gnjavatorix
Početnik
- Poruka
- 17
Posto vidim da obnavljate gradivo, evo i mog skromnog doprinosa - (Gnjavatorixova) plava faza...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, a sabra izbacuje cenovnik u ponedeljak, 17.12.2007, a sajam turizma ove godine u februaru, setili se konačno da pomerePosto vidim da obnavljate gradivo, evo i mog skromnog doprinosa - (Gnjavatorixova) plava faza...
![]()
![]()
![]()
![]()
ne odgovara ni na sms...
Loš ti broj.
Koliko sam ja mogao da vidim na sajtu, Magic još nije izašao sa ponudom za leto 2008.!
ako misliš na ponude, sa njima su izašli i sabra, kimtravel i magic

![]()
Dragi prijatelji,
Zelim vam SRECNU NOVU 2008. godinu i u njoj puno zdravlja, srece, bezbriznosti, uspeha i NARAVNO PUTOVANJA !!!
Vasa Mira
Ne bih se baš složio sa tobom. Mislim da si prevideo jednu stvar a to je, da se i na toj strani ostrva nalaze par fenomenalnih plaža kao što su Pachis, Glyfoneri itd. Znam ljude koji su samo na njima provodili vreme. Ali to naravno ne znači da ne treba obići i ostali deo ostrva!Cena stvarno jeste povoljna ali je mesto i okolne plaže 20 km na jednu i drugu stranu stvarno najlošiji deo Tasosa.Ali dobro verovatno ćete tamo i biti samo da prespavate...