Baxuz
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
evo ovako... cutali smo dugo, a onda sam poslala poruku, koja ne zove na akciju, samo je bila vise obavestenje o tome da sam za dlaku izbegla udes.... i onda sam otvorila misticni krst sa pitanjem: Sta on oseca nakon sto je dobio taj sms. izaslo je:
10 pehara, obrnuta luda, 5 pentakla obrnutih, 9 stapova, 4 maceva obrnuta, svet, vitez pehara, vrhovni sud, 3 stapova obrnuta, carica obrnuta
ono sto zelim da vidim u ovom rasporedu zvuci ovako: "obradovala" ga je poruka u smislu dobio je znak od mene, ali mu njegova detinjasta priroda nije dozvolila da odreaguje (prve dve kuce) ili ova luda oznacava neki njegov novi pocetak
njegov unutrasnji mir je narusen i istinski se zabrinuo za mene (4 maceva zato sto je obrnuta u 5oj kuci i carica u 10oj kao majcinski instikt
plus 5 pentakla koji mozda oznacavaju i stanje do poruke.. zabrinutost i iscrpljenost situacijom u kombinaciji sa 9 stapova), ali u buducnosti ce se neke stvari zaokruziti (svet u 6oj kuci... ovo mi je jaaako lepa karta, prosto ne vidim nista lose u njoj ili gresim??)
zanimljivo mi je da imam 3 karte koje u osnovi znace neki pocetak: vrhovni sud, carica, luda... svaka na svoj nacin
ovaj vitez pehara mu dodjem ja... sa mojimi dealizovanjem ljubavi...
savet... hm da je uspravna ova 3 stapova, rekla bih da treba gledati u buducnost, ovako obrnuta mozda trazi da "skratim" pogled
u svakom slucaju, to sto nije odreagovao ne znaci da ga nije dotaklo... eto tako ja ZELIM da vidim, a sta stvarno jeste?
10 pehara, obrnuta luda, 5 pentakla obrnutih, 9 stapova, 4 maceva obrnuta, svet, vitez pehara, vrhovni sud, 3 stapova obrnuta, carica obrnuta
ono sto zelim da vidim u ovom rasporedu zvuci ovako: "obradovala" ga je poruka u smislu dobio je znak od mene, ali mu njegova detinjasta priroda nije dozvolila da odreaguje (prve dve kuce) ili ova luda oznacava neki njegov novi pocetak

njegov unutrasnji mir je narusen i istinski se zabrinuo za mene (4 maceva zato sto je obrnuta u 5oj kuci i carica u 10oj kao majcinski instikt
zanimljivo mi je da imam 3 karte koje u osnovi znace neki pocetak: vrhovni sud, carica, luda... svaka na svoj nacin
ovaj vitez pehara mu dodjem ja... sa mojimi dealizovanjem ljubavi...

savet... hm da je uspravna ova 3 stapova, rekla bih da treba gledati u buducnost, ovako obrnuta mozda trazi da "skratim" pogled
u svakom slucaju, to sto nije odreagovao ne znaci da ga nije dotaklo... eto tako ja ZELIM da vidim, a sta stvarno jeste?

.
dogovoreno draga! Ipak je to pitanje za koje ce mi trebati konsultacija
Kada pronadjem takvu osobu, u cijem cu oku i ja naci dom, tada cu skupiti hrabrost i odvažnost i za to. Hvala, draga. 

.
Cula jesam, mila moja Val, ali iskreno ne znam o cemu se radi, proguglacu malo da vidim o cemu se radi.