Markop Polo
Početnik
- Poruka
- 10
PREKO KOJE AGENCOJE IDETE I U KOJU VILU?DA LI IDETE SOPSTVENIM AUTOM?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam samo navela mogućnosti koje Limenarija pruža svima !!!
E sad oni koji su sa malo decom, noseći i sl. izabraće iz cele "ponude" samo ono što njima odgovara...
Metalia, može biti odličan izbor kada im npr. nije do duže vožnje, pošto se i do nje ,može spustiti kolima...
Što se tiče "pešačenja po suncu u pravcu Tripitija", pa to nije na drugoj strani ostrva...
A i trudnicama je potrebna šetnja, aktivnost, ti bi to trebao bolje znati![]()
I ja idem preko Perle u vilu Mary 1. Idem svojim kolima jer ne mogu da se s porodicom prilagođavam voznom redu agencija i raznim šoferskim ćudima. Ovo mi je prvi put na Tasosu i mislim da je S.Sotiros dobar izbor.PREKO KOJE AGENCOJE IDETE I U KOJU VILU?DA LI IDETE SOPSTVENIM AUTOM?
Ponovo plaza u Limenariji.
Nikana,
Meni na slikama ne izgleda tako loše, pitanje je da li je samo jako prljava, možda slike varaju, ako misliš drugačije kaži, uostalom ako nam se ne svidi ići ćemo na druge plaže preko dana.
Samo ponekad mi je super kada nigde ne mrdam i samo se spustim na dva tri minuta do plaže.Meni je letovanje pasivni odmor, ne zahtevam znamenitosti ,a ni izlaske uveče.
![]()
Ponovo plaza u Limenariji.
Nikana,
Meni na slikama ne izgleda tako loše, pitanje je da li je samo jako prljava, možda slike varaju, ako misliš drugačije kaži, uostalom ako nam se ne svidi ići ćemo na druge plaže preko dana.
Samo ponekad mi je super kada nigde ne mrdam i samo se spustim na dva tri minuta do plaže.Meni je letovanje pasivni odmor, ne zahtevam znamenitosti ,a ni izlaske uveče.
![]()
Pa neka pisu ostali koji su bili u Limenariji da li je voda prljava. Ja se najcesce kupam u Limenariji. Blizu zivim i smaranje mi je da svaki dan idem na neku drugu plazu. Tu se najcesce kupaju moji roditelji i svi prijatelji koji dodju. Jedini problem koji plaza ima (desno od Ralitse) je kamenje na ulazu. Voda je sasvim cista!!! Moze se zamutiti jedino posle nevremena.
Ne znam zasto su se svi toliko zaplasili tom plazom. Plaza nije extra, ima mnogo, mnogo boljih, ali za jednu gradsku plazu moze da prodje.
Carambita,
dve godine zaredom sa Argusom Limenas. Argus je prve godine bio jako dobar, od vodje puta, preko ok buseva i jako, jako dobrog vodicha (koji je posle dao otkaz ...), pa sve do vile Evridiki koja je bila stvarno vise nego super - a od posle je izbacise iz ponude...! Kada smo drugi put isli, busevi gori, vodja puta uzasna, a tamosnji vodic kreten. Vila je bila Ilios, nama je bila katastrofa. Oni koji su bili u Viktoriji su govorili da je ok, mada bez nekog posebnog odusevljavanja, o toj vili nazalost ne znam nista drugo.
E sada, sto se nezaposlenosti tice. Moj momak je pre dve godine bio nezaposlen i nervirali smo se, ali dobio je grupnu vizu. Spsiak za dokumenta je stvarno poduzi, ali ja bih vam savetovala ad ako ne zelite da se opecete, ipak nabavite sve one glupave papire, pa vam savest mirna. Dakle bas sve, od potvrde sa biroa, pa sve do doakza o roditelsjkoj zaradi i nepokretnostima... Za svaki slucaj...
Pozzz, srecno prvo zajednicko letovanje
Hvala ti Montoya, a i tebi Vitez Koyo.
Naime teško je uklopiti i dobar smeštaj pošto su nam preporučili nove apartmane , a ako ih zamolite sve slike koje nemaju u katalogu mogu da Vam snime na FLASH i onda ste sigurni gde idete. Trebalo je da mesto ima sadržaja ,pošto volimo i da nije previše monotono, naravno da ćemo obilaziti i druge plaže, ja sam aktivna trudnica ali mi je stomak dosta veliki pa mi možda neće prijati svaki dan da idemo u obilazak.U svakom slučaju Tripiti plaža može da prođe, a i plaža u Pefkariju bi trebala da bude ok kako sam videla po komentarima a to nam je kolima blizu,a moram da omogućim i momcima da naveče imaju da odu na piće, tako da Limenarija je bila neka zlatna sredina.
Na Krf smo otišli slučajno pošto smo jedino tamo mogli u zadnjem momentu da uzmemo dva četvorokrevetna apartmana i bili smo u Barbatima, gde je plaža skroz OK , tako da kad nam se lenji mogli smo tu da budemo.Nisam zainteresovana za bilo kakve znamenitosti tako da se neću penjati po brdima sa stomakom, a i dete tek puni 3 godine tako da i njoj neće biti to interesantno.Predpostavljam da gde god smo u Limenariji do Tripiti plaže možemo peške?I prošle godine sam pomoću Vaših komentara znala unapred šta da očekujem na Krfu, tako da ste stvarno svi super koji aktivno učestvujete, ovo je najbolja preporuka i najlakše za odrediti gde da se ide.
Idemo 13. juna i to se zadnji godina pokazalo kao super opcija nema još uvek previše gužve, vreme je OK i voda je dovoljno topla.Malo sam zaboravila na svoje stanje pa sam tek kasnije uvidela da nemam nikakvu bolnicu na Tasosu, da li je predpostavka tačna?
Hvala ti Montoya, a i tebi Vitez Koyo.
Naime teško je uklopiti i dobar smeštaj pošto su nam preporučili nove apartmane , a ako ih zamolite sve slike koje nemaju u katalogu mogu da Vam snime na FLASH i onda ste sigurni gde idete. Trebalo je da mesto ima sadržaja ,pošto volimo i da nije previše monotono, naravno da ćemo obilaziti i druge plaže, ja sam aktivna trudnica ali mi je stomak dosta veliki pa mi možda neće prijati svaki dan da idemo u obilazak.U svakom slučaju Tripiti plaža može da prođe, a i plaža u Pefkariju bi trebala da bude ok kako sam videla po komentarima a to nam je kolima blizu,a moram da omogućim i momcima da naveče imaju da odu na piće, tako da Limenarija je bila neka zlatna sredina.
Na Krf smo otišli slučajno pošto smo jedino tamo mogli u zadnjem momentu da uzmemo dva četvorokrevetna apartmana i bili smo u Barbatima, gde je plaža skroz OK , tako da kad nam se lenji mogli smo tu da budemo.Nisam zainteresovana za bilo kakve znamenitosti tako da se neću penjati po brdima sa stomakom, a i dete tek puni 3 godine tako da i njoj neće biti to interesantno.Predpostavljam da gde god smo u Limenariji do Tripiti plaže možemo peške?I prošle godine sam pomoću Vaših komentara znala unapred šta da očekujem na Krfu, tako da ste stvarno svi super koji aktivno učestvujete, ovo je najbolja preporuka i najlakše za odrediti gde da se ide.
Idemo 13. juna i to se zadnji godina pokazalo kao super opcija nema još uvek previše gužve, vreme je OK i voda je dovoljno topla.Malo sam zaboravila na svoje stanje pa sam tek kasnije uvidela da nemam nikakvu bolnicu na Tasosu, da li je predpostavka tačna?
DA LI NEKO MOZE DA ZAKACI FOTKE SKALA SOTIROS . BIO BIH MU ZAHVALAN!
DA LI NEKO MOZE DA ZAKACI FOTKE SKALA SOTIROS . BIO BIH MU ZAHVALAN!
Evo našla sam neku brošuru, bolnica se nalazi u mestu Prinos, što je, ako se dobro sećam da ćeš biti u Limenariji oko 30-40 minuta kolima udaljeno. Takođe postoji bolnica i u Kavali koja je na obali preko puta Tasosa. U toj brošuri nalazi se i spisak lekara na Tasosu, ima jedan za koga piše da je ginekolog ali se nalazi u Limenasu glavnom gradu. Ako bi te to činilo sigurnom napisano je i njegovo ime i telefon pa mogu da ti dam.