ja cu biti (nadam se) u makriamosu, ako nadjem nesto zanimljivo, vidim da su mi preporucili relax, ali bas me zanima sta podrazumeva taj njihov klub, program, animacija... bla bla... a ako ne, onda cu doci u Limenariju... jos ne znam tacan datum, ali sigurno ce biti avgust, jer je tada ostrvo najzivlje... to je jako blizu Potosa, nocu svi iz limenarije posle manjih barova idu do potosa, i onda svi zajedno u jedan klub tacno izmedju ta dva mesa,... zove se bolero... cuo sam da je jedna od menazdera bolera neka nasa devojka... pa srbi imaju razne popuste... a, klub je super, bas je veliki, na otvorenom, ide uglavnom house, rnb, malo grcke, muzike... bas dobra atmosfera...
he, tamo je nocni zivot skroz drugacije nego ovde... npr. ides u neki bar uz plazu do 2... pa onda u potos do 3.30... i onda oko 4 stignes u bolero, i ostanes do 9
Bas tako, prosle godine smo konstantno docekivali zoru u Boleru. Nasa devojka je vlasnica. Super je. Ove godine planiramo da organizujemo zurke za nase tamo, da pokupimo ljudi iz svih agencija kako bi se malo druzili i zezali.