Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav generacijo![]()
Sta, i ti imas 80 godina?
Sta ima u Greciji, kakvo nam je vreme?
Ej, da pitam jos nesto.. Imam neki suncobran Delta sladoleda-jel' glupo da ga ponesem?![]()
......taman sam pomislila da nisam prekrsila neko nepisano pravilo...verovatno se poruka tek posle pojavila zbog onog da prvih deset poruka mora da ti odobri moderator
A ja sam te razumela da si ti biula u Discovery-ju,pa sam te zato smarala...
Nema veze,mozda se neko pojavi ko je odseo tu,sad sta je-tu je,u krajnjoj liniji pisacu ja o Discovery-ju kad se vratim
...e,a nisam te razumela ovo za sebamed?
Pozdrav![]()
Tu Panagiji u u "fabrici" maslinovog ulja imas i prodavnicu - najjeftinije maslinovo ulje na Tasosu - kantica 5 l. extra devicansko = 22 €.
./QUOTE]
U Limenariji je kantica ulja 5l extra devicansko 18,5e
![]()
Pa dobro Nikana, gde si bila kada sam ja prosle godine uzimao maslinovo ulje, ovako sam umesto 5 skupljih kantica, mogao da uzmem 6 u limenariji.Reci mi samo gde u Limenariji ima m. ulje da se kupi, jer bi hteo da narucim da mi neko moj, ko ide na Tasos donese. Unapred ti hvala.
Pozdrav svim ljubiteljima Tasosa!
Imam nekoliko konkretnih pitanja za vas:
1. Kakvo je vase iskustvo, kada bi trebalo otprilike da se krene iz Beograda za Limenas, ako usput planiramo da stajemo samo na par sati odmora/spavanja?
2.Da li mi je uopste bitan raspored trajekata iz Keramotija, da li je moguce vremenski naciljati dolazak?
3. Da li da ponesem nekakav suncobran, (imam neki Delta sladoleda)-da li je to dozvoljeno koristiiti na plazama?
4.Pre nekoliko dana komsije iz zgrade su se vratile sa letovanja, sa Halkidikija, mada ne znam u kom gradu su bili tacno. Porazila me je informacija da je flasirana voda preskupa, da je sada 1.5l vode oko 200dinara!!?? :???:
Nekako odbijam da poverujem u to, znam da je flasirana voda u Grckoj uvek bila jeftinija nego kod nas. Da nisu oni pili neku pozlacenu?
Kakvo je vase ovogodisnje iskustvo?
Hvala, drugari!![]()
Moze li neko da postavi slike EFES GARDENA?(Sobe su mi najvaznije)![]()
Pokušaj odgovora na neka pitanja:
Super, hvala Hasek!
Skinula sam raspored sa neta, vidim da jutarnji trajekt krece vec u 6h..
Malo mi je glupavo sto ne mogu da odredim kada da krenem iz BGa, ali kapiram da je svejedno sta planiras, ne mozes nikada predvideti sve-i granicne prelaze, i planirana i neplanirana stajanja.. Imam negde u glavi informaciju da se putuje oko 14 sati, pa ce mi to biti neki reper..
Ok, onda pakujem i suncobran..
A ovo za vodu, ostace mi misterija.. Ko zna sta su ljudi kupovali..
Pozdrav!
Sto se vode tice najniza cena je 1,45e = 6x1,5l. Jedna flasa od 1,5l je 50centi ako se kupuje pojedinacno. Ovo su cene u Limenariji. Slicno je na celom Tasosu.
Pogledao sam sajt,medjutim nemaju nikakve slike tih apartmana koje nude.Da li neko moze da mi preporuci gde da pogledam nesto ili da preporuci neki apartman za dvoje do nekih 400,450 eura da je bio i da zna da je na dobrom mestu i da su uslovi dobri ? Mozda mnogo trazim,ali valjda ste zato ovde da pomognete onima koji nisu bili na Tasosu.Sdonca,
vidi da li je nesto ostalo slobodno kod Perle!
www.perlatours.net
Popzdrav svima!Blizi mi se termin odlaska na Tasos pa koristim svaku priliku da jos ponesto saznam o njemu. Zamolila bih da mi neko odgovori na pitanje da li Grci na granici prave problem oko prenosenja hrane u njihovu zemlju.Naravno da mislim na manje kolicine koje nosimo za odmor.Hvala!