gnjavatorix
Početnik
- Poruka
- 17
Nasi su tako glupo formulisali vest da smo u prvom trenutku svi stekli utisak da gori pod nogama... ali opet, najveci problem je na Peloponezu, i to u delu Peloponeza koji najvise volim... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je voda?
Jeste, veliki bedak za te ljude tamo. Ja treba da idem za 30+ sati i trebalo bi da sam u euforiji, ali prosto mi teško da se radujem u ovom trenutku. Voleo bih da mi bude sunčano i toplo na moru, ali je kiša preko-potrebna i molimo se svi za nju.mirarbi:Prijatelji, pravo da vam kazem, nemam snage da pisem o lepim stvarima i postavljam fotografije, obzirom na sve sto se zadnjih dana desava u predivnoj, prijateljskoj nam zemlji. Ne zamerite.
Ima li neko da zna kakvo je stanje na nasem delu kopnenog puta za Tasos?Da mogu da odvrnem discman i dremuckam bez zorta na putu.
Kako to da nista nema na vestima? Koliko je veliki pozar? Izvini na pitanjima, ali prosto ne znam gde da se informisem... :???:mirarbi:Poslednja vest od Mobilnog koji zivi u Grckoj, veliki pozar u selu pored Kavale!!! :sad:
Znam Kimi no1, i ja se slazem sa tim. Ali ipak treba voditi racuna. Seti se samo onih nasih turista od prosle god, sa Halkidikija. Ovo je vise informisanje, da ne bude iznenadjena... ;-)Kimi no1:Alo ljudi spustite malo loptu na zemlju ipak idete na odmor a ne na radnu akciju gasenja pozara,koga hvala bogu na Tasosu i nema,zasto tolika frka ej.....
Ovaj cuo ono,onaj video ono i sve tako poslednjih par dana,kakav ce vam biti odmor kad ste u tom fazonu mogu samo da nagadjam !
Jos 9 dana ..................samo opusteno.......
Kako to da nista nema na vestima? Koliko je veliki pozar? Izvini na pitanjima, ali prosto ne znam gde da se informisem... ??:
...Doktore, ako si rad posalji br mobilnog na pp do sjutra u 14...
Mobilni: "...upravo je bio izvestaj iz Kavale.pozar je izbio (na srecu) u blizini velike kasarne.tako da je vojska masinama brzo presekla put vatri.za sada gori u kontra smeru od kavale i magistrale a izgorece brda pod borovom shumom.smatra se da ce do sumraka avioni uspeti da ga ugase jer je vec izolovan......."
Kako to palis kafu, doktore? Otkrij mi tajnu, definitivno ce mi trebatiGSM doctor:Ljudi, samo da znate kako je topla voda, ovo jos nisam doziveo. Vatrogasci redovno krstare po ostrvu tako da nema frke... Kazu da su svi pozari podmetnuti od strane gradjevinske mafije, ko bi ga znao. Osa ipak ima, idu samo na hranu, ali cim zapalim malo kafe u aluminijumskoj foliji - momentalno nestanu. Trenutno pijem nes na terasi i spremam se da pocepam malo janjetine. Joj sto mi ceo zivot nije ovakav!?
malo i ja da se ubacimlenaje6:Kako to palis kafu, doktore? Otkrij mi tajnu, definitivno ce mi trebatiDrago mi je da cujem da je sve u redu i spremno za uzivanciju...