emma05
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Miro,
sto ne pokusas u hotelu za koji si mi slala slike?
sto ne pokusas u hotelu za koji si mi slala slike?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav!GSM doctor:Reci, slusam pazljivo
IvanBP:Pozdrav svim ljubiteljima Tasosa. Vašim post-ovima na ovom forumu ste mi približili ostrvo kao da sam bio tamo a nisam. Supruga i ja smo uplatili za 7. jul Potos, vila Vaso. O ovoj vili je već ranije pisano tako da vas neću ništa pitati za nju ali svaka dodatna informacija je dobrodošla naravno. Interesuje me da li u Potosu ili okolini ima neka specijalizovana prodavnica za ronilačku opremu i da li možete da mi preporučite neku solidnu masku za ronjenje a da nije skupa. Hvala unapred.
party teritory:ima, ako ne u samom potosu, onda u pefkariju, mestu koje se prakticno nadovezuje na potos... to je sto se tice ronilacke opreme i maski... u radnji radi momak, mislim da se zove sasa, i jedna devojka iz novog sada... daju velike popuste za srbe...
QUOTE]
He, opet ti Srbi!
popito:Pozdrav!
Prvo da ti kazem da sam u maloj prednosti u odnosu na tebe, uletecu u more pre tebe.
Tvoja prednost je sto znas gde su plaze pa ih ne moras traziti,kao nekinpr.ja. :grin:
Jedno pitanjce,onako prosto, gde ima da se kupi protiv-pozarni aparat za kola? To je jedno od stvari sto mi treba za kola,kazne ogromne.
IvanBP:Pozdrav svim ljubiteljima Tasosa. Vašim post-ovima na ovom forumu ste mi približili ostrvo kao da sam bio tamo a nisam. Supruga i ja smo uplatili za 7. jul Potos, vila Vaso. O ovoj vili je već ranije pisano tako da vas neću ništa pitati za nju ali svaka dodatna informacija je dobrodošla naravno. Interesuje me da li u Potosu ili okolini ima neka specijalizovana prodavnica za ronilačku opremu i da li možete da mi preporučite neku solidnu masku za ronjenje a da nije skupa. Hvala unapred.
he, nikana, ovog puta sam te preduhitrionikana1:Znam samo da u Pefkariju imate ronilacki klub sa svom opremom. Mislim da se samo iznajmljuje.
popito:Jedno pitanjce,onako prosto, gde ima da se kupi protiv-pozarni aparat za kola? To je jedno od stvari sto mi treba za kola,kazne ogromne.
party teritory:he, nikana, ovog puta sam te preduhitrio[/QUOTE
![]()
![]()
![]()