IvanBP
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Hvala puno na odgovorima, veoma ste brzi. Pozdrav svima. Vidimo se na Tasosu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mama i tata:Pa zar bas niko da mi odgovori! Moracu da pitam jos jednom. Kojim putem je bolje ici na potezu od Halkidikija do Kavale? Kopnenim ili onim pored mora? Ekipa SAT-a ucrtala je kopneni. Da li samo zato sto je malo kraci ili je i put bolji? Blizi nam se polazak pa molim za odgovor. Sutra po vizu, predala sam pre tri dana i platila, valjda to znaci da cu je i dobiti. Pozdrav.
mirarbi:Joj bre doktore, pisali smo toliko puta o toj plazici.Koristi napredno pretrazivanje. Evo citiram moj tekst sa 28. strane ove teme:
Znam tu plazu odlicno, ko sidje sa puta dole, a ne polomi ruku ili nogu, ima da uziva...
Sad najozbiljnije. Moj suprug je bio u AMSS da izvadi medjunarodnu dozvolu i tom prilikom mu rekose da je za vozila sa ugradjenim plinom obavezno posedovanje atesta i mora se nakon toga promeniti saobracajna dozvola da bi upisali vecu masu vozila (zbog ugradjene boce za plin i sl.). Obratite paznju na ovaj podatak.
GSM doctor: "Koga si video? Nikanu? Cuo sam da je avion!"
party teritory:koliko sam skapirao, nina je vlasnica, ne znam kako se tacno zove, nina je verovatno nadimak... a ima i jos neka devojka... tamo sam je svaki put video... ali ne znam kako se zove... ako si izlazila tamo, moguce da smo se videli
Da je bucnemo?! Ma ima da je udavim, navukla me pa ko ludak pola sata gledam u tvoj profil trazeci sliku
nema veze, to mi ne smeta da raspalim mastu...
mirarbi:Vidis da se devojka ljuti i da ne voli komentare tog tipa. Ispostuj je.