Što se Potosa tiče, evo najjednostavnije mape, imaš 2-3 ulice i toliko...... takodje bi dobrodosla mapa gradica,ako moze neko da postavi, prvi put idem

A za nešto detaljniji pogled na Potos i celo ostrvo, tu je Google Earth...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se Potosa tiče, evo najjednostavnije mape, imaš 2-3 ulice i toliko...... takodje bi dobrodosla mapa gradica,ako moze neko da postavi, prvi put idem
Evo malo i slikovito (što bi se reklo)... broj 1 su mi plitke plaze, dece radi. izigraju se tako da ne zalis. pa ako preporucujes neku...
cesljam ja po netu, vec neko vreme
broj 1 su mi plitke plaze, dece radi. izigraju se tako da ne zalis. pa ako preporucujes neku....
nije ni cudo sto ne mogu da nadjem plan grada, kad ne postoji mreza ulica
Чујем неке приче да на Тасосу има пуно комараца. Је л' то тачно?Јер ако јесте - надрљала сам - ем сам бирала смештај са пуно зеленила, ем сам прави мамац за комарце.
Шта препоручујете од средстава против комараца? Да се припремим на време...
![]()
Planiram da idem na Tasos krajem jula sa drugaricom , odabrale smo Limenas za prvi put obzirom da idemo same kazu da je tamo malo zivlje... moje pitanje je preko koje agencije je najbolje ici na Tasos?
Vila VANA... pro et contra...Drugari danas sam bila do Argusa da ulatim letovanje u kući natassa,nema mesta,u stvari jako malo mesta ima uopšte.! Na kraju uplatismo kuću Vana,ima li ko iskustav sa istom!? interesuje me i kuća Armeno? molim za pomoć... pozzz
![]()