Tarot

Mila moja, evo mene, da prokomentarisem tvoj postic i dam svoje vidjenje tvog otvaranja...Pa, dok nam se Val ne pridruzi da nam da i svoje misljenje . :cmok:
4.Mag, neko od akcije i neko koga moyda ne drzi mesto a zbog meseca moyda sklon obmanjivanju, sto je suprostnost od one elokvetnosti, ta slatkorecivost kao mana. Da previse moze laskati samo.

ako je u merketingu onda mora da laze!! :zcepanje:

salim se draga, ali ima tu istine... marketing je prodavanje magle :whistling:

8-NJEGOVA OSECANJA-9 PEHARA i 5 maceva (obrnutih) kao razjasnjenje-zadovoljstvo, sreca i ispunjenost odnosom a ovih 5 maceva me je navelo da pocnem da mislim da je ovo neka stara prica koja mi se vraca...
nesto sam se vratila na obaj raspored i ... sad me buni ovih 5 maceva... obrnuti su, pa im je smanjen uticaj... poraz? :dontunderstand:

ili lazno zadovoljstvo? koristoljublje? :eek:

i btw, otvarala sam drugarici, u kuci koja treba da nam opise izgled osobe, izasla je karta 5 stapova :zcepanje: voli da se maskira? :zcepanje: nije odlucio kako ce da izgleda?:rotf:

nesto sam se vratila na obaj raspored i ... sad me buni ovih 5 maceva... obrnuti su, pa im je smanjen uticaj... poraz? :dontunderstand:

ili lazno zadovoljstvo? koristoljublje? :eek:

i btw, otvarala sam drugarici, u kuci koja treba da nam opise izgled osobe, izasla je karta 5 stapova :zcepanje: voli da se maskira? :zcepanje: nije odlucio kako ce da izgleda?:rotf:

5. mačeva mila, mozda moze biti i gledanje samo sopstvenih interesa. Dakle, nece mozda bas gledati samo svoj interes ali nekako ce ipak vise gledati samo sebe. :mrgreen: Ili neko ko ume da povredi. Posto ce se baviti negde gde je vazna reč, komunikacija, mozda moze znaciti da ume ponekad nenamerno povrediti ostrim recima. Dakle, britak na jeziku, najverovatnije. :( A sto se drugarice tiče, neko ko je mozda nametljive prirode, uočljiv na prvi mah, ko voli da se istice. Mozda i pomalo agresivan. Neko ko voli nadmetanje, ko voli isticanje. Zato i pretpostavljam da je neko ko voli da je uocljiv. I svakako mozda neko izazovan i vatrenog temperamenta. :)

Evo mene malo da se javnem,radila sam jedno otvaranje u pitanju je misticni krst.Moja sestra i njeno vecito pitanje-hoce li ona i doticni gospodin u narednom periodu uci u ljubavnu vezu?
Dobila sam sledece karte-As pehara,ljubavnici,3pehara,kula,kralj stapova,7maceva,3maceva,kraljica maceva,4maceva,10pentakla.
Eh sada treba biti majstor:?:
Vatra i zemlja su ok,ali malo vode i previse vazduha-mozda preterana umna zaokupljenost,puno razmisljanja,a nedostatak vode ukazuje da je potrebno uneti emocije u situaciju.
1 i 2 kuca su ok i obecavaju.3 kuca-mozda da je njoj u podsvesti da zeli da ostvari zajednicu u kojoj bi njih troje zivelo,posto ima cerkicu.
5 kuca predstavlja i njega posto je to muskarac iznad 35 god.inace vatreni znak,a i situaciju koja zahteva dosta smelosti.
4 kuca -kula,bilo je doslo do nekog kontakta putem sms-a,pa je i to prestalo-pa je to verovatno rusenje njenih nadanja.
6 kuca 7 maceva u narednom periodu -plasenje suocavanja sa cinjenicama i bezanje posto on nije slobodan,da razjasnim nekada davno je to bila velika ljubav medju njima pa su svako otisli na svoju stranu.
7 kuca ona 3 maceva-sta reci?-tako se zaista oseca
8 kuca-kraljica maceva-tako je on vidi
10 kuca,10 pentakla + 5 kuca kralj stapova,kako to povezati?
Ja sam se sada bas nalupala,osecam ali ucim:)
Veliki pozdrav za sve:cao:

Da probam da zaokruzim moje prethodno otvaranje.
4 maceva u kuci saveta,mislim da ukazuje da treba da saceka da prodje ovaj period bezanja,plasenja suocavanja sa cinjenicama koji vazi naredna 3 meseca(6 kuca 7 maceva)
10 pentakla kao ishod obecava ispunjenje i ostvarenje na duze staze.
Eto ja sam se potrudila,ako neko nadje malo vremena neka mi kaze da li je bar nesto dobro i gde gresim.
:kiss: za sve!

Tarotolozi stari gde ste...
Evo mene opet,radila sam otvaranje za analizu posla i dobih sledece karte:
1.8 pentakla
2.zvezda
3.10 pehara
4.kralj maceva
5.djavo
Zasto sam odabrala ovaj posao,pa zelela sam da svojim trudom i radom ostvarim materijalna sredstva neophodna za zivot.
Da li sam na pravom putu,zvezda kao veoma pozitivna i lepa karta kaze da jesam,ali da je potrebno pozitivno razmisljanje i vera.
Glavna prepreka,10 pehara ja bih tu uzela tamnu stranu ove lepe karte,sentimentalnost i unutrasnja praznina,znaci da bi gl.prepreka bila sa samom sobom,moja unutrasnja borba.
Glavna povoljnost,kralj maceva,to bih rekla da je muski princip moje licnosi,pre svega pravednost,posvecenost poslu.
Kako ostvariti napredak,djavo-resiti se prevelike vezanosti za rezultate posla,prevelikog materijalistickog stava(resila bih se ja,ali dobavljaci stiskaju sa uplatama,posto je prodavnica u pitanju)Osloboditi se stalnog osecaja da ce se desiti najgore,prestati sa pesimizmom,negativnim razmisljanjima i sumnjama.Ovaj djavo me bas potrefi:tick:
Pozdrav za sve:bye:

Otvorao sma drugarici,mistichni/kletski krst,da li ce da se pomiri sa bivshim,i izashlo je:

1.5 pehara naopako
2.2 diska
3.4 diska
4.7 machevi
5.6 shtapovi
6.7 diskovi naopako
7.4 machevi naopako
8.4 pehari
9.Snaga
10.as shtapova naopak

On oshto mi je prvo upalo je bila shto je samo jedna velika arkana, :shock: Neke stvari su m ijasne,neke ich...Prvi put sma otvorio k. krst,pa jso hnemam iskustva sa tim...Koliko znam prva karta(kuca) predtavlja sadashnjost,pitacha u sadoshnjosti,i to mi je okej,pet pehara,njoj je veoma teshko,ali se josh nada,tri pala,dva s edrze,itd.Mene buni druga karta,koja je polovichno preklapa,smeta joj 3 diska,kolik osma shvatio,to je ok karta,mad ao njoj mnogo mal opishe u priruchniku,ne znam to da povezem sa prvom...3 je ok,4 isto...5 mi ich nije jasna,ne nzma kako to da tumachim...6 isto nije najjasnija,ona zudi za oni mshto je imala d atako kazem,shto i karta prikazuje,mada mal odrugachije,hmm...I ove su ostela ok,jedino desetka,as shtapova,naopak,on beshe nzahci nov pochetak,mada veoma ublazeno,poshto je naopak...I problem mi je shto ne nzma sve u celini da sagledm,tj. da povezem,ali valjda cu da nauchim...Ak oneko moze da pripomogne,bicu veoma zahvalan... :)

Otvorao sma drugarici,mistichni/kletski krst,da li ce da se pomiri sa bivshim,i izashlo je:

1.5 pehara naopako
2.2 diska
3.4 diska
4.7 machevi
5.6 shtapovi
6.7 diskovi naopako
7.4 machevi naopako
8.4 pehari
9.Snaga
10.as shtapova naopak

On oshto mi je prvo upalo je bila shto je samo jedna velika arkana, :shock: Neke stvari su m ijasne,neke ich...Prvi put sma otvorio k. krst,pa jso hnemam iskustva sa tim...Koliko znam prva karta(kuca) predtavlja sadashnjost,pitacha u sadoshnjosti,i to mi je okej,pet pehara,njoj je veoma teshko,ali se josh nada,tri pala,dva s edrze,itd.Mene buni druga karta,koja je polovichno preklapa,smeta joj 3 diska,kolik osma shvatio,to je ok karta,mad ao njoj mnogo mal opishe u priruchniku,ne znam to da povezem sa prvom...3 je ok,4 isto...5 mi ich nije jasna,ne nzma kako to da tumachim...6 isto nije najjasnija,ona zudi za oni mshto je imala d atako kazem,shto i karta prikazuje,mada mal odrugachije,hmm...I ove su ostela ok,jedino desetka,as shtapova,naopak,on beshe nzahci nov pochetak,mada veoma ublazeno,poshto je naopak...I problem mi je shto ne nzma sve u celini da sagledm,tj. da povezem,ali valjda cu da nauchim...Ak oneko moze da pripomogne,bicu veoma zahvalan... :)

ajde ja da probam, ovako na prvu loptu :) ne treba da te shokira odsustvo velikih arkana. ja vise volim kad ih nema jer onda situacija NIJE "zakucana" ;) vec je podlozna promenama. e sad, to mozda tvojo drugarici ne odgovara ... Kad vec pominjemo tu veliku arkanu, ona je izasla u kuci saveta. snaga poziva na strpljenje na obuzdavanje jakih emocija, i impulsivnih reakcija. sto se elemenata tice, sve je tu... voda, vatra, zemlja, vazduh... trenutna situacija je takva da je ona tuzna zbog trenutne situacije, ali da isto tako pati zbog pogresnih stvari (nisu svi pehari prazni ;) ) ono sto je prepreka je karta 2 pentakla koa moze da znaci zanemarivanje jednog segmenta zivota i potrebu da se balansira (npr, ljubavni zivot utice naposlovni ili obrnuto)... mozda je nespretna u balansiranju svojih emocija trenutno. rekla bih da je trenutno jako zatvorena (mozda je to i bila u ovoj vezi)... kada gledas odgovor na pitanje tumacis 5 i 10 kucu... obe treba da ti daju odgovor. dakle imamo stapove, sto je okej jer stapovi pozivaju na akciju, u pravu si potencijal postoji ali je umanjen. to je zato sto je ona u periodu hibernacije (salim se) ali u periodu mirovanja, sagledavanja, razmisljanja o viziji (vitraz koji postoji na karti 4 maca), ali joj to mirovanje istovremeno nosi i nemir posto mi nesto izgleda kao da nije osoba koja moze da miruje (a meni se licno 4 maceva kada je obrnuta, bas tako javlaj, nema akcije ali donosi nemir...) . On ne vidi sta mu je pred nosom i sta mu se nudi (ne cudi me sto je as stapova obrnut ;) jer kao sto vidis i sam, nit ona nesto radi nit on vidi sta treba, pa otuda akcija izostaje) ali, ako se sledi savet tarota sa pocetka ovog mog pisanija, moze da dodje do ishoda koji nosi 6 stapova, a to je pobeda. dakle akcija, ali mudra, moze da je dovede do zeljenog ishoda... deluje mi da je do raskida doslo zbog nekog konflikta od koga se pobeglo... da je do prekida doslo zato sto neko od njih dvoje ili oboje jednostavno nisu hteli da se pozabave problemom na koji su naisli nego je laks bilo da se pobegne... (7 maceva) ........... malo je zbunjujuc odgovor i nista konkretno ti nisam rekla, ali i njihova situacija je prilicno zbunjujuca :)

Tarotolozi stari gde ste...
Evo mene opet,radila sam otvaranje za analizu posla i dobih sledece karte:
1.8 pentakla
2.zvezda
3.10 pehara4.kralj maceva
5.djavo
Zasto sam odabrala ovaj posao,pa zelela sam da svojim trudom i radom ostvarim materijalna sredstva neophodna za zivot.
Da li sam na pravom putu,zvezda kao veoma pozitivna i lepa karta kaze da jesam,ali da je potrebno pozitivno razmisljanje i vera.
Glavna prepreka,10 pehara ja bih tu uzela tamnu stranu ove lepe karte,sentimentalnost i unutrasnja praznina,znaci da bi gl.prepreka bila sa samom sobom,moja unutrasnja borba.
Glavna povoljnost,kralj maceva,to bih rekla da je muski princip moje licnosi,pre svega pravednost,posvecenost poslu.
Kako ostvariti napredak,djavo-resiti se prevelike vezanosti za rezultate posla,prevelikog materijalistickog stava(resila bih se ja,ali dobavljaci stiskaju sa uplatama,posto je prodavnica u pitanju)Osloboditi se stalnog osecaja da ce se desiti najgore,prestati sa pesimizmom,negativnim razmisljanjima i sumnjama.Ovaj djavo me bas potrefi:tick:
Pozdrav za sve:bye:

e sad, ja bih recimo za 10 pehara izvukla pojasnenje... izvini sto sam direktna i slobodna da se ovako obratim, ali meni 10 pehara UVEK znaci porodicu i sve vezano za porodicu, pa kao prepreka tvom poslu moze da bude i vezana za porodicu ... karta razjasnjenja bi nam tu dobro dosla da vidimo u kom smislu.... sa ostalim se uglavnom slazem

pozz

ajde ja da probam, ovako na prvu loptu :) ne treba da te shokira odsustvo velikih arkana. ja vise volim kad ih nema jer onda situacija NIJE "zakucana" ;) vec je podlozna promenama. e sad, to mozda tvojo drugarici ne odgovara ... Kad vec pominjemo tu veliku arkanu, ona je izasla u kuci saveta. snaga poziva na strpljenje na obuzdavanje jakih emocija, i impulsivnih reakcija. sto se elemenata tice, sve je tu... voda, vatra, zemlja, vazduh... trenutna situacija je takva da je ona tuzna zbog trenutne situacije, ali da isto tako pati zbog pogresnih stvari (nisu svi pehari prazni ;) ) ono sto je prepreka je karta 2 pentakla koa moze da znaci zanemarivanje jednog segmenta zivota i potrebu da se balansira (npr, ljubavni zivot utice naposlovni ili obrnuto)... mozda je nespretna u balansiranju svojih emocija trenutno. rekla bih da je trenutno jako zatvorena (mozda je to i bila u ovoj vezi)... kada gledas odgovor na pitanje tumacis 5 i 10 kucu... obe treba da ti daju odgovor. dakle imamo stapove, sto je okej jer stapovi pozivaju na akciju, u pravu si potencijal postoji ali je umanjen. to je zato sto je ona u periodu hibernacije (salim se) ali u periodu mirovanja, sagledavanja, razmisljanja o viziji (vitraz koji postoji na karti 4 maca), ali joj to mirovanje istovremeno nosi i nemir posto mi nesto izgleda kao da nije osoba koja moze da miruje (a meni se licno 4 maceva kada je obrnuta, bas tako javlaj, nema akcije ali donosi nemir...) . On ne vidi sta mu je pred nosom i sta mu se nudi (ne cudi me sto je as stapova obrnut ;) jer kao sto vidis i sam, nit ona nesto radi nit on vidi sta treba, pa otuda akcija izostaje) ali, ako se sledi savet tarota sa pocetka ovog mog pisanija, moze da dodje do ishoda koji nosi 6 stapova, a to je pobeda. dakle akcija, ali mudra, moze da je dovede do zeljenog ishoda... deluje mi da je do raskida doslo zbog nekog konflikta od koga se pobeglo... da je do prekida doslo zato sto neko od njih dvoje ili oboje jednostavno nisu hteli da se pozabave problemom na koji su naisli nego je laks bilo da se pobegne... (7 maceva) ........... malo je zbunjujuc odgovor i nista konkretno ti nisam rekla, ali i njihova situacija je prilicno zbunjujuca :)

Zahvaljujem na odgovoru...Ne znam mnogo o njihovom situaciji/nije mi rekla.Ne znam kako su raskinulu,tj. zashto...I upalo mi je u oko,ovo oko konflikta,pitacu je o tome...Ona se sad jako loshe oseca(pre nego shto smo se videli,pitam ja karte kakvo ce vehce da bude,izadje mi chuvena 3 machevi,odmah sam znao o chemu se radi:lol:)...

e sad, ja bih recimo za 10 pehara izvukla pojasnenje... izvini sto sam direktna i slobodna da se ovako obratim, ali meni 10 pehara UVEK znaci porodicu i sve vezano za porodicu, pa kao prepreka tvom poslu moze da bude i vezana za porodicu ... karta razjasnjenja bi nam tu dobro dosla da vidimo u kom smislu.... sa ostalim se uglavnom slazem

pozz
Hvala ti draga puno na ovom obracanju,kad malo bolje razmislim mozda i jeste nedostatak vremena koji bih posvetila svojoj porodici-nekako me mnogo uzima posao, pa nemam dovoljno vremena za svoje najmilije pa tu nastaje unutrasnja borba sa samom sobom i nezadovoljstvo.Mnogo mi znaci i to sto se sa ostalim delom tumacenja slazes, jer sam ja veoma nesigurna i nezadovoljna kako ja to shvatam.
Pozic i jos jednom hvala ti!

Hvala ti draga puno na ovom obracanju,kad malo bolje razmislim mozda i jeste nedostatak vremena koji bih posvetila svojoj porodici-nekako me mnogo uzima posao, pa nemam dovoljno vremena za svoje najmilije pa tu nastaje unutrasnja borba sa samom sobom i nezadovoljstvo.Mnogo mi znaci i to sto se sa ostalim delom tumacenja slazes, jer sam ja veoma nesigurna i nezadovoljna kako ja to shvatam.
Pozic i jos jednom hvala ti!

ovaj forum tome sluzi... da se konsultujemo... citajuci tumacenja na temi divinacijski kutak, naucim svasta nesto :) vremenom ce karte za tebe dobiti nova tumacenja... :D volela bih da se vise ljudi aktivira, pa da komentarisemo :kiss:

Radila sam jedno otvaranje, u pitanju je misticni krst a pitanje se odnosilo na posao mog muza i njegovu firmu, vremenski naredna 3 meseca.Izasle su sl.karte:
1. 10 pentakla
2. 7 maceva
3. Prvosvestenica
4. 8 pehara
5. 7 pentakla
6. Car
7. 3 maceva
8. Kralj pehara
9. Kralj stapova
10. Prvosvestenik
Ima 3 velike arkane,tako da on moze dosta da utice na situaciju,ostali elementi su ok osim pehara kojih ima 180%,a to je previse-mislim da on na to sve gleda pre emotivno i da dosta tesko podnosi celu situaciju koja je vezana za posao(firma je u totalnom rasulu,verovatno da ce svi zavrsiti na birou)
U sadasnjosti 10 pentakla govori o zavrsetku jedne faze,o potrazi za resenjem sto se tice materijalnog statusa,karta 7 maceva je u ovom slucaju blokira-zemlja/vazduh su neprijatelji i ona govori o plasenju suocavanja sa cinjenicama,o napustanju.
Prvosvestenica ukazuje na pasivnost,cekanje.8 pehara nesto sto odlazi konacno shvatanje da u buducnosti od te firme nema nista i shvatanju da je ciklus zavrsen.7 pentakla govori o promeni smera,da bih trebao da se aktivira u pronalasku novog posla.Car na poziciji bl.buducnosti ukazuje na regulaciju,rasciscavanje i sredjivanje situacije.3 maceva jasno govori kako se on oseca u toj situaciji,iz okoline mislim da bih mogao dobiti mozda neku ponudu za posao-kralj pehara.9 kuca kao savet tarota, kralj stapova mislim da predstavlja njega posto je lav u horoskopu,treba da bude hrabar i smeo,da bude inspirativniji i da prihvati ponudu od kralja pehara i da se prikljuci novom timu u cijem ce okviru poslovati-prvosvestenik.Ako je neko raspolozen da protumaci ovo moje otvaranje i ukaze mi na greske u mom tumacenju bila bih mu veoma zahvalna,trenutno nas ova cela situacija veoma brine.Pozic za sve!

Radila sam jedno otvaranje, u pitanju je misticni krst a pitanje se odnosilo na posao mog muza i njegovu firmu, vremenski naredna 3 meseca.Izasle su sl.karte:
1. 10 pentakla
2. 7 maceva
3. Prvosvestenica
4. 8 pehara
5. 7 pentakla
6. Car
7. 3 maceva
8. Kralj pehara
9. Kralj stapova
10. Prvosvestenik
Ima 3 velike arkane,tako da on moze dosta da utice na situaciju,ostali elementi su ok osim pehara kojih ima 180%,a to je previse-mislim da on na to sve gleda pre emotivno i da dosta tesko podnosi celu situaciju koja je vezana za posao(firma je u totalnom rasulu,verovatno da ce svi zavrsiti na birou)
U sadasnjosti 10 pentakla govori o zavrsetku jedne faze,o potrazi za resenjem sto se tice materijalnog statusa,karta 7 maceva je u ovom slucaju blokira-zemlja/vazduh su neprijatelji i ona govori o plasenju suocavanja sa cinjenicama,o napustanju.
Prvosvestenica ukazuje na pasivnost,cekanje.8 pehara nesto sto odlazi konacno shvatanje da u buducnosti od te firme nema nista i shvatanju da je ciklus zavrsen.7 pentakla govori o promeni smera,da bih trebao da se aktivira u pronalasku novog posla.Car na poziciji bl.buducnosti ukazuje na regulaciju,rasciscavanje i sredjivanje situacije.3 maceva jasno govori kako se on oseca u toj situaciji,iz okoline mislim da bih mogao dobiti mozda neku ponudu za posao-kralj pehara.9 kuca kao savet tarota, kralj stapova mislim da predstavlja njega posto je lav u horoskopu,treba da bude hrabar i smeo,da bude inspirativniji i da prihvati ponudu od kralja pehara i da se prikljuci novom timu u cijem ce okviru poslovati-prvosvestenik.Ako je neko raspolozen da protumaci ovo moje otvaranje i ukaze mi na greske u mom tumacenju bila bih mu veoma zahvalna,trenutno nas ova cela situacija veoma brine.Pozic za sve!

Evo kako to meni izgleda.
10 Pentakla u 1. kući.. tačno, pokušava se da se dođe do nekog dogovora. Moguće je da Tarot hoće da prikaže i kako se sa članovima porodice konsultuje oko toga.
Međutim, opet postoji neko bežanje od situacije.. kao da on nema dovoljno snage da se suoči sa činjenicama. Tako da se definitivno slažemo oko prve dve kuće.. 7 Mačeva može ukazivati i na ideju da se ide "lakšim putem", možda da se radi na crno..

E sad, ono što je skriveni faktor, Prvosveštenica u 3. kući, može ukazivati i na potencijal koji on ne može trenutno da sagleda, jer se ta karta nalazi ispod površine...
8 Pehara u prošlosti - vidi se izmorenost i odlazak... a zato Car u sledeća tri meseca donosi mogućnost regulative.
Takođe, neka figura od autoriteta može biti od pomoći kad je u pitanju njegova firma, posao.
Da se ne zadržavam na ostalim kartama koje smo isto tumačili, nadovezala bih se na Prvosveštenika - osim što postoji mogućnost priključenja novom timu, možda će biti potrebno da on dodatno poradi na svom obrazovanju ,možda da upiše neki seminar ili nešto slično, a što će mu biti potrebno za posao.

Sve u svemu, nije loše :). Treba iskoristiti ovu energiju Cara i paziti da se ne raspline suprug zbog previše vode u rasporedu.

Svaka čast :klap:

Meni je interesantan "susret" 7. i 8 kuće.
Ona je u letargiji, u "prisilnom" nemiru (4 Mačeva), a on se duri :).
Pa, činjenica je da moraju mudrije postupati (Snaga u 9.) i da od njih SVE ZAVISI.. jer je jedina Velika Arkana baš u kući saveta.

Ovaj As Štapova kao ishod (još obrnut) je jako male snage da izvuče nešto jače, i donosi potencijal novog početka, ali samo ako se oni sami potrude ;).

Valerija puno hvala za trud i odvojeno vreme, a kako ja sebe smatram antitalentom za tarot, mnogo mi znaci sa se slazemo oko tumacenja.
Jupi ima nade za mene :D

Svaka čast :klap:

Meni je interesantan "susret" 7. i 8 kuće.
Ona je u letargiji, u "prisilnom" nemiru (4 Mačeva), a on se duri :).
Pa, činjenica je da moraju mudrije postupati (Snaga u 9.) i da od njih SVE ZAVISI.. jer je jedina Velika Arkana baš u kući saveta.

Ovaj As Štapova kao ishod (još obrnut) je jako male snage da izvuče nešto jače, i donosi potencijal novog početka, ali samo ako se oni sami potrude ;).

:hvala: hvala draga...

da i meni je to bilo fascinantno... 7 i 8 kuca

ajde dragi moji tarotolozi da mi pomognete :) otvarala sam drugarici za pitanje kakva joj osoba dolazi u susret na emotivnom planu.
otvaranje koje sam koristila sam vec postavila na temi TAROT RASPOREDI, ali cu pre svake karte da napisem i koja je kuca u pitanju :) oznacila sam obrnute karte sa o

ko: obrnuta kocija,kralj pehara obrnut: neko ko nema kontrolu nad svojim emocijama
cime se bavi: 8 pehara, 10 stapova (o), mesec (o): menja posao? ili ide u penziju? :zcepanje:
kvalietove osobei: kralj maceva: sposoban da donosi odluke, racionalan
mane: 5 stapova (o): neodlucan, konfuzan u dilemi sam sa sobom i okolinom
izgled: 4 stapova (o) veseo?
njegov utisak onjoj: vitez maceva: agresivna je?
njen utisak o njemu: 9 stapova: pasivan je
njegova osecnja: 7 pehara, paz maceva (o), luda (o): OVO NE RAZUMEM, sem da ostoji zelja :dontunderstand:
njena osecanja: car: cvrsta i stabilna? previse intelektualna
kvalitet veze: 4 pehara (o), sudnji dan, đavo :dontunderstand:
slabost veze: razboritost (o), 2 stapova (o), 4 maceva: kompetitivnost, sudar energija koje se ne koriste na pravi necin zbog nemanja jasne vizije sta donosi mir
dugorocni potencijal: KULA (o), 5 pehara (o), paz pehara: :dontunderstand: da je kula uspravna rekla bih da je to nesto kratkog daha, ovako mi samo pada n pamet da ce trajati neko vreme ali da definitivno nema potencijal vec ce se polako raspadati usled nedostatka emocija??? ala sam se saaadnalupetala....

cinjenica je da sam danas imala nekoliko otvaranja pa sam se valjda i umorila... :cistinaocare: ako neko vidi nesto sto moze da mi pomogne.... bicu vise nego zahvalna :hvala:

Otvarala sam tarot za moju cerku,hoce li njen decko sutra doci kod nje?
Ustvari on treba da resi sutra jedan ispit pa ako uspe moze da krene na taj put
Izvukla sam 3 karte:
1. Kolo srece
2. Obeseni covek
3. Umerenost
Kolo srece razumem,trebalo je da polaze proslog utorka pa je ispit odlozen,u sadasnjosti zrtvovanje da bi se postigao cilj.
E, sad ovu umerenost ne razumem, inace me ta karta muci :confused:
Ako je neko raspolozen trebala bi mi pomoc :hvala:

Back