kamili
Zainteresovan član
- Poruka
- 389
Lezaljka tj. pice frapae je od 2-3e, pivo u kaficima 2-3e u radnji najjeftinije 0.58e, rent auta je 69evra tri dana...motori od 10e dan pa na dalje....Da,hajde...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lezaljka tj. pice frapae je od 2-3e, pivo u kaficima 2-3e u radnji najjeftinije 0.58e, rent auta je 69evra tri dana...motori od 10e dan pa na dalje....Da,hajde...![]()
Lezaljka tj. pice frapae je od 2-3e, pivo u kaficima 2-3e u radnji najjeftinije 0.58e, rent auta je 69evra tri dana...motori od 10e dan pa na dalje....
Da li na Tasosu ima da se kupe one turisticke-Grcke kartice za mobilni i posto su? i kolko je dovoljno za 10 dana uz neko minimalno koriscenje? Hvala
Наравно. Успут, Пефкохори је иначе врло јефтин, једно од јефтинијих места на Халкидикију. Пре пар година, ми смо у Калитеи најјефтинији гирос плаћали 2, 40, а у Пефкохорију (који је 14 км даље) било је ихахај гироса за 1,80...
Kakvi su putevi na Tasosu? Nisam neki iskusan vozač, vozila sam do sada samo u ravnici, pa me malo brine kako ću se snaći tamo...
Da li zna neko da li se mozda sa Tasosa organizuju izleti do Svete gore?
Ljudi, da li je neko bio prosle godine? Ja planiram u avgustu u Potos. Necu ici autom, pa me interesuje koja je najjeftinije varijanta da se u 3 dana obidje ostrvo? Koje su plaze najbolje?
Kakve su bile cene? Hvala unaprad!![]()
Pozdrav , ja sam preprosle godine bio u Potosu u villi Levendis i mogu ti reci da mi se svidelo.Ja bih ti preporucio da ides autom (i ja sam isao) ali nema veze.Najjeftinije je da iznajmis motore ili mini aute.Ima jedna prodavnica sa time na ulazu u Potos (ja mislim da je sa leve strane) pa tu mozes iznajmiti.Sto se tice plaza u svakoj drugoj prodavnici suvenira ili bilo cega drugog mozes kupiti kartu Tasosa.I ja sam kupio i video gde se nalaze plaze.Pretrazuj malo po Google pa vidi koje su tamo lepe (prelepe) plaze pa odluci na koju ces.A cene su malte ne malo skuplje nego na poluostrvu posto je Tasos ostrvo pa mora skuplje zbog trajekta.Eto to je to.Nadam se da ces se lepo provesti i Srecan put.![]()
Ne znaci to da je tamo jedino giros najjeftintiji posto kada sam ja bio u Nei Pori isto je giros bio 1,80.
Нисмо се разумели. Најјефтинији гирос у Калитеи био је 2,40, док је у исто време у Пефкохорију и Полихрону, који су близу Калитеи, био 1,80. То сам рекла.
mozes li mi reci nesto vise o potosu? kakva je glavna plaza, i da li u blizini ima plaza koja je tebi posebno lepa ?
da li je neko bio u vili vaso u potosu? i kakvi su vam utisci .
idem u potos ove godine u avgustu. zanima me da li ima neki brodic da se malo provozam, i ako ima jel zna neko kolika je cena?
Мени се, на пример, уопште не допада Голден бич, а на Аликију је гужва, то не волим. Мени је најлепша плажа Металиа, а на Потос плажи нисам видела ни алге ни камење.Зависи од дела плаже.
Значи, укуси су у питању.![]()
Tasos je super, plaze su peskovite, more neverovatno cisto. Ako se krene busom treba iznajmiti auto ima par prelepih plaza razbacanih po ostrvu mermerna i paradise su po meni najlepse... otici cu opet tamo sigurno
Xaxxaxax pa dobro svako ima svoj ukus ali su svi preporucili te plaze koliko sam ja cuo , a na Alikiju zavisi kada odes pa je guzva.I nisam bio na plai Metalia pa tako da ne znam nista o njoj.Ja sam bio na ulazu u Potos na toj strani znaci na desnoj strani plaze.Tamo je bilo algi i kamenja.Ja mislim da se tamo nalazio svetionik.Gde si ti bio u kom hotelu ili villi ?
Женско сам
На Аликију сам била неколико пута, али је једино лепо ујурту, после је кркљанац.
Знала сам да си био десно, тамо је исто гужва.
Ја сам углавном одлазила лево, пема Сиринасу, сасвим коректна плажа а није било ни много света. Прошле године смо били у вили Балкан хаус преко пута цркве.
http://www.ferior.rs/leto/Grcka/Tasos/index.htm