kosmopolit
Ističe se
- Poruka
- 2.344
Gazdarica:Bojim se da ovaj put necu imati vremena za susrete sa forumashima...![]()
![]()
![]()
ja cu ga imati :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Bojim se da ovaj put necu imati vremena za susrete sa forumashima...![]()
![]()
![]()
Gazdarica:Ja cu imati vremena kad blondi i ja dodjemo zajedno... :wink:
Anonymous:Gazdarica:Ja cu imati vremena kad blondi i ja dodjemo zajedno... :wink:
onda ce mene biti strahops:
i treba da se plašiš ,-)kosmopolit:Anonymous:Gazdarica:Ja cu imati vremena kad blondi i ja dodjemo zajedno... :wink:
ovo bejah ja
blondi:i treba da se plašiš ,-)kosmopolit:Anonymous:Gazdarica:Ja cu imati vremena kad blondi i ja dodjemo zajedno... :wink:
ovo bejah ja
Podržavam, volim žene u boksericama i muškim košuljama. NE za tange! Žene su lepše kada su obučene!sunchica:Tange da, ali pre tri godine , ako ne i vishe . Sada su mi totalno anti-sexi . Pre mozda boxerice i to mushke !!
lolla:Nemam nista protiv tangi,ali me nerviraju ovi koji sad ne mogu kao bez njih a do prije par godina nisu ni culi da postoje.A sto se tice rubova koji se vide kroz odjecu,pa ima toliko vrsta vesa koji se ne primijeti ispod odjece,a i tange se vide ko malo bolje gleda...A li je valjda u tome i stos...A da zuljaju brate zuljaju...![]()
kosmopolit:Gazdarica:E, ebi ga, posmatrac, po tebi ispada da samo zgodne djevojke mogu da nose tange...![]()
![]()
![]()
slazem se sa posmatracem![]()
ma neka i ostale nose, ali neka ne oblace nesto providno ...tad mi svejedno![]()
sunchica:Tange da, ali pre tri godine , ako ne i vishe . Sada su mi totalno anti-sexi . Pre mozda boxerice i to mushke !!
devojke nosite li tange obicne gace ili ih uopste ne nosite?
Da li vam se dogodilo da nosite minic,a niste obukle gacice i neko vam je vide `icku