TASOS - u reči i slici

Momci hvala.Izabraću par dobrih fotki sa dolaska na Tasos i sa Makriamosa,jer mi se već treći dan pokvarila digitalna igračka zvana fotoaparat,tako da sam većinu slika pravila kamerom ali mi se ne dopadaju.VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA LJUBITELJE TASOSA Donesite da radimo slike sa letovanja sa Tasosa( ali samo sa Tasosa) i dobićete 20% popusta.

img2133r.jpg

Momci hvala.Izabraću par dobrih fotki sa dolaska na Tasos i sa Makriamosa,jer mi se već treći dan pokvarila digitalna igračka zvana fotoaparat,tako da sam većinu slika pravila kamerom ali mi se ne dopadaju.VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA LJUBITELJE TASOSA Donesite da radimo slike sa letovanja sa Tasosa( ali samo sa Tasosa) i dobićete 20% popusta.

gde da donesemo, napisi u PP da se ne reklamiras ovde

giola
p6240224.jpg

pogled sa ipsariona
250620092295.jpg

vathi beach
280620092416.jpg

Još kad se nađeš na trajektu ispod ovakvih oblaka i po olujnom vetru nije ti svejedno.Srećom vreme na Tasosu se promenilo tog dana kada smo mi krenuli kući i to baš oko 15h. Što znači da smo imali sreće sa vremenom.

Ja krecem 20-og, nadam se da cu imati srece sa vremenom.
Kod nas najavili i celi jul kisovit!!! Haos... A 9 meseci cekam to leto!:roll:
Jos od prosle godine :)

išao sam svojim kolima (megan)

od jezera do vrha je 12 km makadama promenljivog, uglavnom podnosljivog kvaliteta
Koliko mogu da primetim, put je sličan onom ka Mermernoj plaži, znači podnošljiv, laganica i stigne se. Megan znači dobro podneo truckanje, pošto je neko ranije rekao da na Ipsarion može isključivo džipovima.
Slike su super, ali sto ne volim ovakvo vreme, jos pogotovu oblake na moru... :(
Ma Tasos je lep čak i kad su ovakvi oblaci nad njim. ;)

A taj oblak i nije toliko strasan. Mada, ja volim vedro nebo i sunce da przi!!!
Kakabv je tvoj utisak konkretno o celom Tasosu? Ja krecem 20-og, ali posto idem kolima, necu biti striktno vezana za Limenariju, gde nam je smestaj.
Imam osecaj da je Limenarija bljak, kao i ta plaza u njoj!

Back