ajde ja da probam, ovako na prvu loptu

ne treba da te shokira odsustvo velikih arkana. ja vise volim kad ih nema jer onda situacija NIJE "zakucana"

vec je podlozna promenama. e sad, to mozda tvojo drugarici ne odgovara ... Kad vec pominjemo tu veliku arkanu, ona je izasla u kuci saveta. snaga poziva na strpljenje na obuzdavanje jakih emocija, i impulsivnih reakcija. sto se elemenata tice, sve je tu... voda, vatra, zemlja, vazduh... trenutna situacija je takva da je ona tuzna zbog trenutne situacije, ali da isto tako pati zbog pogresnih stvari (nisu svi pehari prazni

) ono sto je prepreka je karta 2 pentakla koa moze da znaci zanemarivanje jednog segmenta zivota i potrebu da se balansira (npr, ljubavni zivot utice naposlovni ili obrnuto)... mozda je nespretna u balansiranju svojih emocija trenutno. rekla bih da je trenutno jako zatvorena (mozda je to i bila u ovoj vezi)... kada gledas odgovor na pitanje tumacis 5 i 10 kucu... obe treba da ti daju odgovor. dakle imamo stapove, sto je okej jer stapovi pozivaju na akciju, u pravu si potencijal postoji ali je umanjen. to je zato sto je ona u periodu hibernacije (salim se) ali u periodu mirovanja, sagledavanja, razmisljanja o viziji (vitraz koji postoji na karti 4 maca), ali joj to mirovanje istovremeno nosi i nemir posto mi nesto izgleda kao da nije osoba koja moze da miruje (a meni se licno 4 maceva kada je obrnuta, bas tako javlaj, nema akcije ali donosi nemir...) . On ne vidi sta mu je pred nosom i sta mu se nudi (ne cudi me sto je as stapova obrnut

jer kao sto vidis i sam, nit ona nesto radi nit on vidi sta treba, pa otuda akcija izostaje) ali, ako se sledi savet tarota sa pocetka ovog mog pisanija, moze da dodje do ishoda koji nosi 6 stapova, a to je pobeda. dakle akcija, ali mudra, moze da je dovede do zeljenog ishoda... deluje mi da je do raskida doslo zbog nekog konflikta od koga se pobeglo... da je do prekida doslo zato sto neko od njih dvoje ili oboje jednostavno nisu hteli da se pozabave problemom na koji su naisli nego je laks bilo da se pobegne... (7 maceva) ........... malo je zbunjujuc odgovor i nista konkretno ti nisam rekla, ali i njihova situacija je prilicno zbunjujuca