M12
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
Lepo,ali mrzelo bi me sigurno da se vracam....depra ((((
Pa to sam i ja mislio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo,ali mrzelo bi me sigurno da se vracam....depra ((((
ubi kisa na Tasosu![]()
Ukoliko neko ima iskustva sa autobuskim prevozom na Tasosu interesuje me: kolika je cena karte za dete i do koliko godina je vožnja besplatna za decu?
Za one koje žele da koriste ovaj prevoz na ostrvu (a mnogi tvrde da su autobusi odlični i klimatizovani) ovde možete videti red vožnje (sa cenama): http://www.go-thassos.gr/thassos-bus-schedule.html Izgleda da redovno ažuriraju, sada je postavljen za jul, a ako je suditi prema rasporedu feribota u avgustu bi trebalo da bude više polazaka.
postavljas nama pitanje , a znas odgovor ? ! WTF ? !
Znam cene za odrasle, a pitanje se odnosi (samo) na decuDakle, do koliko godina je prevoz besplatan i da li ima i koliki je popust za decu (stariju od gornje uzrastne granice besplatnog prevoza)?
Možda je sad pitanje jasnijePa ako neko ima iskustva s' tim, neka odgovori. Tamo sam od 26.jula a dete ima 5 godina.
Znam cene za odrasle, a pitanje se odnosi (samo) na decuDakle, do koliko godina je prevoz besplatan i da li ima i koliki je popust za decu (stariju od gornje uzrastne granice besplatnog prevoza)?
Možda je sad pitanje jasnijePa ako neko ima iskustva s' tim, neka odgovori. Tamo sam od 26.jula a dete ima 5 godina.
Sada sam malo googlao i mislim da ces tesko naci to , jedino ako neko ima iskustva sa time da ti kaze do 26.jula ali tesko.![]()
Znam da se to ne može naćizato i pitam da li je neko imao neposredno iskustvo. Recimo, nama prošle i pretprošle godine na Krfu i Skijatosu nisu trebale karte za dete, mada je i bila manja. Sada se već nalazimo na granici, tako je prošle godine trebalo da platimo kartu za dete u Aqualand-u na Krfu ali pošto je prošlo tek desetak dana od (četvrtog) rođendana, to smo "prećutali"
![]()
jos ispadoh ekstremni sportista hhehehhehehe ...superica! znaci ipak je najbitnije sa kim se poredisPa to sam i ja mislio.![]()
![]()
jos ispadoh ekstremni sportista hhehehhehehe ...superica! znaci ipak je najbitnije sa kim se poredis![]()
![]()
jos ispadoh ekstremni sportista hhehehhehehe ...superica! znaci ipak je najbitnije sa kim se poredis![]()
![]()
Bravo za tebe,pobedio si![]()
hvala,hvalaBravo za tebe,pobedio si![]()
Jel bio neko u Potosu? zanima ma kakvo je mesto?
Ja sam jutros stigo iz Potosa. Kazi sta te interesuje.
Ja sam jutros stigo iz Potosa. Kazi sta te interesuje.
Inace kako je bilo u Potosu ?