Ima li jogurta na Tasosu i kakav je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio najjevtiniji u ponudi :-Dnikana1:Gde bre od svih hotela vi se odluciste za Ranju. Ne sija mi po imenu...
Zezam se, napisala sam ti pre sta znam o njemu, ali ne znam sto mu dadose to ime. Bas mi ne ide uz hotel.
verbena27:Jel moze neko da mi kaze kako to ide sa internet kafeom? Platis na sat internet, ili narucis pice, pa koristis za dz, ili platis i pice i internet?
yuca:Ima li jogurta na Tasosu i kakav je?
Hvala.nikana1:Pa najbolje je da prvo pitas koliko kosta sat vremena interneta. Van sezone je bilo 50 centi. Ne znam koliko je sad, a onda sednes za kompjuterom i uzivas. Kada zavrsis, pogledas koliko si vremena provela na netu i odes da platis, s tim sto i oni vode racuna o vremenu. U svakom internet kafeu mozes da kupis neki sokic ili grickalicu, ali nisi u obavezi. To je to.
bela57:Bravo NikAna za ove podatke. Ali, dzabe ti je - organizovaces ti meni voznju po Tasosu, zbog vozacke. SM (sala mala). Vazi li mi vozacka? Meni rekose da vazi, pa se opustih. Pozdravi Slavicu (jel tako bese). Nosim joj jednu lepu stvarcicu da se priseti VMA.
Mnogo pozdrava "obavestajcu"
Bela57
mmt:Jedno pitanjce.....
Nisam bas iskusan vozac ali se nosim mislju da ove godine uzmem auto.Moze li neko da mi kaze da li smem da rizikujem i kakvi su putevi? Cini mi se da je neko napisao da je pejzaz divan sa prelepim liticama ...........UF![]()
hanniball:Tek ce da te uhvati groznica kad stignes do Makedonske granice, citam negde da se ceka satima!!
Da li se neko raspitivao koliko kosta karta za auto voz do Soluna koji je uveden od ove godine i koliko se putuje?
GSM doctor:Put oko ostrva je odlican, bez rupa, ima dosta krivina, narocito istocna strana. Ako nisi iskusan vozac, vozi polako i nema frke. Pored puta ima dosta plavo-belih... ma necu sad o tome, videcete sami.