jabadabadu
Početnik
- Poruka
- 20
Zanima me da li je neko koristio gps navigaciju prilikom putovanja do Tasosa i kakva su iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA LI NEKO MOZE DA ZAKACI FOTKE SKALA SOTIROS . BIO BIH MU ZAHVALAN!
Hvala svima za fotke i sadrzaj za Skalu Sotiros . Uplatili smo aranzman od 8 jula u "Perli" za 15 noci u kesu 450 evra sto i nije mnogo. nteresuje me samo auto gas (procitao sam na forumu da ga ima u Kavali) Da li je to istina ?
Da li je neko bio u vili Panos u Sala Sotiros ?
I izvinjavam se...znam da je o tome pisano verovatno 100 puta...ali ako vam nije tesko recite nesto o cenama rent-a- cara, i.. cenama iznajmljivanja bicikli...i tako.
Pozdrav clanovima foruma!
Evo mi smo prvi put ovde. Zanima nas Tasos u septembru posto je to najranije kada bi mogli da ga posetimo. Kakve su temperature, je li bio neko u septembru?
Izvinjavamo se ako je neko vec pomenuo ovo, ali tema se bas oduzila, a nismo bas umeli da se snadjemo sa pretragom.
Tu nema nikakvih problema, jedino što mora da ima slika deteta koje je starije od 5 godina. Moja ćera je upisana u moj pasoš već 4 godine i nismo imale nikad nikakav problem.
Deci (maloletna) koja imaju svoj pasoš, on važi dve godine. Možda te to zbunjuje)
To ne važi za decu koja su upisana u tvoj pasoš i koja mogu biti upisana, čini mi se, do svoje 14.-te godine.