tange ili ne...

• Začetnik teme Začetnik teme gogeta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kosmopolit:
posmatrac:
eh posmatracu

trebaju one odozgo da sidju malo dole i prosetaju gradom i vide ...hahahahhaha...tange ....jao puci cu od smeha ovde ... ko ih sve nosi ... i siguran sam da bi ih smesta izbacile iz garderobe ...
hahahahh

bogami trebalo bi, kao sto sam ja izbacio svoje puma patike ove godine kad sam video ko ih sve nosi i u kakvim kombinacijama.

Ja nosim i "obicne" gacice... Samo, ne bih ja njih nazvala bas obicnim, jer i one znaju da budu vrlo lijepe, privlacne, sexy...
Ipak, ne mogu da se slozim da tange trebaju nositi samo zgodne djevojke... Ja sam zato da svako nosi ono u cemu se dobro osjeca... E sad, da ne bi neko slucajno pomislio da sam se osjetila prozvanom u ovoj prici, samo da podvucem da imam finu guzu, tako da mi tange odlicno stoje... :lol:
Sto se lanaca, lancica ili kako ih vec zovete, u suknjama i hlacama tice, imam odavno nekoliko takvih... I bas me briga da li su u modi, ili ne, nosim ih kad pozelim...

Gazdarica:
Ja nosim i "obicne" gacice... Samo, ne bih ja njih nazvala bas obicnim, jer i one znaju da budu vrlo lijepe, privlacne, sexy...
Ipak, ne mogu da se slozim da tange trebaju nositi samo zgodne djevojke... Ja sam zato da svako nosi ono u cemu se dobro osjeca... E sad, da ne bi neko slucajno pomislio da sam se osjetila prozvanom u ovoj prici, samo da podvucem da imam finu guzu, tako da mi tange odlicno stoje... :lol:
Sto se lanaca, lancica ili kako ih vec zovete, u suknjama i hlacama tice, imam odavno nekoliko takvih... I bas me briga da li su u modi, ili ne, nosim ih kad pozelim...

ako je tako, a mislim da ne lazes, onda ne bi trebalo da ze uopste osecas prozvanom u mojoj prici. ciljna grupa moje kritike su robovi diktata (bilo da su u pitanju tange, lancici, ...)

"Ja nosim i "obicne" gacice... Samo, ne bih ja njih nazvala bas obicnim, jer i one znaju da budu vrlo lijepe, privlacne, sexy..."

ovo sam morao da ponovo naglasim. pa to je ono sto vecina devojaka ne shvata. moda nije po svaku cenu iskljuciva, tako nisu ni tange.

Robove modnih diktata, ni ja ne razumijem...
Naravno da cu nositi i nesto ultra moderno, ako mi se svidi, ali isto tako nosim i neke "arhaicne" stvari, koje mi se dopadaju...
No, reagovala sam, jer sam branila pravo na slobodan izbor...
I naravno da ne lazem... Ili treba da opisujem svoje gacice ili lancice...??? :lol: :lol: :lol:

Gazdarica:
Robove modnih diktata, ni ja ne razumijem...
Naravno da cu nositi i nesto ultra moderno, ako mi se svidi, ali isto tako nosim i neke "arhaicne" stvari, koje mi se dopadaju...
No, reagovala sam, jer sam branila pravo na slobodan izbor...
I naravno da ne lazem... Ili treba da opisujem svoje gacice ili lancice...??? :lol: :lol: :lol:

pa mogla bi
sta bise na tvojim tangama
"gazda" ili ?

posmatrac:
Gazdarica:
Ne pise nista... Nemam nijedne gacice s natpisom...
Ali, zato imam tange, koje umjesto trakice pozadi, imaju lancic, s kamencicima... :lol:

i nemoj reci da su udobne toliko da mozes da sa njima prepesacis dva kilometra?
hehe posmatrač... u takvim tangama se ne pešači več leži onako opušteno po mogučnosti na stomačiču i malo mrda... to je njihov cilj ,-)

Musko:
Ako smem da primetim niko nije odgovorio ili prokomentarisao drugu recenicu u temi,izlazak na javna mesta u minicu bez vesa itd,

iskreno jedva cekam kada ce i to uci u modu da da sve devojke redom budu bez vesa.
evo vec mi je pred ocima slika bilborda na kome se (tada u buducnosti) reklamira donji ves. "be different, wear undies" :lol: :lol: :lol:

posmatrac:
iskreno jedva cekam kada ce i to uci u modu da da sve devojke redom budu bez vesa
zločesta blondi če da komentariše misli posmatrač (osečam te posmatraču... na vodi :wink: )
nije to za IN več je to odavno OUT ... seti se Eve 8) ona furala to ali nekako se nije primilo ko traperice ,-)
ali da ne skreče sa teme iz tri razloga ne bih ostavila rublje:
1. ne čini mi se higienski biti bez :?
2. rublje ima svoj čar (kad se dođe do njega) 8)
3. sakrivena blaga privlače "prave" osvajače :lol:

Nemam nista protiv tangi,ali me nerviraju ovi koji sad ne mogu kao bez njih a do prije par godina nisu ni culi da postoje.A sto se tice rubova koji se vide kroz odjecu,pa ima toliko vrsta vesa koji se ne primijeti ispod odjece,a i tange se vide ko malo bolje gleda...A li je valjda u tome i stos...A da zuljaju brate zuljaju... :D[/quote]

Pa probaj da uzmesh svoj broj.. .Tange zuljaju kad uzmesh manje nego shto ti odgovaraju. No dobro, neke devojke jednostavno imaju veliku guzu.
:twisted:
Uostalom, i da sam otkrila JUCHE tange, zashto ne bih mogla da ih nosim i uzivam u njima? Shta, moram josh od pelena da ih nosim da bih legitimno mogla da udjem u njih?

Tagne nisu vezane samo za providno. Mogu da ih nosim, a da ti i ne sumnjas na to... Tako je nekad sladje![/quote]

Pa u principu devojke koje preferiraju ovaj odevni 'komadic':) ga i nose zato shto im je udobnije, a ne zato da bi ih samo pokazivale... Gde ces stalno sestati u providnim pantalonama?
Ko ona shto je napisala da se tange vide kad ih obuces... svasta...

posmatrac:
mozda sam se pogresno "odrazio" :D

zaista mislim mislim da je cela prica pogresno interpretirana.
kao prvo, tangu ne mogu da nose sve devojke, zato sto jednostavno nekima uopste ne stoje lepo. (mislim da tu nema diskusije). kao drugo primetan je trend (u poslednje dve godine) da skoro sve devojke nose iskljucivo tanga ves (sada vise ne ulazim u to kome stoje a kome ne stoje) kao da je to jedina vrsta gacica koja se proizvodi na svetu. e zato mislim da je pogresno interpretirana, ili u prevodu ako su tange u modi (a u svetu se nose vec godinama) to ne znaci da po svaku cenu svaka devojka u svakom trenutku mora nositi tange i da su one koje nose neku drugu vrstu gacica seljanke. to je slucaj kod nas i zato sam pomenuo nas mentalitet. mislim da smo jedna od nacija koja najvise robuje nekim modnim diktatima (a nosi najjeftinije kopije). tako ove godine nisi in ako ne nosis puma ili adidas patike a nose ih oni koji su se do juce kleli u najk. pa onda lancic na pantalonam, to je tek smejurija. jelena karleusa - sabanka
i lancic na pantalonama. pa do pre godinu dana se znalo ko nosi lancic sigurno ne sabani.
da skratim pricu.
tange (definitivno) DA, ali NE po svaku cenu, svako i u svakom trenutku.

Meni samo nije jasno odakle ti info da sve devojke nose iskljucivo tange? Ja sam bash izuzetak medju mojim drugaricama po tom pitanju... Ne odgovara im, i to je to... S tim shto kad pricamo o tome ne dovode u pitanje 'legitimnost' mog nosenja tangi:))

Slazem se sa Blondi i Gazdom. Gace mogu da budu ... Hm... izazivaci raznih prijatnih dogadjanja. :lol: Posmatrajuci reakcije tipova sa kojima sam bila vi se prosto istopite kada posle istrazivanja sta krije duga suknja dodirnete cipkani materijal. Kao da se cuje uzdah olaksanja kada "naletite" na njih.
Sa Gazdom se slazem po pitanju mode. Nosim sta mi stoji, a tange mi dobro stoje kao i obicne gace, jer mi je guza ok. Uvek ima ekstremnih slucajeva i ja im se cudim. Valjda nemaju ogledalo ili... To je stvar modnog ukusa i kulture. A i nije samo stvar mentaliteta. Moda se prati svuda u svetu i svi tinejdzeri i mladi sirom sveta su vise-manje isti. Mi "imamo" Karleusu, a sve i Britni i Kristinu i Sakiru... Mozda u drugim (njihovim) drzavama ima onih koji misle da su one seljancure. To je opet druga prica.
Gazda i ja imam te sa kamencicima, a imam jedne specijal sa srebrno izvezenom paukovom mrezom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back