milenaidaki
Primećen član
- Poruka
- 997
Pozdrav svima. Upravo sam procitala da ima zainteresovanih za hotele u Pefkariju i hotel Sirenas u Potosu pa rekoh da probam da pomognem malo.
Hotel Sirenas je mnogo noviji od Tasosa i Aktija. Ne bih rekla da se Tasos i Akti vode kao hoteli sa 4 zvezdice, a ako je tako onda smatram da to zaista ne zasluzuju. Alexandra beach npr. ima 4 zvezdice, a oni ne mogu da se porede sa njim.
Sirenas ima veoma prostrane sobe, po meni lepse cak nego u Alexandri beachu. Sirenas je hotel koji bih svima preporucila pod uslovom da vam terase gledaju na bazen i more. Ako to dobijete onda je to pun pogodak. Svi gosti Sirenasa su proslog leta bili prezadovoljni, a mnogi su, koji su bili u Alexandri pa hteli da produze boravak, na moju preporuku prelazili u Sirenas i bili i vise nego zadovoljni. Sobe se ciste svaki dan, bazen je jako cist, svi su ljubazni. (Ovo ne znaci da sobe koje imaju pogled na ulicu nisu dobre, naprotiv, odlicne su, ali meni je bar pogled na more jako vazan.)
Ukoliko imate dece i hocete da vam plaza bude bas blizu onda su Thassos apartmani pun pogodak. Plaza je na 2 minuta, a kuca ima veliko dvoriste i parking. Apartmani nisu nesto veliki, ali dovoljni za roditelje sa malom decom. U apartmanima su gotovo uvek porodice sa decicom tako da se deca, a i odrasli jako druze.
Akti je odlican narocito ako vam terasa gleda na more. Meni se najvise svidjaju sobe na prvom i drugom spratu, jer je pogled odozgo velicanstven, ali tu nekome moze biti problem to sto su bas te terase na prednjoj strani zajednicke. Terase su ogromne i svaka soba ima svoj sto i stolice, ali fizicki nije podeljena. Vecini nije smetalo. Hrana je dobra. Sobe u prizemlju imaju sopstvenu terasu, ali pogled nije tako lep. Ja sam jednostavno odusevljena tim sobama gore. Kad god bih se popela ostajala bih neko vreme samo zbog pogleda.
I na kraju hotel Tasos. To je klasican hotel, ponovo sobe imaju lep pogled (ne sve). Njegova prednost je ta sto ima bazen, teniske terene, lezaljke koje ne placate i sl. mada sve to mogu koristiti i gosti Thassos apartmana.
I na kraju jedan savet: U slucaju da hocete da vam soba ima pogled na more ili da vam bude na odredjenom spratu ili hocete jednostavno nesto specijalno morate insistirati na tome i nikako se ne osloniti samo na usmeno obecanje.
Hvala Nikana 1!
Hotel Sirenas je OČIGLEDNO :shock: noviji od ovih drugih u ovoj diskusiji, Tassos, Akti što mi se sviđa. Što se tiče pogleda, idealno bi bilo da je pogled na more (nisam znala da i Srienas ima pogled na more?) ali posle prošlogodišnjeg pogleda u Dasiji na KOKOŠINJAC

Takođe, nešto mi se smučio stari nameštaj, što je isto bio slučaj sa Dasijom.
HOĆU NOVO8-)