- Poruka
- 564
Da, definitivno najlepsa plaza, idem sutra opet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos da dodam da mi je gospodja nagazila na osu ili pcelu pa sad copa ko drug Tito.
mirarbi:U marketu u Limenariji, ispod Maliatosa, blize moru, vidjala sam da imaju u ponudi "Novosti" i "Blic zenu".
Skupi su, pa je mozda bolje odmarati se i ne zamarati vestima iz domovine.
Ja uvek nakupujem te zenske casopise...i sve ih vratim neotvorene,jedino muz resi ukrstene reci...sve mi zao da mi oci propuste nesto dok bulje u novine i gledaju"kako negovati gornje trepavice,a kako donje,da li prvo mazati levi ili desni guz kremom protiv celulita"....a za to vreme svasta nesto lepo moze da se propusti...
mirarbi:Doktore, kako je gospodjina noga? Jel' sve u redu?
'Ebem ti kad pripitomise i tu lepu, mermernu plazu!
A ja pripremila sve neke suknjice, majice sa kratkim rukavima i sandale :-? Moracu sad i topliju varijantu da smislimGSM doctor:Obavezno ponesi neko dzemperce ili kosulju, ume da dune vetar.
U svakom slucaju bolje je i to nego neka sturcna literatura za ispit ;-) Ovog puta cu kupiti sudoku i to ce mi biti jedina literatura...Vesna Ks:Ja uvek nakupujem te zenske casopise...i sve ih vratim neotvorene,jedino muz resi ukrstene reci...sve mi zao da mi oci propuste nesto dok bulje u novine i gledaju"kako negovati gornje trepavice,a kako donje,da li prvo mazati levi ili desni guz kremom protiv celulita"....a za to vreme svasta nesto lepo moze da se propusti...![]()
![]()
![]()
A ja pripremila sve neke suknjice, majice sa kratkim rukavima i sandale Moracu sad i topliju varijantu da smislim Hvala doktore na informaciji!