bobanmrdakovic@yahoo.com
Početnik
- Poruka
- 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CARE JOS 2 MESECA odlepicu!
Ćao svima!
Zahvaljujući ovom Forumu 2008.godine smo bili prvi put na Tasosu,u avgustu u Limenasu vila Albatros. Sa svime što je navedeno u prethodnom postu o vili Albatros slažem se u potpunosti.I mi smo bili u apartmanu br 12 sa ogromnom terasom i božanstvenim pogledom na grad.Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana, roštilj u bašti je na raspolaganju gostima vile,gazde ne primećujete a kada vam zatrebaju tu su. Pčela, osa i komaraca nije bilo (tek po koja na pojedinim plažama i to dolaze na hranu), marketi po ostrvu su dobro snabdeveni, možda je malo lošiji izbor svežeg mesa a naročito ribe.
Plaže:najviše nam se svideo deo zapadno od Limenasa, tj plaže Nysteri, Glifoneri, Pahis,Papalimani, Glikadi..(svaki put koji se odvaja sa magistrale prema moru vodi vas na neku plažu).Na ove plaže možete se bezbedno spustiti kolima i ima hladovine na njima za razliku od plaža koje su na jugu i tipične su pržionice bez hlada i sa vratolomnim prilazima (do nekih se može stići samo peške).Da se razumemo i plaže na jugu su prelepe ali nama nisu "legle".
Preporuka:
-ići na Tasos kolima ili iznajmiti neko prevozno sredstvo, obići ga celog (i unutrašnjost ostrva,plaže i mesta)
-ako postoji mogućnost na ostrvo ne dolaziti petkom i odlaziti nedeljom jer su kolone za trajekt oooogromne čeka se i po 4-5 sati .Ovo je naše prošlogodišnje iskustvo kada se kolona za odlazak sa Tasosa protezala od luke u Limenasu pa skoro do plaže Pahis(nekih 10-tak km)
Generalno avgust na Tasosu je vrlo gužnovat, plaže su prepune,more je toplo, sunce prži (40 i koji stepen više ), asfalt cvrči ALI MIRIŠI BOROVINA I MORE I ČUJU SE ZRIKAVCI !!!
Mi ove godine pravimo reprizu,ista vila i apartman, početak avgusta. Jedva čekam!!!
PS ako nemate para da letujete u Dominikani ili na Kubi obavezno idite na Mermernu plažu par km posle Makrijamosa. Kada je ugledate.... ostajete bez daha!!!!
Malo sam ceprkala oko informacija vezanih za trajekt pa naidjoh na ovaj post pogledam ja u moje datume i shvaitih ja dolazim u petak i odlazim u nedelju .
Pa jel to stvarno tako ili se to tad slucajno desilo, ima li neko drugacija iskustva?
Jel ovaj sajt za trajekt ok?
http://www.thassos-ferries.gr/schedule-en.html
Malo sam ceprkala oko informacija vezanih za trajekt pa naidjoh na ovaj post pogledam ja u moje datume i shvaitih ja dolazim u petak i odlazim u nedelju .
Pa jel to stvarno tako ili se to tad slucajno desilo, ima li neko drugacija iskustva?
Jel ovaj sajt za trajekt ok?
http://www.thassos-ferries.gr/schedule-en.html
Da li je neko bio u HOTELU LENA u Limenasu, da li su terase stvarno male, ima li hotel peskire ili opet da vucem i njih od kuce. UPOMOC u agenciji ne znaju nista, naravno.
Evo šta su neki pisali o hotelu LENA u Limenasu:Da li je iko bio u hotelu Lena u Limenasu i da li hotel ima peskire, ili opet moram da vucem kofer peskira za sobom????
O hotelu Lena sam cula samo pozitivne kritike, dobra je lokacija i to je bitno, ali ljudi nije valjda da idete na more da sedite na terasi-to mozete i kod kuce, hotel po meni treba da sluzi samo da se prespava a preko dana kupanje, more, milina...