Inace kad se spustis dole do plaze sa leve strane dolazi put kojim moze da se stigne kolima tako da onaj ko iznajmi ili ima svoja kola mnogo lakse dolazi do Metalije ali taj put ne znam posto smo mi isli pesaka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dragi moji, ja krecem za par sati... Moj prvi odlazak na Tasos![]()
Slikacu sve sto mislim da ce biti korisno za neke nove ljude kojima je prvi put
Pozz svima!!!!!!!
Ge ste smesteni?Preko koga idete?Ja putujem za tacno 10 dana odnosno 26.08
A gde ste Vi smesteni,mi putujemo 25.8. preko Argusa,mozda se i vidimo?!![]()
Četiri puta sam, na putu ka Tasosu, noćio u Solunu - svaki put u drugom hotelu, svaki put rezervacije preko www.booking.com
Ove godine jeftiniji hotel, Orestias Kastorias, 52€ za nas dvoje bez doručka. Kvalitet smeštaja.. onako, ništa posebno... podnošljivo. Parking mesta okolo hotela dovoljno subotom popodne, slično kao u Beogradu, u Solunu je parkiranje od subote u 15h pa do ponedeljka ujutru besplatno.
Prošle godine smo imali više para i izabrali hotel Anadolia, eee, to je već jako fini hotel ali nas je noćenje sa doručkom koštalo 80€. Ove godine su ga digli na 95€ i odustao sam. Predhodnih godina smo bili u hotelu Aegean (solidan) i hotelu Rex (podnošljiv).
U Solunu je od 5-13 septembra internacionalni sajam i hoteli su tada skoro dvostruko skuplji - tada treba Solun zaobići.
Nema na čemu.
Da ti to nisi kupila možda neko njihovo mleko, kad je tako "ekstremno" redak?![]()
Drugari ima li nesto od sportova na vodi u Potosu ili blizoj okolini?Hvala unapred svima!
p.s.:JOS SAMO 7 DANA I POKRET!
Има у Пефкарију - 800 метара даље од Потоса (може се и пешке).![]()
Има у Пефкарију - 800 метара даље од Потоса (може се и пешке).![]()
A kojih ima sportova i koje su cene?Hvala Vam puno,sta bi ja da nemam Vas?!
A kojih ima sportova i koje su cene?Hvala Vam puno,sta bi ja da nemam Vas?!
Moja g-đa supruga se ne bi vraćala... mislim odandeПодсети ме на боравак, и сад бих се вратила...