !!!gucci_novosadjanka:ja se za tri meseca tetoviram na guzi
Elastica IncredibIe:
Pa zar nije ociglednoneozbiljko:Jel to Bundeva?
i sta cete da radite ako raskinete za god dana ili emsec dana ili sve jedno kad???Don't_call_me_baby:Ja imam tatoo na ledjima, uradila sam ga za moj 18. rodjendan i predstavlja simbol onoga kakva zalim da budem u zivotu...
Elem, pre 15 dana decko i ja smo uradili tatoo koji pocinje na njegovom vratu a zavrsava se na mom i ima smisao tek kad stanemo jedno do drugog... Ali ipak samo mi znamo sta ona zaista znaci...
neozbiljko:Hteo bih da istetoviram nešto na piši. Al da bude kratko (iz određenog razloga, koji ne želim ovde da navodim). Imate li nekih predloga?

chika_doktor:pozdrav iz prijepolja!![]()
Bordokosa:Sta muskarci (a i cure) misle o tome kada devojka ima tetovazu na guzi? Zar nije sexy?