- Poruka
- 564
Vec je NikAna pisala o tome na nekoj od predhodnih strana, imas i cene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragana23:Da i ja preporucim super-market Mailatos u Limenariji![]()
Cene su im stvarno najpovoljnije, mi smo taj dan kad smo imali motor okrenuli par tura (da se snabdemo bar mlekom i vodom za ostatak letovanja). Inace, pakovanje od 6 flasa vode (po 1,5l) ovde je 1,5 evra, a u Potosu 2 ili 3 evra, zavisi koliko je radnja daleko od plaze (dalje radnja – niza cena, naravno....)
kewa:I MRZIM BRE GRKE ONI NAMA DA UVODE VIZU CIGANIJA JEDNA RUZNIJE LJUDE U ZIVOTU NISAM VIDO.
GSM doctor:Evo ga tipican primer, on mrzi, neznalica je i nepismen. Frustracija, nepremostiv jaz izmedju zelja i mogucnosti. Oj Srbijo mati.
Zinedin:Evo i ja stigoh iz Limenarie,kasnije popodne cu napisat opsirnijei utiske,a sto se tice vile Discavery(a neko me je pitao pre polaska za nju),da je ono najbolje sto sam video u svom zivotu,i da toplo preporucujem svima,bozanstven je i smestaj i gazde!!!!!Zaista predivno!!!
sladja_s:Samo 2 reci, prilicno je hitno-da li je plaza u Limenariji toliko grozna, koliko vidim ovde? Agencija mi cuva rezervaciju jos pola sata, pa mogu da se predomilslim.
sladja_s:da li je plaza u Limenariji toliko grozna, koliko vidim ovde?
montoya:Kazem ja da je najjeftiniji, ali neznam zasto, mnogi pomisle na neki skriveni interes![]()
To ti kazem....nego nemoj dalje, ispasce da imamo neki dil :wink:dragana23:Ma, interes je usteda, i nije ni malo skriven! :-D :-D
;-)
mimihumi:Dragana23 dobro nam dosla,
ja da ti postavim jedno pitanjce vezano za izlet brodom, koliko dugo traje? Isla bi na taj izlet ali imam malu od godinuipo pa ne zanam kako ce izdrzati.
Cekamo slike....![]()
Sladja: Samo 2 reci, prilicno je hitno-da li je plaza u Limenariji toliko grozna, koliko vidim ovde? Agencija mi cuva rezervaciju jos pola sata, pa mogu da se predomilslim.
Zinedin: Pazi,samo nekih 50 m plaze je peskovito,ostalih 1 km,je kamenita,ali ja je nikako ne bih svrstao u grozne,mada na Thasosu ima mnogo lepsih,ali definitivno moze da prodje!!
Ipak,svako ostaje pri svome...ali ko zeli da sazna ,kazce mu se samo :wink:mirarbi:Moje misljenje o plazama u Limenariji si vec mogla procitati. Necu da ponavljam, da ponovo ne bih raspirila strasti i zapocela svadju.
Misljenje nisam promenila, naravno.
I Zinedinovo miljenje u velikoj meri potkrepljuje ono sto sam do sada vise puta rekla.
montoya:GROZNA, bas me zanima gde si to mogla da vidis !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Sramota da posle ovoliko ispisanih stranica neko moze ovo da saopsti, bruka!!!!!!!!!!!!!
Ali, kao sto rece doctor "Oj Srbijo mati", gde je granica...,ah nije im lako...
p.s.fuj uopste nisi slatka,vise bi ti pristajalo gorka...[/QUOT
Na prve 2-3 strane, recimo!