Tarot

evo ovako... cutali smo dugo, a onda sam poslala poruku, koja ne zove na akciju, samo je bila vise obavestenje o tome da sam za dlaku izbegla udes.... i onda sam otvorila misticni krst sa pitanjem: Sta on oseca nakon sto je dobio taj sms. izaslo je:

10 pehara, obrnuta luda, 5 pentakla obrnutih, 9 stapova, 4 maceva obrnuta, svet, vitez pehara, vrhovni sud, 3 stapova obrnuta, carica obrnuta

ono sto zelim da vidim u ovom rasporedu zvuci ovako: "obradovala" ga je poruka u smislu dobio je znak od mene, ali mu njegova detinjasta priroda nije dozvolila da odreaguje (prve dve kuce) ili ova luda oznacava neki njegov novi pocetak :think:

njegov unutrasnji mir je narusen i istinski se zabrinuo za mene (4 maceva zato sto je obrnuta u 5oj kuci i carica u 10oj kao majcinski instikt :D plus 5 pentakla koji mozda oznacavaju i stanje do poruke.. zabrinutost i iscrpljenost situacijom u kombinaciji sa 9 stapova), ali u buducnosti ce se neke stvari zaokruziti (svet u 6oj kuci... ovo mi je jaaako lepa karta, prosto ne vidim nista lose u njoj ili gresim??)

zanimljivo mi je da imam 3 karte koje u osnovi znace neki pocetak: vrhovni sud, carica, luda... svaka na svoj nacin

ovaj vitez pehara mu dodjem ja... sa mojimi dealizovanjem ljubavi...:rumenko:

savet... hm da je uspravna ova 3 stapova, rekla bih da treba gledati u buducnost, ovako obrnuta mozda trazi da "skratim" pogled ;)

u svakom slucaju, to sto nije odreagovao ne znaci da ga nije dotaklo... eto tako ja ZELIM da vidim, a sta stvarno jeste? :dontunderstand:

Sad baš gledam Sunašcetov raspored oko pitanja dece..
U pravu je Baxuz, dosta mačeva - dosta razmišljanja... no od razmišljanja se i kreće :).
Interesantno je, kad se u rasporedu pojave Kralj i Kraljica iste vrste jedno do drugog, to je obično veoma povezan par... to možete biti i ti i tvoj partner sa kojim ćeš imati dete.. iako ste zapali u različite kuće :)..
No za sada, premalo Pentakla da bi se nešto konkretno manifestovalo :).
Možda moraš prvo da rešiš stvari koje te muče... (9 Mačeva u 6. kući).

Baxuz, evo kako meni to izgleda, što se tiče tvog rasporeda...trenutne emocije se mogu gledati isključivo iz 1. i 2. kuće, nezgodno je koristiti ceo raspored za to, jer se onda to proteže i na vremensku liniju.. koja je duža od sadašnjosti..
Ima tu emocija, sigurno (10 Pehara), ali i prisustvo nečeg novog.. (Luda, iako je obrnuta)..može biti čak i malo "sluđen".. 5 Pentakla više ukazuju na to šta se u njegovoj podsvesti zbilo.. pošto je reč o njegovim osećanjima kada je dobio poruku. Možda se brine da ti je zdravlje narušeno..a možda se aktivirao neki osećaj odbačenosti.. možda je u podsvesti osetio "težinu" poruke.. opet ublaženo, pošto je obrnuta. I potencijalna kontemplacija o tome je umanjena pošto je obrnuta (u 5. kući).
Oko Univerzuma u 6. (ti ga zoveš Svet, da se ne zbuniš), on ima dvojako značenje..sama po sebi to je jako lepa karta, ali govori i o nekoj vrsti zaokruženja ciklusa, o ispunjenju... okončanju nekog procesa. Pošto je to period koji se više ne odnosi na njegovu trenutnu emocionalnu reakciju na SMS, već na predstojeću budućnost, rekla bih da će to što je SADA trenutno doživeo dovesti do neke vrste zaokruženja njegovog stava, ili emotivnog stanja.. Vrhovni sud takođe govori o nekim "jačim" odlukama sa njegove strane.
To što Carica ne govori o ponovnom nekom zajedništvu i slično, ne znači mnogo, jer pitanje je postavljeno isključivo kao analiza njegove emotivne reakcije na taj sms..tako da bi morala otvoriti posebno otvaranje da bi videla da li će se nešto novo dešavati među vama :). Ovde se očitava samo njegovo trenutno emotivno stanje, a pitanje je kako će se ono realno ispoljiti :).

Hvala ti draga... na zalost, desilo se zaokruzenje... i koliko god bi trebalo da se radujem, jer je gotovo nesto sto me je kidalo vise nego sto je donosilo radosti, trenutno se osecam... :think: prazno... otvoricu ovih dana novo pitanje, da vidimo da li ce se nesto promeniti...
trenutno kontempliram i nisam sigurna ni da li treba nesto da radim ili da pustim... a najteze je pustiti ;)
ljubim

Bila bih jako zahvalna ako bi meni neko mogao da otvori karte... ljubav je u pitanju :) i smucila mi se ova situacija..u principu ispadam nezahvalna jer mi je drugarica do detalja gledala u karte,al kao da se neshto promenilo,al ne bih opet da je muchim.. hvala unapred :)

Hvala ti draga... na zalost, desilo se zaokruzenje... i koliko god bi trebalo da se radujem, jer je gotovo nesto sto me je kidalo vise nego sto je donosilo radosti, trenutno se osecam... :think: prazno... otvoricu ovih dana novo pitanje, da vidimo da li ce se nesto promeniti...
trenutno kontempliram i nisam sigurna ni da li treba nesto da radim ili da pustim... a najteze je pustiti ;)
ljubim

Znam da je najteže pustiti.. no znaš i sama da je to nekad neophodno ..
Ništa, kad izanaliziraš dalje, bači ovde raspored da vidimo šta se dešava.

Nego, normalno je da se oseća praznina.. kad dođe do bilo kakvog razdvajanja u emotivnoj vezi, dolazi do kidanja i astralnih veza..i oseti se na svim nivoima.

Bila bih jako zahvalna ako bi meni neko mogao da otvori karte... ljubav je u pitanju :) i smucila mi se ova situacija..u principu ispadam nezahvalna jer mi je drugarica do detalja gledala u karte,al kao da se neshto promenilo,al ne bih opet da je muchim.. hvala unapred :)

Pozdrav Raisa :).
Ostali - ako bude bilo zainteresovanih da odgovaraju na lična pitanja tj. da vrše konsultacije, samo mi pošaljite pp da otključam temu Divinacijski kutak, pošto je ona predviđena za to.
(kao što sam napomenula, ja više ne radim lične konsultacije)

Znam da je najteže pustiti.. no znaš i sama da je to nekad neophodno ..
Ništa, kad izanaliziraš dalje, bači ovde raspored da vidimo šta se dešava.

Nego, normalno je da se oseća praznina.. kad dođe do bilo kakvog razdvajanja u emotivnoj vezi, dolazi do kidanja i astralnih veza..i oseti se na svim nivoima.
:super: dogovoreno draga! Ipak je to pitanje za koje ce mi trebati konsultacija ;)

evo mene :)
probala sam danas raspored z aanlizu posla :) otvarala sam svom drugu koji danas ide na razgovor... hteli sm da vidimo kakav je posao koji mu se nudi iizasle su karte:
kocija, 5 maceva obrnuta, 2 maceva, 9 stapova i as stapova (obrnut)

i moj zakljucak izveden iz toga je da ce mu taj posao doneti mogucnost da kontrolise i upravlja i u koji ce moci da radi sa puno entuzijazma i nudi mu mogucnost da bude uspesan (kocija u prvoj kuci) :think: hmmm da li je na pravom putu? pa odgovor na to zavisi od onoga u sta on veruje, ali ovaj put koji bira nosi prilicnu samostalnost i oslanjanje na sopstvene sposobnosti (5 maceva), prepreke koje ce imati su vezane za umne blokade i nemogucnosti da sagleda neke stvari, ali mu snage nece nedostajati (2 maca)... koja je glavna povoljnost za njega, pa to sto je spreman na najgore i spreman da se odbrani, ekstra oprezan i ocekuje najgore, pa je i spreman na najgore (9 stapova) i na kraju kako moze napredovati na ovom poslu: tako sto ce zadrzati hrabrost i kreativnot i poverenje davanjem 110% sebe (as stapova), e sad posto je obrnut, malo je umanjena energija karte, ali to mozda treba shvatiti i kao savet da je uspravi ;)
ako cemo da sve svedemo na jednu recenicu posao koji mu se nudi trazi od njega kreativnost i samostalnost, da dobro otvori oci, i da ce mu stav: budi spreman na najgore, a nadaj se najboljem pomoci u ostvarenju zelje da bude POBEDNIK zbog cga je i bira taj posao...

je l ima to sve smisla? u svakom slucaju, svidja mi se raspored :) nekako mi je konkretniji od misticnog krsta :)

ljubim

Žao mi je, draga. :( Što kaze, Val, nekada tako biti mora. Jeste, puno ume biti teško ali kada se jedna zatvore, druga se otvore. Mozda u sledecem rasporedu se pomakne nesto pa dodje do lepog obrta stvari.Hajde mila, pametnu glavicu gore, bices dobro. :heart:

Evo jednog baš ezoteričnog rasporeda koji analizira stanje naših čakri :).

1. kuća je 1. čakra (osnovna), 2. kuća je 2. čakra (predeo pupuka), 3. kuća je čakra u predelu solarnog pleksusa, 4. kuća predstavlja srčanu čakru, 5. kuća predstavlja grlenu čakru, 6. kuća predstavlja čakru "trećeg oka" i 7. kuća predstavlja krunsku čakru.

Evo, ovde je i slika rasporeda energetskih centara, odnosno čakri u telu.
Putem ovog rasporeda, možemo da uočimo neki energetski disbalans.

Autor je nepoznat, a izvor je gore navedeni sajt.

Valeria, ja sam probala danaske ovaj raspored. I evo, sta je izaslo:
1. Paž štapova, 2. 5. mačeva, 3. 4.mačeva, 4. obrnuti Pustinjak, 5. Kočije, 6. Kula, 7. obrnut Vrhovni sud.

Meni izgleda da je ugrožena onda ta šesta čakra. I sećam se na temi, snova, gde sam pisala o snu, gde sam kao u bolnici i gde mi medicinska sestrica daje inekciju u predeo čla, gde se nalazi to "treće oko". Jel to predtavlja nemogućnost nekih stvari da ih ja vidim ili znak da sam sputavala svoju intuiciju? Ili znak nekih akutnih bolesti?Vrhovni sud, glavna čakra...Imala sam problema i sa glavoboljama, vrtoglavicama, jer sam imala upalu vestibularnog zivca, pa su se javljale vrtoglavice. Citam da moze imati veze i sa pojacanom vatrom u organizmu, zbog povecane ljutnje ili cira...E, pa osecam ljutnju, a nije cir vec kod mene gastritis hronicni. Ova cetvrta mi malo nije jasna, Pustinjak. Jel to znaci da ja ne slusam dovoljno svoje srdasce? Prve tri male Arkane, a preostale cetiri velike Arkane. Jel gledam po prirodi stvari znacenje ili je u pitanju vazna ovde obrnutost da signalizira dosbalans? Malo mi onda nije jasno jel je disbalans onda samo seste jer je da kazem Kula ili 4. i 7. zbog obrnutosi? :heart:

evo mene
probala sam danas raspored z aanlizu posla otvarala sam svom drugu koji danas ide na razgovor... hteli sm da vidimo kakav je posao koji mu se nudi iizasle su karte:
kocija, 5 maceva obrnuta, 2 maceva, 9 stapova i as stapova (obrnut)

i moj zakljucak izveden iz toga je da ce mu taj posao doneti mogucnost da kontrolise i upravlja i u koji ce moci da radi sa puno entuzijazma i nudi mu mogucnost da bude uspesan (kocija u prvoj kuci) hmmm da li je na pravom putu? pa odgovor na to zavisi od onoga u sta on veruje, ali ovaj put koji bira nosi prilicnu samostalnost i oslanjanje na sopstvene sposobnosti (5 maceva), prepreke koje ce imati su vezane za umne blokade i nemogucnosti da sagleda neke stvari, ali mu snage nece nedostajati (2 maca)... koja je glavna povoljnost za njega, pa to sto je spreman na najgore i spreman da se odbrani, ekstra oprezan i ocekuje najgore, pa je i spreman na najgore (9 stapova) i na kraju kako moze napredovati na ovom poslu: tako sto ce zadrzati hrabrost i kreativnot i poverenje davanjem 110% sebe (as stapova), e sad posto je obrnut, malo je umanjena energija karte, ali to mozda treba shvatiti i kao savet da je uspravi
ako cemo da sve svedemo na jednu recenicu posao koji mu se nudi trazi od njega kreativnost i samostalnost, da dobro otvori oci, i da ce mu stav: budi spreman na najgore, a nadaj se najboljem pomoci u ostvarenju zelje da bude POBEDNIK zbog cga je i bira taj posao...

je l ima to sve smisla? u svakom slucaju, svidja mi se raspored nekako mi je konkretniji od misticnog krsta

Možda imam malih "dodataka".. pošto 2. kuća ukazuje na to da li je osoba na pravom putu što se tiče odabira posla, a tu je 5 Mačeva, karta koja tradicionalno ukazuje na nekolegijalnost, to je možda naznaka da može biti problema sa kolegama, rad iza leđa i slično...a mora voditi računa da i sam ne razvije te osobine (pošto pričamo o tome da li je na pravom putu. A očito želi da mu taj posao donese više akcije, možda i poslovnih putovanja i slično (Kočija). E da, i oko 5. kuće..ovaj As Štapova (iako obrnut) može ukazivati na nove ideje..nešto sasvim novo..ili pokretanje novih akcija.. tako da su to stvari koje mu mogu omogućiti da ostvari napredak :).

Medena, u suštini gledaš tamo gde "zapinje"... to je tamo gde je Kula, tj. 6. čakra. E sad, to može biti i na suptilnom, ali i na fizičkom nivou, jer priroda astrala je takva ako mu se ne poništi delovanje, doživljava odražaj i na materiju. Mada, Kula (pošto je u simbolici Marsa) može značiti i prebrzo okretanje čakre...a ta čakra je vezana dosta i za intelekt, razmišljanje.. a preterano ubrzanje čakre iscrpljuje isto kao i neaktivnost. Nije loše izbalansirati ih..
Jesi li čula za Pet Tibetanaca?

Pustinjak nije blokada, može po mom mišljenju predstavljati čak i težnju srca ka novim saznajima :).. možda traži duhovnog učitelja, ko zna?
U 2. čakri se vidi neki konflikt... može da se odrazi i na stomak, a to si pomenula.
Možeš biti dobar govornik sa ovom Kočijom :).

Da bi videli šta je blokirano a šta ne, gledamo prirodu karata... mada ja iskreno nisam radila sa obrnutim (kod duhovnih rasporeda), ali pretpostavljam da i to vrši ulogu.

Danas sam i ja izanalizirala stanje mojih čakri:).

1. kuća (1. čakra) - Kraljica Štapova
2. čakra - Dvojka Štapova
3. čakra - Ljubavnici
4. čakra - 10 Štapova
5. čakra - 8 Pehara
6. čakra - As Pentakla
7. čakra - Car

Odmah se vidi da sam opterećena u predelu srčane čakre.. a zaista je tako, jer ja sav stres i opterećenje tu taložim. Ponekad imam osećaj da me nešto pritiska u grudima, i to isključivo kada je stresna situacija. Sad radim neke stvarčice da se rastosiljam viška stresa.. pa ćemo videti koliko ću uspeti :). Vidi se neka vrsta opterećenja i na grlenoj čarki i stvarno je tako.. skoro sam imala niz takvih obaveza koje su zahtevale konstantnu priču..u jedan mah sam pričala 5 sati neprestano i sledećeg dana kao da nisam imala glasne žice :).. moraću da pronađem neke konsultante za glas, da ne ostanem bez njega (znam da to mogi predavači i pevači i svi koji puno govore koriste).
Ostale karte su lepe, nemam prigovora :).
Kako se vama ovo čini?

Evo otvaranja koji sam obecala... dakle, kakva osoba mi dolazi u susret na emotivnom planu? ponovicu jos jednom znacenje svake kuce :)

1-KO- CARICA i kao razjasnjenje 4 pehara- :think: brizna osoba, starija, pomalo zamisljena i ne vidi sta joj se pruza...
2-CIME SE BAVI- LJUBAVNICI i as pehara kao razjasnjenje. Posto je karta ljubavnika ujedno i komunikacija, a as pentakla pocetak mozda je ovo osoba u marketingu, bavi se kontaktima i donosonjem odluka
3-KVALITETI-7 PEHARA-rekla bih da je ovo neko ko voli da uziva u razlicitim stvarima (da se pojavila karta u 4.oj kuci kao mana, onda bih rekla da je to osoba koja voli da preteruje u svemu, mozda cak ima i problem sa nekim supstancama)
4-MANE-MAG i mesec kao razjasnjenje- ne ume bas da realno sagedava stvari i pomalo je neodlucan
5-KAKO IZGLEDA-VITEZ MACEVA-prava karta na pravom mestu ;) visok, tamna kosa, zgodan, harizmatican, seksipilan, braon, ili cak sive oci! Dobro je da nije kralj, jer znaci da je verovatno i slobodan ;)
6-NJEGOV PRVI UTISAK-PAZ PENTAKLA- videce me kao uspenu u mom poslu, entuzijastu, mozda nedovoljno iskusnu...
7-MOJ PRVI UTISAK O NJEMU-7 PENTAKLA obrnuta_ pa verovatno da je veoma posvecen svom pslu i da ne odstupa previse od ustaljenih principa...
8-NJEGOVA OSECANJA-9 PEHARA i 5 maceva (obrnutih) kao razjasnjenje-zadovoljstvo, sreca i ispunjenost odnosom a ovih 5 maceva me je navelo da pocnem da mislim da je ovo neka stara prica koja mi se vraca...
9-MOJA OSECANJA-8 PEHARA i sudnji dan kao razjasnjenje- jos jedan indikator da se radi o vracanju, zbog sudnjeg dana... gledano samo kao 8 pehara, moja osecanja ce biti setna :dontunderstand:
10-SNAGA VEZE-PRVOSVESTENICA razjasnjenja su 3 pehara pa 6 pehara- opet me navodi da je neko vracanje u pitanju... snaga veze sam ja... zenski princip, ali pasivnost i tajnovitost... snaga eze je formirana ranije (6 pehara) i krece iz prijatljstva kao osnove (3 pehara)
11-MANE VEZE- 8 STAPOVA obrnuta- neka sporost? sporo kretanje, sporo razvijanje...
12-ISHOD VEZE/DUGOROCNI POTENCIJAL-SUNCE obrnuto a razjasnjenja su PRAVDA; HIJEROFANT; VITEZ PEHARA... e ovde sam se skroooz pogubila topla, lepa veza, ispunjujuca i ZVANICNA??? vitez pehara na kraju me buni ali neki papiri su tu?

drage moje, nekakav savet, komentar, nesto?? bilo sta :D

Medena, u suštini gledaš tamo gde "zapinje"... to je tamo gde je Kula, tj. 6. čakra. E sad, to može biti i na suptilnom, ali i na fizičkom nivou, jer priroda astrala je takva ako mu se ne poništi delovanje, doživljava odražaj i na materiju. Mada, Kula (pošto je u simbolici Marsa) može značiti i prebrzo okretanje čakre...a ta čakra je vezana dosta i za intelekt, razmišljanje.. a preterano ubrzanje čakre iscrpljuje isto kao i neaktivnost. Nije loše izbalansirati ih..
Jesi li čula za Pet Tibetanaca?

Pustinjak nije blokada, može po mom mišljenju predstavljati čak i težnju srca ka novim saznajima :).. možda traži duhovnog učitelja, ko zna?
U 2. čakri se vidi neki konflikt... može da se odrazi i na stomak, a to si pomenula.
Možeš biti dobar govornik sa ovom Kočijom :).

Da bi videli šta je blokirano a šta ne, gledamo prirodu karata... mada ja iskreno nisam radila sa obrnutim (kod duhovnih rasporeda), ali pretpostavljam da i to vrši ulogu.
Jeste vala, manifestovano na tom suptilnom nivou, ta moja preosetljivost, pa kada me nesto muci , ja sam sklona preteranom analiziranju stanja stvari i o tome razmisljam dosta da nadjem uzrok problema i resenje istog.. Imam malo i haoticne snove godinama, i sve me to jako, jako iscrpljuje, pa ce biti da ja ipak tokom svojih misli sve ubrzavam. :mrgreen: Cula jesam, mila moja Val, ali iskreno ne znam o cemu se radi, proguglacu malo da vidim o cemu se radi. :)Bice da sam ja taj Pustinjak, uvek zeljna znanja i ucenja. :):) Hvala na pojasnjenju, divna si. :heart:

Danas sam i ja izanalizirala stanje mojih čakri:).

1. kuća (1. čakra) - Kraljica Štapova
2. čakra - Dvojka Štapova
3. čakra - Ljubavnici
4. čakra - 10 Štapova
5. čakra - 8 Pehara
6. čakra - As Pentakla
7. čakra - Car

Odmah se vidi da sam opterećena u predelu srčane čakre.. a zaista je tako, jer ja sav stres i opterećenje tu taložim. Ponekad imam osećaj da me nešto pritiska u grudima, i to isključivo kada je stresna situacija. Sad radim neke stvarčice da se rastosiljam viška stresa.. pa ćemo videti koliko ću uspeti :). Vidi se neka vrsta opterećenja i na grlenoj čarki i stvarno je tako.. skoro sam imala niz takvih obaveza koje su zahtevale konstantnu priču..u jedan mah sam pričala 5 sati neprestano i sledećeg dana kao da nisam imala glasne žice :).. moraću da pronađem neke konsultante za glas, da ne ostanem bez njega (znam da to mogi predavači i pevači i svi koji puno govore koriste).
Ostale karte su lepe, nemam prigovora :).
Kako se vama ovo čini?
Tvoje su cakre bas lepo izbalansirane, Val osim tih navedenih malo problematicnih, ali ove druge su zaista i po meni ok . :ok:

Mila moja, evo mene, da prokomentarisem tvoj postic i dam svoje vidjenje tvog otvaranja...Pa, dok nam se Val ne pridruzi da nam da i svoje misljenje . :cmok:
1. Sto se tice toga ko je, i ja milsim da ce to biti neko ko ce biti izrazito nezna i senzibilna osoba, neko stariji. Neko pazljiv. Moguce stidljiv zbog te 4. pehara. neko sa krupnim i sanjivim okicama, jer ta karta cetvorka pehara moze simbolisati muskarca sa Mesecom u Raku, neko emotivan i ranjiv, neko ko voli dom i porodicu.
2. Cime se bavi, pa sigurno je u nekom poslu gde je dosta u komunikaciji sa ljudima, mozda moze biti i neki ucitelj, socijalni radnik, jer to su sve takodje zanimanja zbog te karte LJubavnici gde se iskazuje saoosecanje, razumevanje. Moguce da je tek na pocetku te karijere, zbog asa ili cete se mozda i preko nekog zajednickog posla roditi Vasa ljubav.
3. Ja milsim da ta sedmica pehara simbolizuje njegov veliki kvalitet, elokventnost. Ume da saslusa, da kaze lepe reci. To mozda podupiru i oni Ljubavnici i dobra komunikacija, yato milsim da je to kvalitet, elokventnost, recitost.
4.Mag, neko od akcije i neko koga moyda ne drzi mesto a zbog meseca moyda sklon obmanjivanju, sto je suprostnost od one elokvetnosti, ta slatkorecivost kao mana. Da previse moze laskati samo.
5.Izgled njegov, Viskog rasta, koscat, velike okice i lepe, smedka kosa i svetle oci, najverovatnije plave .
6.Njegov utisak o tebi... Slayem se sa napisanim, nekoga ko je tek u usponu ali sa malo manje iskustva od njega.
7. Tvoj utisak o njemu...Moyda malo przaposlen, nekko ko se trudu da stekne dosta toga u materijanom smilsu, ko se na tom polju dosta trudi da se istakne u polsu pa zbog toga puno radi.
8.Njegova osecanja...U tebi ce videti ispunjenje davnasnje yelje, ono sta trayi u yeni, u kao licnosti. Ti mu odgovaras kao osba i zato ce biti yadovoljan. Medjtim ponekad ce mozda zbog te stidljivosti i ne pokazivanja delovati kao da gleda samo sebe, da gleda samo svoj interes.
9. MOyda ces se nekaad zbog takvog njegovog ponasanja osecati napusteno ili nezadovoljno mozda je to znak da ti malo njemu vise pokazes kakko da se otvori prema tebi da ne bi doslo do iznirivanja nepotrebnog , da moras uvek otvoreno kazati sta ti ej an dusi i da se nastavi dalje, u stilu jos jedna manje prepreka a ta karta velike akraken moyda ima negde ynacenje ove male upravo, da Vas susret ima neki dublji znacaj, dakle da ste se morali sresti da naucite jedno drugoga onome sto je u drugome kvalitea a da ga naucite onome cemi imate kao individue onoga drugoga.
10. Snaga veye...da veza ima potencijal, da cete biti duboko privryeni ejdno drugome , rayumeti se, na to upucuje i ta trojka pehara, yajedniostvo i prijateljstvo, ynaci da cete u onom drugome najpre imati prijatelaja kao i ljubav. i da je potrebnos samo malo dobre volje da bi potencijal veye uvek bio kao i na pocetku, ona lepa veya i cita , detinja i cista.
11.mane veye...da ce sve ici dosta sporije, da ponekad nece biti lako shvatljivo sve , da nece biti lako uvoditi novine..Nedisciplinovanost i ne upornost. dakle, stalan rad na veyi mora biti.
12. Ishod, sunce, lepa i topla veya,hijerofant, dakle ucicete mnogo toga o sebi i o onom drugom kroy Vasu veyu, pravda, na dobrom ste putu, a viyez pehara na kraju da bi trebali da negujete u vasoj veyi romanticnost, mastovitost, osecajnost, , da se ne smete otudjiti i posti sebivni i da ne dodje do netakticnosti, dakle dobrom komunikacijom cete prevayici most iymedju emocija i uma i biti vise privryeni jedno drugom. :heart:.

Poslednja izmena:

Back