TASOS - u reči i slici

Pa ti pises cirilicom , a ja latinicom pa sam malo pogresio.Ja sam bio 2 puta , ali autom,i stigao sam da obidjem skoro ceo Tasos.
Takodje sam i ja stekao nove prijatelje , a i jeo sam po meni najlepsu jagnjetinu ,tamo je stvarno lepa, bio sam u nekom etno-selu zaboravio sam naziv ,pamtim ga kao "Etno-selo",tamo je bio neki Grk sto je "sirio ruke" ispred svog restorana ,ali nisam isao u taj nego u drugi restoran ,za koga kazu da je bolji,ODLICNA JAGNJETINA.
Jao , zaboravio sam da vam kazem nesto sto nikad necu zaboraviti ! KARTING ! Prijatelji koji su bili pored nas u sobi su nas odveli na jedno mesto gde sam po prvi put okusio Karting.Bilo je neverovatno !
E video sam da imam slike odatle tako da moram ih postaviti , evo postavljam cim sakupim sve slike posto su mi neke na drugom kompijuteru.

Mozda cu postaviti najgluplje pitanje ovde ali sam cuo da se naplacuje i peskir na plazi kao mesto... Jel to istina? Ne planiram ali me zanima da li smes da poneses suncobran i da ga zabodes gde hoces na plazi?
Ne verujem da je istina ali ne kosta me da pitam, mislim ko moze d ati naplati tvoj peskir na plazi...

Никад чула за овако нешто! То само у ЦГ може да се деси.

Mozda cu postaviti najgluplje pitanje ovde ali sam cuo da se naplacuje i peskir na plazi kao mesto... Jel to istina? Ne planiram ali me zanima da li smes da poneses suncobran i da ga zabodes gde hoces na plazi?
Ne verujem da je istina ali ne kosta me da pitam, mislim ko moze d ati naplati tvoj peskir na plazi...

Xaxaxaxa ovo prvi put cujem ! I jeste malo glupo pitanje ali nema veze.Taj sto ti je to rekao ili mozda gde si to cuo nista Nije Istina ! Nigde se to ne naplacuje mozes ti gde god hoces da zabodes svoj suncobran.Jedino sto se placa jeste suncobrani,lezaljke i pica koje villa,hotel,restoran ili kafe nudi ! Tako da niko ne moze da ti naplati to ! :hahaha:

Cao :) imam neke dileme,mozda malo i odskacem od teme,ali treba mi pomoc i vase misljenje :)
Imam neke dileme,idem sa deckom u Septembru u Grcku,pa se dvoumimo izedju Tasosa ( Potos ( Joanna)),Leptokarie ( vila dimitris) i Neo Marmaras (Vila Lakis,Teodosis i Alcano )
Ako bilo ko moze da mi pomogne,molim Vas :) Inace hocu da idem negde gde ima desavanja,muzike uvece i ostalo,da nije bas mirno...
Hvala Vam..
Pozdraaav :)) :heart:

A kako mozemo mi koji ne idemo kolima na Tasos
najlakse da idemo na mermernu plazu iz Limenasa?
Nas smo dve drugarice,putujemo busom....
Hvala )))[/QUO
Pa iznajmite motorin, ( samo pazite Grci i za najmanju ogrebotinu na motoru klepaju po ušima pa ga dobro pregledajte pre uzimanja) tako je bar na Krfu, ali motor je....vetar u kosi :zper::super::zper:
Da,da...vetar u kosi )))

Cao :) imam neke dileme,mozda malo i odskacem od teme,ali treba mi pomoc i vase misljenje :)
Imam neke dileme,idem sa deckom u Septembru u Grcku,pa se dvoumimo izedju Tasosa ( Potos ( Joanna)),Leptokarie ( vila dimitris) i Neo Marmaras (Vila Lakis,Teodosis i Alcano )
Ako bilo ko moze da mi pomogne,molim Vas :) Inace hocu da idem negde gde ima desavanja,muzike uvece i ostalo,da nije bas mirno...
Hvala Vam..
Pozdraaav :)) :heart:
Definitivno Neo Marmaras,bio pretprošle godine extra je mesto a pogotovo ove godine je Sitonija hit.Puno kafića, dugačka riva za šetanje, to nije malo mesto jedina mana što je uzbrdo i nizbrdo tipa Herceg Novi pa vidi gde ti se nalazi apartman jer u povratku sa plaže je smor uzbrdo ali bez obzira za mlade je super.Stalno voze brodići na izlete i nije skupo i idi obavezno u Porto Karas brodom to je blizu a ludilo je kakav je ambijent.To ti je kompleks hotela zatvorenog tipa ali može da se udje kad dodješ brodićem (nadji na netu) super je sve stvarno za tebe i decka :cmok2:

Definitivno Neo Marmaras,bio pretprošle godine extra je mesto a pogotovo ove godine je Sitonija hit.Puno kafića, dugačka riva za šetanje, to nije malo mesto jedina mana što je uzbrdo i nizbrdo tipa Herceg Novi pa vidi gde ti se nalazi apartman jer u povratku sa plaže je smor uzbrdo ali bez obzira za mlade je super.Stalno voze brodići na izlete i nije skupo i idi obavezno u Porto Karas brodom to je blizu a ludilo je kakav je ambijent.To ti je kompleks hotela zatvorenog tipa ali može da se udje kad dodješ brodićem (nadji na netu) super je sve stvarno za tebe i decka :cmok2:

Mala isparvka - pise se Neos Marmaras , a ne Neo Marmaras. ;)

Meni su svi rekli suprotno od toga. :hahaha:

Par slika sa Tasosa,

Letovanje-Tasos.jpg

Alikes-plaza.jpg

Graciozna-Tasoskinja.jpg

Sami-na-plazi.jpg

Back