- Poruka
- 17.625
Dace ih Talibanima a ne sebi.Kinezi ne spucavaju milijarde zbog ideala, samo zele da
ih umnoze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dace ih Talibanima a ne sebi.Kinezi ne spucavaju milijarde zbog ideala, samo zele da
ih umnoze.
Upravo citam da su avganistanske pare u Jamerici i CH.Dace ih Talibanima a ne sebi.
Jeste. "moj nacin razmisljanja" ima geopoliticke posledice po svetske sileТвој начин размишљања је овде у фокусу немој сада да се вадиш.
Bla bla truc trucУсташо прво прикажи ваше слике шта сте радили Србима па онда можемо по твоме.
Ти си дакле тај окорели усташа без стида.
Evo kako su izgledale zastave u skorijoj istorijidizali zastavu okupatora i dobili po picici , odlicno tako se zavodi red.!
Izgleda da odziv žena za strukturu vlasti nije baš veliki.
Informacije o naklonjenosti većine naroda Afganistana su protivrečne , raspolažem informacijama da je režim u Kabulu bio omražen i da su se različite milicije iz provincije priključivale Talibanima te da praktično nije bilo nikakvog otpora.Imali su više nego dovoljno ljudi 300.000 i još milione potencijalnih vojnika a da ne pričamo o opremi da, ne izdrže, nego da satru 65.000 talibana čim se spuste sa paštunskih planinčuga, a odlučili su ipak da i sebe i tu milijarde vrednu opremu i svoje kćerke i sestre predaju talibanima bez ispaljenog metka. Mislim ljudi koji moj sada ginete?
Naravno da će biti pobuna i građanskog rata jer one kozojebne divljake normalan čovek pa čak ni pičkasti avganistanac neće trpeti večno, ali činjenica je da su sami izabrali na neki način ovakav razvoj događaja po njih krvaviji i teži.
Većina njih su talibani u dubini duše.Imali su više nego dovoljno ljudi 300.000 i još milione potencijalnih vojnika a da ne pričamo o opremi da, ne izdrže, nego da satru 65.000 talibana čim se spuste sa paštunskih planinčuga, a odlučili su ipak da i sebe i tu milijarde vrednu opremu i svoje kćerke i sestre predaju talibanima bez ispaljenog metka. Mislim ljudi koji moj sada ginete?
Naravno da će biti pobuna i građanskog rata jer one kozojebne divljake normalan čovek pa čak ni pičkasti avganistanac neće trpeti večno, ali činjenica je da su sami izabrali na neki način ovakav razvoj događaja po njih krvaviji i teži.
Nesumnjivo da je bilo tako, ali nisam siguran da je ovo manje od 2 zla za većinu. Naročito ako ovi nastave po starom, a hoće uz možda manje isturenu komponentu neke Al-Kaide nego devedesetih ili ISIL-a što bi tražilo instant reakciju međunarodne zajednice i možda umiveniji javni nastup.Informacije o naklonjenosti većine naroda Afganistana su protivrečne , raspolažem informacijama da je režim u Kabulu bio omražen i da su se različite milicije iz provincije priključivale Talibanima te da praktino nije bilo nikakvog otpora.
svakodnevnica kod američkih saveznika.Ауторска
Погледајте снимак како на сред улице тамане свој народ талибани ти исти које сама ЕУ жели да прихвати и сарађује.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=08&dd=18&nav_category=78&nav_id=1908718
Ово је крај сваког човекољубља и види се да нисмо далеко од самоуништења.Хвали још само неко да изгуби живце и притисне оно дугме после којег нема повратка за човечанство.
procitala sam negde da su tih zvanicnih 300k bili samo na papiru a da ih je bilo neuporedivo manje nego TalibanaImali su više nego dovoljno ljudi 300.000 i još milione potencijalnih vojnika a da ne pričamo o opremi da, ne izdrže, nego da satru 65.000 talibana čim se spuste sa paštunskih planinčuga, a odlučili su ipak da i sebe i tu milijarde vrednu opremu i svoje kćerke i sestre predaju talibanima bez ispaljenog metka. Mislim ljudi koji moj sada ginete?
Da, niko ne zna tacan broj jer su "nadlezni" izdavali neke auswajzeprocitala sam negde da su tih zvanicnih 300k bili samo na papiru a da ih je bilo neuporedivo manje nego Talibana
primera radi, na nekom punktu je bilo 2 vojnika a zvanicno 300
dobijali su lovu od zapada za svakog aktivnog vojnika, stoga i toliko napumpan broj
pa da...lopovluk na drzavnom nivouDa, niko ne zna tacan broj jer su "nadlezni" izdavali neke auswajze
( uglavnom fiktivne ili barem 50% fiktivne) i svako je dobijao platu![]()
Zasto li mi ovo budi neke asocijacije.pa da...lopovluk na drzavnom nivou
Усташа прича о Српском лицемерству.Зло.Samo sam ukazao na tvoje licemerstvo. Prvo ocisti ispred svoje kuce