DrKg
Početnik
- Poruka
- 48
@DekiM
postoji i u okviru ove teme, a ako smeta obrisi ga
postoji i u okviru ove teme, a ako smeta obrisi ga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..zvonchice..izvini shto upadam...slike su ti prelepe..
..samo da dodam jednu..
![]()
Momci hvala.Izabraću par dobrih fotki sa dolaska na Tasos i sa Makriamosa,jer mi se već treći dan pokvarila digitalna igračka zvana fotoaparat,tako da sam većinu slika pravila kamerom ali mi se ne dopadaju.VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA LJUBITELJE TASOSA Donesite da radimo slike sa letovanja sa Tasosa( ali samo sa Tasosa) i dobićete 20% popusta.
Ma taman posla da mi smeta, nego samo rekoh da je o tome već pisano i ko se malkice potrudi, sve može da pronađe. A tebi hvala na trudu.@DekiM
postoji i u okviru ove teme, a ako smeta obrisi ga![]()
Ma taman posla da mi smeta, nego samo rekoh da je o tome već pisano i ko se malkice potrudi, sve može da pronađe. A tebi hvala na trudu.
Inače, čime si išao na Ipsarion... svojim kolima ili...?
Još kad se nađeš na trajektu ispod ovakvih oblaka i po olujnom vetru nije ti svejedno.Srećom vreme na Tasosu se promenilo tog dana kada smo mi krenuli kući i to baš oko 15h. Što znači da smo imali sreće sa vremenom.
Koliko mogu da primetim, put je sličan onom ka Mermernoj plaži, znači podnošljiv, laganica i stigne se. Megan znači dobro podneo truckanje, pošto je neko ranije rekao da na Ipsarion može isključivo džipovima.išao sam svojim kolima (megan)
od jezera do vrha je 12 km makadama promenljivog, uglavnom podnosljivog kvaliteta
Ma Tasos je lep čak i kad su ovakvi oblaci nad njim.Slike su super, ali sto ne volim ovakvo vreme, jos pogotovu oblake na moru...![]()