Zvoncica_kg
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Ja kradem od radnog vremena da bih napisala ponešto i stalno me prekidaju.Da ne zaboravim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja preporuka za bazu su Skala Potamia ili Pefkari.
Da li neko zna koliko je rent a car ove godine na Tasosu? I da li je potrebna medjunarodna dozvola?
Прекјуче стигох из Лименарије,одсели смо у Вили Дискавери.Газде добри људи,вила има веома потребан базен,али агенција Атлантик,или њен субагент у Чачку нам нису рекли да је студио апартман б,прерађена гаража без прозора.
Idem u istu vilu Discovery 22. jula na sreću u pravi četverokrevetni apartman. Kakvi su inače utisci o vili? Udaljenost od centra? Ima li vode? Ranije su se neki žalili da je pritisak vode slab...
Кажем,вила је супер.Добро је да сте узели нормалне собе,базен је супер,удаљеност од шеталишта је 5-10 мин пешке.Немој да купујеш ништа у маркету на пумпи,имаш јевтинији у граду,на главној раскрсници,дијагонално од апотеке.Пиво Ројал Дач у лименци од пола литра-55 центи.
Воде има колико хоћеш.Ми смо ишли колима,па сам прао ауто сваки дан.Ако си колима,обиђи Плаву лагуну,или Вати плажу,која је 4,5 км од Макријамоса.Пут је очајан,али нећеш се покајати.
........Ако си колима,обиђи Плаву лагуну,или Вати плажу,која је 4,5 км од Макријамоса.Пут је очајан,али нећеш се покајати.
Plava laguna i Vati plaža su dve različite plaže. Vati se nalazi par km posle Mermerne plaže.Put do Mermerne je grozan (preživi se ako pažljivo vozite) a do Vati je očajan..
Prosle godine u Pefkohoriju nes sam placala 5e i svaki bacila, jer je bez truncice mleka, bez obzira sto napomenes da hoces nes sa mlekom, a ne caj od kafe.
Ove godine u Limenariji picu dupli...za 5e. Juhuuu
Prosle godine u Pefkohoriju nes sam placala 5e i svaki bacila, jer je bez truncice mleka, bez obzira sto napomenes da hoces nes sa mlekom, a ne caj od kafe.
Ove godine u Limenariji picu dupli...za 5e. Juhuuu
Neki ne znaju ni da naruče ono što žele, a znaju da kritikuju!Ako hoces nes sa mlekom obavezno naglasi nes FRAPE...
Od ulazne rampe za Makryammos do Mermerne plaze imas oko 4,5km jako loseg,izrovanog,neasfaltiranog puta,nije bas za setnju,pogotovu ne sa decom.Ja sam isao iznajmljenim automobilom koji se odlicno pokazao,samo polako i pazljivo vozis i nije strasno,jedino sto mi je trebalo 45min. za tih 4,5km...Inace sam na plazi zatekao nekoliko rentiranih automobila i bar 10-ak sa srpskim tablicama...ako rentiras auto,nikako ne pominji u agenciji gde nameravas da ides...