TASOS - u reči i slici

Ljupce: "Tasos je prelep!!!! Odmorili smo se super, preporučujem Pahis plažu za one sa malom decom!
Čim nađem malo vremena stižu slike! "

Dobrodosla !!! Drago mi je da vam se svideo Tasos. Nadam se da ti ti ujedi osa i cerkicina bolest nisu pokvarili uzivanje i odmor?!

GSM doctor: "Ma kakav Tasos, kakve plaze, jedino sto vredi videti na ostrvu je Nikana!"

Doktore, vraze, rekla bih da si konacno upoznao nasu Nikanu. Nije ni Brka mutav, znao je dobro koga bira i zasto bira bas nase gore list. Nego, jel' te docekao na noz ili sa osmehom?! He, he, he... :lol:

mirarbi:
Doktore, vraze, rekla bih da si konacno upoznao nasu Nikanu. Nije ni Brka mutav, znao je dobro koga bira i zasto bira bas nase gore list. Nego, jel' te docekao na noz ili sa osmehom?! He, he, he... :lol:

Ma sakrio se negde, nije smeo da dodje, cujem i da je obrio brkove da ga ne prepoznam. Jesi li videla kakav nam je cvet ubrao iz baste!

drmarke:
E ajde jedan foto safari i detaljan opis kako doci do Pahis plaze, jer je jedina koju sam uspeo da ne pronadjem. Ako dobro shvatam to je ta cuvena sa palmom sa Win95 desktopa (ili Win98 )

Marke

E sad mi je lakse,mi nismo uspeli da pronadjemo Giolu,ali sad me utesi!
Pahis ti je kada se krene iz pravca Limenasa ka zapadnoj obali ( tj.Prinosu);Prodju se Glyfada i Papalimani,nailazi se na znak na kome se pominje Pahis(ne mogu tacno da se setim sta pise :shock: )!Veoma je blizu Limenasa,mozda na 10-tak km ili cak manje!U svakom sl. je osim 'DOCINE PLAZE',jedna od najlepsih!

Pahissss:

Prilozi

• Pahis.JPG
    Pahis.JPG
    57,5 KB · Pregleda: 49
  • Pahis1.JPG
    Pahis1.JPG
    63,7 KB · Pregleda: 41
  • Pahis2.JPG
    Pahis2.JPG
    70,8 KB · Pregleda: 45

Back