TASOS - u reči i slici

2002173031997152132_rs.jpg

Eto, nisam planirala ovog leta na Tasos, al' sad kad vidim fotke Docine plaze, koju nisam posetila, pocinjem da se predomisljam...

Ja bih da "izbunarim" neku novu destinaciju u Grckoj, do koje se moze kolima, koja ce imati tako lepe, divlje plaze, sa cistim morem, kao na Tasosu, ali da sama mestasca u kojima se odseda budu malo urbanija i sa vise sadrzaja. Trazim li previse?

Meni je baš super što su mesta na Tasosu obična seoca i žao mi je što neka naša agencija ne nudi smeštaj u planinskim selima Tasosa. To bi mi tek bio pravi pogodak.
Dole civilizacija, dole preplanule lepotice sa Straduna i Knez Mihajlove, dole mirisi krema za sunčanje i skupih parfema. Živele koze, ovce i pernata živina.

Браво и за Нолета и за Ану!

Doco, tvoj avatar je bas bio prognozirajuci. Svaka cast, ne menjaj ga !!!

Da ne zaboravimo i Zimonjica koji se sa kineskom partnerkom jutros plasirao u finale mix dubla. Dakle, bravo i za Zimonjica, ali bravo i za Janka koji je posteno namucio Federera pre neki dan i J.J. koja je zbog povreda na zalost posustala.

U koja tasoska sela cemo da smestimo ostalu tenisku ekipu, sta kazete?! Ima da im bude "preterano", sto jedna nasa forumska prijateljica rece.

Veceras svi sto ranije na spavanje, kako bismo bili u stanju da gledamo Anu u finalu nocas u 3,30.

Oво је прелепо!
Како се стиже до те увале?

Potrazi na prethodnim stranama, vise puta je Doktor objasnjavao kako se stize do cuvene plaze sa belim, mermernim kamencicima, cak je "kacio" i mapu sa ucrtanom plazom (produzi se dalje od rampe na ulazu na Makrijamos plazu, koliko se secam).

Ova pretposlednja, sa seocetom u planini mi je ostavila najjači utisak. Interesantan sam znati koje je selo u pitanju. I da li imaju teniski kamp, naravno! (nešto mi miriše da nam je Doca podmetnuo fotku sa obronaka planine Rudnik)

Back