TASOS - u reči i slici

A sto ne pogledas vilu Paradiso preko Inextoursa. Lepa, je nova, ciste svaki dan, ima parking(mesta) ispred vile, lepo dvoriste, odvojenu terasu, TV, klimu, gazde ne zive tu. Nalazi se u novom delu Limenasa. Mi smo bas bili zadovoljni. Jedino sto nema bazen, ali ionako sta ce ti. Bolje da zujite, kad vec idete kolima.

Hvala Nikana, ali danas svakako moramo da uplatimo, tako da ce za slike biti kasno, bar sto se nase odluke tice.

Javicu se posle podne da vam kazem sta smo uplatili.

Emma, u hotelu Akti je u subotu kad sam zvala Magic jos bila na raspolaganju jedna soba, ali mi ove godine ne bismo hteli polupansion, da ne bi bili vezani terminima obroka. Eventualno bismo pristali na nocenje sa doruckom.

Hvala svima i POZDRAV!!!

I ovde ima lepih vila, ne znam zasto su se svi zalepili za Limenas i Limenariju

goldenvn1.jpg

Pozdrav svim ljubiteljima Tasosa. Vašim post-ovima na ovom forumu ste mi približili ostrvo kao da sam bio tamo a nisam. Supruga i ja smo uplatili za 7. jul Potos, vila Vaso. O ovoj vili je već ranije pisano tako da vas neću ništa pitati za nju ali svaka dodatna informacija je dobrodošla naravno. Interesuje me da li u Potosu ili okolini ima neka specijalizovana prodavnica za ronilačku opremu i da li možete da mi preporučite neku solidnu masku za ronjenje a da nije skupa. Hvala unapred.

GSM doctor:
Reci, slusam pazljivo
Pozdrav!
Prvo da ti kazem da sam u maloj prednosti u odnosu na tebe, uletecu u more pre tebe.

Tvoja prednost je sto znas gde su plaze pa ih ne moras traziti,kao neki :confused: npr.ja. :grin:

Jedno pitanjce,onako prosto, gde ima da se kupi protiv-pozarni aparat za kola? To je jedno od stvari sto mi treba za kola,kazne ogromne.

IvanBP:
Pozdrav svim ljubiteljima Tasosa. Vašim post-ovima na ovom forumu ste mi približili ostrvo kao da sam bio tamo a nisam. Supruga i ja smo uplatili za 7. jul Potos, vila Vaso. O ovoj vili je već ranije pisano tako da vas neću ništa pitati za nju ali svaka dodatna informacija je dobrodošla naravno. Interesuje me da li u Potosu ili okolini ima neka specijalizovana prodavnica za ronilačku opremu i da li možete da mi preporučite neku solidnu masku za ronjenje a da nije skupa. Hvala unapred.

ima, ako ne u samom potosu, onda u pefkariju, mestu koje se prakticno nadovezuje na potos... to je sto se tice ronilacke opreme i maski... u radnji radi momak, mislim da se zove sasa, i jedna devojka iz novog sada... daju velike popuste za srbe...
proveri za vilu vaso da li je u potosu, ili limenariji, jer ja znam za Vaso u limenariji:) drzi neki sipmaticni, lokalni svestenik... :)

popito:
Pozdrav!
Prvo da ti kazem da sam u maloj prednosti u odnosu na tebe, uletecu u more pre tebe.

Tvoja prednost je sto znas gde su plaze pa ih ne moras traziti,kao neki :confused: npr.ja. :grin:

Jedno pitanjce,onako prosto, gde ima da se kupi protiv-pozarni aparat za kola? To je jedno od stvari sto mi treba za kola,kazne ogromne.

PP aparat mozes kupiti u skoro svakoj prodavnici auto delova, kosta oko 1000 - 1500 din, i jos jedna stvar, obavezno DVA fluoroscentna prsluka!

il1281vlrgyl3.jpg

IvanBP:

Znam samo da u Pefkariju imate ronilacki klub sa svom opremom. Mislim da se samo iznajmljuje.

IvanBP:

Vlasnik hotela Green Velvet u Pefkariju - Filip, drzi skolu ronjenja i tu moze da se iznajmi oprema.Nije nikakav problem da se sporazumes jer Filip zna pomalo srpski a zena mu je nase gore list.
U Potosu, u ulici sa prodavnicama i buticima (paralelno sa rivom) postoji jedna radnja koja ima ronilacku opremu ali se ne secam da li prodaju ili daju u najam.

popito:

Najjeftinije je da odes u Tempo i tamo mozes da kupis i protivpozarni aparat i prsluk.
Ako je Tempo daleko nije problem stati usput na neku od OMV pumpi i u njihovim radnjama kupiti ali ce kostati 100-200 dinara skuplje. Mislim da je cena prsluka oko 150-200 dinara a aparata (u zavisnosti od velicine) od 450-800 dinara.

Back