TASOS - u reči i slici

Mi smo, sada vec prosle godine, letovali bas preko Perle, bas u Skali Sotiras.... I mi smo odusevljeni.... Ponovicemo isto, ako da Bog, i ove godine. Plaza u samo Skali je SUPER, Perlini apartmani takodje... I stvarno ako imas auto nista ti nije daleko (osim ako si penzionerski tip pa volis vasariste tipa BUDVA). Vidimo se u Skali!!!

Znate li da li neka agencija ima aranžmane za Paradiso beach ili Golden beach na Tasosu?
Znači samo da idem tamo da se kupam već da budem smeštena baš tamo.

Prošle godine bila u Pefkariju i imam pik na ove dve plaže koje sam videla samo na slikama.

Znate li da li neka agencija ima aranžmane za Paradiso beach ili Golden beach na Tasosu?

Paradiso je samo plaza, sa kaficem i parkingom. Tu smestajnih kapaciteta, koliko ja znam, nema, a i da ih ima ne bi imala nista drugo sto ti je potrebno na letovanju (prodavnice, pekare, poslasticarnice, restorane, kafice, apoteku...).

Golden beach i Skalu Potamia (koja je odmah pored; cak i ne primetis gde je granica izmedju ova dva mestasca;) rade mnoge agencije. Pro-Google-aj malo i nacices.

Skala Marion - plaza u samom mestu ok, ali nista posebno; divlje uvale u okolini - super za one koji vole divlje plaze; prodavnice - dve najvise, jedna slabo opremljena, druga, na izlazu iz mestasca, prilicno dobro; restorani - tri, cetri u nazovimo centru i to je sve; prostor za setnju - 200m uz obalu i nista vise.

Licno nikada ne bih izabrala Skalu Marion za bazu - previse je pusto i bez sadrzaja, cak i za Tasos.

Pahis plaža, definitivno. Nalazi se na jedno 8km od Limenasa, a tu su i Glifoneri plaža, ona je manja od Pahis-a, i Loloudis )nisam sigurna da je baš taj naziv) i tu je i hotel sa tim nazivom, neka od naših agencija ga je držala prošle godine i bilo je otprilike 600 E po osobi. Po meni - ko voli ovakve plaže najbolje je da se smesti u Limenasu.
Inače, mi smo već uplatili, isto kao prošle godine Skala Potamia, vila Blue Sky - za Limenas nismo pronašli odgovarajući apartman u smislu odnosa kvalitata smeštaja i cene.

Meni rekose da je Louloudis plaza uvala pre manastira Svetog Arhandjela Mihaila...
Domaći zadatak i za tebe i za tog ko ti je rekao: http://forum.krstarica.com/threads/87451&page=141, post # 3520.
E sad kako tu ima nekoliko lepih uvala, ni sama vise ne znam koja je Louloudis.
Pa objasnio sam šta je Louloudis!
Ne mogu da shvatim da neko par godina letuje na Tasosu, a da još uvek nije skapirao kako se šta zove i gde se nalazi!

Back