Tarot dnevnik

@MAJORE
Mogu samo jednom kad budem inspirisana da ti lepo u PP ja otvorim moje prave karte i objasnim neke stvari
Vrlo sam tradicionalna po pitanju tarota, poštujem milion rituala koje iziskuje PRAVO otvaranje i tako radim 30 godina
Ove budalaštine sa neta ne mogu da tumačim

Не видим како можемо да се повежемо са алгоритмом програма и добијемо адекватну информацију на тај начин.
Кад мешаш карту својом руком и концентришеш се то је директна веза.
Sa cime direktna veza? :) Mislim da i ovi programi na Netu nisu postavljeni tek tako ,a besplatni su da bi nas neko manipulirao na taj nacin.
Nego znas li ti sta tacno simbolizira karta Cara ? :)

A i karte su obicni papir, to je isto da kazes da ovo sto pisemo nisu prave rijeci ;)
u taj obični po tebi papir sam unela ogromnu energiju a svaki materijalni oblik je upija
To je jedan od razloga
Takođe ako to radiš iz zajebancije ili mene da testiraš- neću da trošim snagu na to
Meni reklama ne treba kao ni ubeđivanje ljudi koji u to ne veruju da bi poverovali
Neopisivo me baš briga šta ko misli o tome
Tarot otvaram samo ljudima kojima na taj način mogu da pomognem

u taj obični po tebi papir sam unela ogromnu energiju a svaki materijalni oblik je upija
To je jedan od razloga
Takođe ako to radiš iz zajebancije ili mene da testiraš- neću da trošim snagu na to
Meni reklama ne treba kao ni ubeđivanje ljudi koji u to ne veruju da bi poverovali
Neopisivo me baš briga šta ko misli o tome
Tarot otvaram samo ljudima kojima na taj način mogu da pomognem
MA sta te imam testirati, trebaju mi samo neki odgovori, nego nisam nikada smatrao da za tarot treba posebna priprema.PA hajde na pp da mi pomognes :)

IMG_20190101_011425_648.jpg

Agi...vidi sta sam dobio na poklon ..ljubavni tarot ...hahahaha..Samo nzm sto je ovakav naziv knjigice (pretpostavljam da bi privukao kupce) a radi se o klasicnom tarotu..i standardnom tumacenju...U svakom slucaju ja prije nisam imao tarot nikakav...i sjecam se da sam ovdje procitao od tebe da tarot mora pronaci svog vlasnika..tako da eto...pronasao me je...Jesmo nekad prije timski crtali tarot ali smo slike improvizovali iz maste..i naravno to su mi odma uzeli...i nikad kasnije nisam ni vidio te karte sto smo crtali..jer se sebicno cuvaju (a u realnosti kupe prasinu negdje u arhivi)

Inace dobio sam i ovaj privješčić ima zodijacki krug urezan i u sredini sumerski bog astrologije Aion :andjeo:

Nego..nadam se da ce mi olympea uvaziti molbu i za koji dan ukloniti ovu slikicu..ne bi volio bas da ostane trajno...samo da je Agi vidi ^^

Pogledajte prilog 572916

Agi...vidi sta sam dobio na poklon ..ljubavni tarot ...hahahaha..Samo nzm sto je ovakav naziv knjigice (pretpostavljam da bi privukao kupce) a radi se o klasicnom tarotu..i standardnom tumacenju...U svakom slucaju ja prije nisam imao tarot nikakav...i sjecam se da sam ovdje procitao od tebe da tarot mora pronaci svog vlasnika..tako da eto...pronasao me je...Jesmo nekad prije timski crtali tarot ali smo slike improvizovali iz maste..i naravno to su mi odma uzeli...i nikad kasnije nisam ni vidio te karte sto smo crtali..jer se sebicno cuvaju (a u realnosti kupe prasinu negdje u arhivi)

Inace dobio sam i ovaj privješčić ima zodijacki krug urezan i u sredini sumerski bog astrologije Aion :andjeo:

Nego..nadam se da ce mi olympea uvaziti molbu i za koji dan ukloniti ovu slikicu..ne bi volio bas da ostane trajno...samo da je Agi vidi ^^
nek ti je u zdravlje
Divno
Ti imaš otvoren um,dobru analitičnost i veliku erudiciju, te će ti dobro ići
SO MOTE IT BE!!!!
:cmok2::cmok2::cmok2:

питање: Да ли ће Америка и Иран заратити?
одговор: Двојка штапова
усправна карта - одговор је ДА. Ово је и карта планирања што ће рећи да су Амери испланирали рат.
подпитање: Хоће ли ускоро кренути директни сукоб две војске'?
одговор: Седмица мачева
дакле да, занимљиво да на слици мушкарац држи пет мачева у војном кампу док су два забодена у земљу. Овај човек би могао бити Трамп. Иначе, ово је карта људи који варају и издају. Трамп - варалица и издајица.

Back