TASOS - u reči i slici

Evo najsvežijih informacija.Noćas u 3 sata vratio mi se drug sa porodicom iz iz Pefkohorija i kaže da su grci skroz pukli sa turizmom bar za ovaj period-juni mesec.Srbi, Makedonci i Rusi su jedini turisti kojih baš i nema u preteranom broju.A što se tiče cena kaže mi da su spustili cene svega,kajsije - 1eur (kod nas 240 din),ceo ananas - oko 1 eur, breskve - 1 eur pa čak i mlečni proizvodi koji su bili kod njih preskupi su pale cene, pavlaka- 60 centi i td...:klap:

To su extra za informacije za nas koji krecemo za par dana, samo to moze svaki cas da se promeni sad kad se sezona zahuktava

Наравно. Успут, Пефкохори је иначе врло јефтин, једно од јефтинијих места на Халкидикију. Пре пар година, ми смо у Калитеи најјефтинији гирос плаћали 2, 40, а у Пефкохорију (који је 14 км даље) било је ихахај гироса за 1,80...

Hvala na informacijama,bili bismo zahvalni za još neke cene,ako vaš drugar može da pomogne,na primer cene rentiranja auta ili cene po tavernama,itd.Unapred hvala.
Nemam informaciju za renta - kar ali tu uvek ima prostora za cenkanje a piće slično kao i ovde 2 eur pivo1/2 litre, u marketima od 29-50 centi, frape na plaži da ne platiš ležaljku 1-1,5 eur (ali zato u Kotoru pišu jučerašnje novine njjeftinija flašica vode 2 eur...) kaže mi drugar da su cene u Grčkoj sada kao pre 5 godina...:klap:

Nemam informaciju za renta - kar ali tu uvek ima prostora za cenkanje a piće slično kao i ovde 2 eur pivo1/2 litre, u marketima od 29-50 centi, frape na plaži da ne platiš ležaljku 1-1,5 eur (ali zato u Kotoru pišu jučerašnje novine njjeftinija flašica vode 2 eur...) kaže mi drugar da su cene u Grčkoj sada kao pre 5 godina...:klap:

Uf kako si me obradovao,hvalaaa...)))))

Ja sam već bio napisao o tome jer se bavim ribolovom.Grčko more je toplo more i njemu živi odredjeni broj tkzv, otrovnih riba.Najpoznatija je riba pauk(ne liči uopšte na pauka) ili kako je Grci zovu Dragana.Ima jednu otrovnu bodlju na ledjnom peraju i dve sa strane ( vidi na netu).Ali, ali, ali ona može da bude opasna samo za ribolovce koji pecaju na moru (kad je skidaju sa udice pa se ubodu) premda gotovo svi znaju za nju tako da za kupače nepostoji nikakva opasnost, znači neće tu juriti kroz vodu da te ubode :manikir:pa se ti nama slobodno opušteno lepo iskupaj i javi kako je bilo a za ovo ne beri brigu...:zper:

E, najlepse hvala!Vec sam mislila da mi niko nista nece napisati!!!:)Hvala puno na informacijama!:)Jedva cekam moreeeeeeeeeee!

Pa gde su ovakve cene?? ja bila i nisam to videla.....

Back