- Poruka
- 564
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno sam razočarana ovom informacijom.....Imala sam sreću da u avgustu vidim tu plažu u potpuno divljem izdanju, sa svega par ljudi na njoj..I to je najlepši utisak sa Tasosa....GSM doctor:Informacija za sve ljubitelje divlje plaze sa belim kamencicima, plaza vise nije divlja, jutros sam se iznenadio kada sam ugledao lezaljke i suncobrane, postavio grekos pa poceo da naplacuje. Buldozer je malo raskrcio okolo i postavili su stencugu na prolaz, tako da se ne moze kolima na samu plazu. Talasi su danas ogromni. Slike kada se vratim u majku Srbiju.
danijelakg:Ljudi kakvo je vreme na Tasosu ovih dana i koliko je hladno uvece? Ja krecem devetog i idem na Tasos prvi put i jedva cekam da vidim sve plaze koje ste pomenuli. Koliko je iznajmljivanje skutera?
Pozdrav!
Imala sam sreću da u avgustu vidim tu plažu u potpuno divljem izdanju, sa svega par ljudi na njoj..I to je najlepši utisak sa Tasosa...
Vreme je predivno, nocas je palo malo kise, trenutno sam na plazi u Skala Potamia, pesak, talasi, hladna koka kola, voda neverovatno topla. Deca uzivaju, ova moja nece iz vode... Moj utisak je da pored ove plaze nema potrebe da se gurate na Paradise.
Da li mozes malo detaljnije da opises gde ste nasli te knjizice gratis, posto sam ja fan za te stvari (po struci geograf :wink: ). tnxajvan:Što se tiče mapa Tasosa: dobili smo "gratis" dve mape. Jednu je štampala "Iris-gold" fabrika nakita, a drugu automehaničari sa Tasosa. sasvim su upotrebljive i ne koštaju ništa. Takodje smo u Limenasu, negde u onim uličicama sa radnjicama, na zadnjem prozoru neke radnjice naleteli na gomilu "gratis" knjižica tipa "telefonoteka" sa ilustracijama pa čak i lepim opisima pojedinih mesta (geografija, prirodne lepote, antička nalazišta,..), reklame restorana, kafića, prodavnica, uslužnih radnji,...smeštaja,..Izdala ju je lokalna reklamna agencija PREVOLI. Na žalost, pre nego što smo naleteli na tu knjižicu, već smo spiskali pare na knjigu o Tasosu koja ima tek nešto malo više informacija i naravno kvalitetnije fotografije.
Maverickso:Doco kakvo je vreme tamo? znam da si napisao na prosloj strani ali reci nam za danas opet, gledao sam jutros 21 stepen i oblacno. U subotu krecem u Limenariju i sad sam se uplasio kao nikad da vreme nece biti dobro. Prvi put idem u septembru na more mozda zato imam toliki strah
Doco kakvo je vreme tamo? znam da si napisao na prosloj strani ali reci nam za danas opet , gledao sam jutros 21 stepen i oblacno. U subotu krecem u Limenariju i sad sam se uplasio kao nikad da vreme nece biti dobro. Prvi put idem u septembru na more mozda zato imam toliki strah.
Cao svima koji su bili ili znaju nesto o apartmanima Meni u Limenariji preko Relaxa.
Malo detalja gde se nalaze, u kakvom su stanju i koja im je najbliža plaža (pise nesto 950m od mora) u nedostatku auta (dozvola i sl.). Koleginica mi putuje druge polovine septembra...
Maverickso:Hvala Doktore i hvala Mirabi na ovim recima utehe nadam se da ce biti lepo vreme, nego treba mi savet, jel se moze doci do Giole skuterom i dokle bi bilo najbezbednije ici pa dalje pesice?
drmarke:Imas moje slike par strana u nazad pa proceni
.... gore na vrhu gde svi ostavljaju automobile mozes i ti skuter (odatle je 10 min nizbrdo i jedno 15 uzbrdo do Giole), mada mislim da mozes jos malo da se spustis (dokle god idu serpentine na dole...
Poslednji deo je pun kamenja i dosta izbrazdan bujicama tako da je sigurnije pesaka ali to je vec 5 minuta od stena....
Pogledacu da li imam neke slike sa tog drugog dela pa cu da ih zakacim...
Marke