Hvala Mirarbi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paragox:Jeli moze neko da kaze par reci o Limenariji?? Provod,plaze,cene???? Eventualno neka slika...Znam da puno trazim i hvala unapred!!!!!!
paragox:Jeli moze neko da kaze par reci o Limenariji?? Provod,plaze,cene???? Eventualno neka slika...Znam da puno trazim i hvala unapred!!!!!!
Ma ne mrzi me, nego idi u pretragu i trazi samo njene komentare,to ti kazem jer devojka tamo zivi(Limenarija) i mnogo je predusretljiva, i kada procitas sve ce ti se samo kasti.emma05:Mislis li da to nije pomenuto na ovih 80 strana? Nemoj da te mrzi.![]()
popito:Ma ne mrzi me, nego idi u pretragu i trazi samo njene komentare,to ti kazem jer devojka tamo zivi(Limenarija) i mnogo je predusretljiva, i kada procitas sve ce ti se samo kasti.
Opet ti nisam pomogla, ali samo se malo potrudi, veruj mi kada krenes da citas uzivaces.
popito:Emma, pronadji njenu zadnju pruku i klikni na njeno ime i dalje ces se snaci sama,Strana 78.
popito:Ovo se zove letnje ludilo,izvini,valjda onaj ko je napisao ce se snaci u ovom mom prepisivanju sa tobom
.
zokiNBGD:Mila, dala si nam nekoliko vrlo korisnih informacija, tnx. Pošto sam i ja rezervisao sobu u istom hotelu, pogledaj na slici i reci da li je to taj besplatni javni parking?
Mila Milosavljevic:Ne, to nije javni parking.Pravi parking se nalazi vise ulevo tj gore levo.
sladja_s:Imas na prve 2 strane!
Kimi no1:Ako vec hoces da pomognes onda budi fer pa joj reci da prelista lepo forum, ili ako je moguce sto vise strana, pa da onda neka sama donese sud o Limenariji ,ali izgleda da ni ti nisi sve procitala tako da i sama neznas sta se sve pisalo o Limenariji na forumu,dakle zakljucakrvo ti iscitaj lepo forum pa onda pomazi drugima ! !
mirarbi:Hvala Nikana na svemu. Dobila sam i jednu PP, da ne brines.
Ne pisem mnogo, kao prethodnih dana, jer su sinoc mom kablovskom operateru, preko kojih uplacujem kablovski internet, presekli negde u Jajincima opticki kabl, tako da sada kada treba da trazim smestaj za letovanje preko Interneta JA NEMAM INTERNET. Uzas. Poludela sam.
Jooj, ta vila Meni bas i nema neku poziciju. Znam gde je banka i znam na koju ulicu levo mislis. Nisam isla u tom pravcu, ali mi se cini da je taj deo brdovit i da cemo morati da se penjemo uzbrdo tih 1km do vile (ako ne budemo bas za sve koristili kola). Jesam li u pravu?