SNS najavio okupljanje „protiv blokada“ u 8 opština i gradova na jugu – Niša nema!

Od 5 gradova i 23 opštine na jugu Srbije, ne računajući gradske opštine, u 8 će, kako zasad najavljuju, članovi i pristalice SNS-a imati okupljanje jer su „protiv blokada“. Zasad je poznato da će skupova u subotu, 23. avgusta biti u Vranju, Leskovcu, Beloj Palanci, Doljevcu, Bojniku, Trgovištu, Prokuplju i Bosilegradu. Niš nije na mapi.

Dogovaraju se, prebrojavaju i organizuju članovi SNS-a na jugu, kao i u ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji kako će u subotu krenuti u „borbu protiv blokada“, kao pre dva dana u nekim gradovima i opštinama.

Prema dosadašnjim informacijama, okupljanja će biti u 8 gradova i opština na jugu, ali na toj listi nema, zasad, Niša.

Veliko bravo za Nis! Iznova dokazuje i pokazuje svoju opozicionu crtu i juznjacki ponos :heart:
Mozda opet promene dolaze sa juga.

https://www.juznevesti.com/politika...kada-u-8-opstina-i-gradova-na-jugu-nisa-nema/
zasto bi isli u nis kad si tamo imali skup u maju ?
ispucali su pljeske podelili fri prevoz i udzbenike
idu dalje sad

Pa nadajmo se nekim boljim vremenima i da ce vecina pobediti.Pa makar bila iole vecina.Medjutim to zavisi od glasaca i izlaznosti.Samo da se mnogi dozovu pameti,da moraju da izadju na glasanje.
ns i bgd ce biti sigurno na strani studenata
ns pogotovo i to ubedljivo

sad zavisi od centralne i juga srbije

verujem da je narodu prekipelo ovo sranje od drzave

ns i bgd ce biti sigurno na strani studenata
ns pogotovo i to ubedljivo

sad zavisi od centralne i juga srbije

verujem da je narodu prekipelo ovo sranje od drzave
Garantovano bi bilo vise studenata i gradjana u svim mestima,od sns-ovaca.Ovo su isploanirali i poslusali naredbu da izadju,posto je vec bilo malo studenata.Sve rade na kvarnjaka.

Garantovano bi bilo vise studenata i gradjana u svim mestima,od sns-ovaca.Ovo su isploanirali i poslusali naredbu da izadju,posto je vec bilo malo studenata.Sve rade na kvarnjaka.
ovo je njihova mantra preko svojih clanova

ja sam ubedjen da oni nece imati sa sve opozicijom da im stane na stranu vise od 35 %

pobedjujemo sigurno

Njihova mi logika, bogu hvala, nije bliska.
Ali obelezio bi on opet Nis, boli ga taj gubitak.
ne znam bas kolko je u nisu gubitak
i na proslim izborima , videsmo mrtvu trku njih i onog toboz opozicionara i americkog docu milica

narod ne veruje vise opoziciji jer je to isti sistem.

nis mi je sumnjiv po pitnaju izbora, voleo bi da gresim...

novi sad je apsolutno nesto drugo, tu NISU BILI niti ce prismrdeti. i jedini smo grad gde nisu bili i gde nisu ni pomislili da najave neki skup ili ovo njesra da prostis protiv blokada...

voleo bi da gresim za nis ali mislim da tamo ima dosta cacijevaca i opozicionih aktivista

ne znam bas kolko je u nisu gubitak
i na proslim izborima , videsmo mrtvu trku njih i onog toboz opozicionara i americkog doca milica

narod ne veruje vise opoziciji jer je to njih sistem.

nis mi je sumnjiv po pitnaju izbora, voleo bi da gresim...

novi sad je apsolutno nesto drugo, tu NISU BILI niti ce prismrdeti. i jedini smo grad gde nisu bili i gde nisu ni pomislili da najave neki skup ili ovo njesra da prostis protiv blokada...

voleo bi da gresim za nis ali mislim da tamo ima dosta cacijevaca i opozicionih aktivista
Dr.Milicu svaka cast i o njemu i profesionalno i moralno i bilo kako sve najbolje mogu da kazem.
Mediji prenose svasta, tako da ljudi imaju laznu sliku o njemu.
Zahvaljujuci njemu Medijana je oslobodjena.

videh slike sa onim cikama u usa uniformama
Bolje da je sa cikama u ruskim uniformama?
U politici je sve isti sistem, nama treba cilj da bude da prvo sklonimo ovaj olos, a zatim dovedemo neke (bukvalno bilo koje) koji ce biti smenjivi. Drugim recima, mi treba da napravimo ispravnu drzavu od oronule stracare.
Tezak posao.

Bolje da je sa cikama u ruskim uniformama?
U politici je sve isti sistem, nama treba cilj da bude da prvo sklonimo ovaj olos, a zatim dovedemo neke (bukvalno bilo koje) koji ce biti smenjivi. Drugim recima, mi treba da napravimo ispravnu drzavu od oronule stracare.
Tezak posao.
Aj kasno je

L noć

marty-biff-punch.jpg
:cool: :per:

Od 5 gradova i 23 opštine na jugu Srbije, ne računajući gradske opštine, u 8 će, kako zasad najavljuju, članovi i pristalice SNS-a imati okupljanje jer su „protiv blokada“. Zasad je poznato da će skupova u subotu, 23. avgusta biti u Vranju, Leskovcu, Beloj Palanci, Doljevcu, Bojniku, Trgovištu, Prokuplju i Bosilegradu. Niš nije na mapi.

Dogovaraju se, prebrojavaju i organizuju članovi SNS-a na jugu, kao i u ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji kako će u subotu krenuti u „borbu protiv blokada“, kao pre dva dana u nekim gradovima i opštinama.

Prema dosadašnjim informacijama, okupljanja će biti u 8 gradova i opština na jugu, ali na toj listi nema, zasad, Niša.

Veliko bravo za Nis! Iznova dokazuje i pokazuje svoju opozicionu crtu i juznjacki ponos :heart:
Mozda opet promene dolaze sa juga.

https://www.juznevesti.com/politika...kada-u-8-opstina-i-gradova-na-jugu-nisa-nema/
Svaka čast za Niš.
Tako kod Slobe nisu plaćali struju
Došli Žuti pa im naplatili sa kamatom.
Ćutale Nišlije i junački plaćale...

Svaka čast za Niš.
Tako kod Slobe nisu plaćali struju
Došli Žuti pa im naplatili sa kamatom.
Ćutale Nišlije i junački plaćale...
To sa strujom cujem da je bilo bas problematicno. Znam neke ljude koji su uzimali kredite da bi na kraju sve isplatili.
A znam i da neki nisu platili (postoje ljudi koji plivaju u svakoj garnituri, nesto kao preletaci..).

To sa strujom cujem da je bilo bas problematicno. Znam neke ljude koji su uzimali kredite da bi na kraju sve isplatili.
A znam i da neki nisu platili (postoje ljudi koji plivaju u svakoj garnituri, nesto kao preletaci..).
eto vidiš
a sve je počelo tako što su slušali pogrešne savete onih koji su im pre vlasti savetovali narodnu pobunu a onda na vlasti naplatili i više.
Čudi me da se Nišlije nisu spontano organizovale?

Sad zamisli šta će tek da bude kad ste naučili decu da za sve što im ne odgovara u životu a oni samo blokiraju raskrsnicu i polome po koji retrovizor.
Još ako pobedi studentska lista pa Djokić bude predsednik to će masovno da bude "ebo te Djokić" ili ,"ko ne skača Djokić"...

Što se struje tiče meni mali račun 2-2.5 iljade i to od kad su stavili digitalno brojilo kod starog bilo više.

Back