Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druuuuuugarikakva je situacija sa suncobranima i lezaljkama na plazama? Placane ili ne? Jel se placa ulaz na neku plazu ili je svuda slobodno?
Veeeeliki pozdrav...stvarno ste superiska...zahvaljujuci vama i vasim iscrpnim informcijama deckonja i ja smo se odlucili za Potos i 15.09 pa-pa Beograd na 10-ak dana![]()
Hvala na brzom odgovoruУлазак на плажу се не наплаћује. У Потосу имаш један део плаже који је сав начичкан лежаљкама и сунцобранима које најчешће добијеш на коришћење уколико наручиш пиће у кафићу чији је то инвентар, и други део плаже где је сасвим празно и слободно да се башкариш са својим сунцобраном и плажерском опремом колико ти душа оће.![]()
Hvala puno J.J.,predpostavljala sam.Negine nam da napunimo torbu sa pelenama,pa sta bude.Da li je moguce da niko ne putuje u Potos krajem avgusta?!Ja bila ubedjena da cemo naci neko drustvo i pre nego sto krenemo na put?!
Veruj mi,jedno dzambo pakovanje ti je dosta za deset dana.Moje dete trosi ko ludo pelene ali tamo ti je to dovoljno jer ih na plazi ne nosi.Ako koristite kasice u teglici ili one zitarice Cokolino,Milupa i tako to isto ponesite,jer ih tamo nema,tj.teglica ima ponegde a ovih suvih u kutiji bas nigde,ni Milupe,ni Hippa nista.
Hvala puno,verujem da necemo nista zaboraviti i da ce mo uspeti sve da spakujemo.Nadam se da necemo imati problema na granici. ipak je beba u pitanju.Boze sta li ta deca u Grckoj jedu,kad kod njih nema nista?Takodje me zanima da li ima apoteka u Potosu ili mi je bolje da i lekove ponesem?Hvala unapred svima!
Ovim putem bih htela da razjasnim pajamenu da je moje pitanje u vezi pozara bilo upuceno onima koji su trenutno na Tasosu,a da pozari mogu biti briga onima koji su tako nesto vec doziveli.,a nameravaju da otputuju na neko od Grckih ostrva Ali nije on kriv sto nije shvatio...
Aha ...hmm..hvala ma informaciji i upozorenju@zeljka05
Jedina plaža na kojoj se plaća ulaz je kompleks Makriamos (kraj Limenasa).
Što se ležaljki i suncobrana tiče, uglavnom je dovoljno kupiti neko piće i to bi bila kao neka vrsta kompenzacije, ali znajte da na Paradiso plaži to ne pali, jer ako tako uradite može se desiti da platite duplo, i piće i ležaljke.![]()
Aha ...hmm..hvala ma informaciji i upozorenju....primljeno k' znanju
A kolika je,otprilike, cena ulaza na Makriamos?
Hvala puno,verujem da necemo nista zaboraviti i da ce mo uspeti sve da spakujemo.Nadam se da necemo imati problema na granici. ipak je beba u pitanju.Boze sta li ta deca u Grckoj jedu,kad kod njih nema nista?Takodje me zanima da li ima apoteka u Potosu ili mi je bolje da i lekove ponesem?Hvala unapred svima!