TASOS - u reči i slici

Jos par slika sa Metalije napiusten rudnik i lavirint iznad plaze
limenarija117.jpg

limenarija131.jpg

limenarija128.jpg

Ајд да споменем:

Улаз у воду на средишњем делу Металије није баш сјајан. При плићаку су велике стеновите плоче, а после трава... Међутим, и на једном и на другом крају (и код рудника и код стена) постоји веома леп улаз, постепен, без стена, траве, јежева....тако да је стварно супер!
Мени се Металија свиђа зато што нема гужви, нема шуме сунцобрана и лежаљки, нема много српских туриста....
Иначе, има туш, има кафић, а има и хладовине од стена.....

Četiri puta sam, na putu ka Tasosu, noćio u Solunu - svaki put u drugom hotelu, svaki put rezervacije preko www.booking.com
Ove godine jeftiniji hotel, Orestias Kastorias, 52€ za nas dvoje bez doručka. Kvalitet smeštaja.. onako, ništa posebno... podnošljivo. Parking mesta okolo hotela dovoljno subotom popodne, slično kao u Beogradu, u Solunu je parkiranje od subote u 15h pa do ponedeljka ujutru besplatno.

Prošle godine smo imali više para i izabrali hotel Anadolia, eee, to je već jako fini hotel ali nas je noćenje sa doručkom koštalo 80€. Ove godine su ga digli na 95€ i odustao sam. Predhodnih godina smo bili u hotelu Aegean (solidan) i hotelu Rex (podnošljiv).

U Solunu je od 5-13 septembra internacionalni sajam i hoteli su tada skoro dvostruko skuplji - tada treba Solun zaobići.

Upravo brljam po starim postovima, tražim nešto, pa sam naletela i na temu hotela u Solunu. Ja sam u povratku sa Tasosa noćila u Solunu, 10. 08. u hotelu Emporikon. Nalazi se na uglu Egnatia i Siggrou ulice. Takođe sam rezervisala preko booking.com i apsolutno preporučujem. Noćenje sa doručkom za dve osobe je 46 eura.Soba nije ništa spektakularno,a li je čisto, kreveti preudobni, klima, TV, frižider - standardno i super doručak. Za te pare - ja prezadovoljna. Naravno, nemaju svoj parking, ali smo se snašli...
Solun i parkiranje...uhhhh...:dash:

Има у Пефкарију - 800 метара даље од Потоса (може се и пешке). ;)

A kojih ima sportova i koje su cene?Hvala Vam puno,sta bi ja da nemam Vas?!

И педалине, и банане, и чамци којекакви, и скијање...свашта!
Колико се сећам, педалина и банана су око 10 евра пола сата, тако нешто.
Требало би да питам сестричине, оне су проучавале ценовник, мене нису занимали спортови...:rumenko:

ZokiNBGD, свака част за ово!
Подсети ме на боравак, и сад бих се вратила...
Него, имаш ли слику типа који држи те спортове, било би ми још топлије око срца... :rumenko:

Подсети ме на боравак, и сад бих се вратила...
Moja g-đa supruga se ne bi vraćala... mislim odande :) ja bih... zimi :) Crveni suncobran (ove godine je pocrveneo) u srednjem redu, najbliži ovom cenovniku je njena busija u prvoj polovini jula, i tako već nekoliko godina - niko joj ga ne može zauzeti jer niko ne ustaje tako rano... :)

Back