bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.477
Oni jesu i u prednosti i u pravu, ali u prljavoj igri te vrednosti ne vaze.Mislim da su studenti sa gradjanima,profesorima,akademskim ljudima u prednosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni jesu i u prednosti i u pravu, ali u prljavoj igri te vrednosti ne vaze.Mislim da su studenti sa gradjanima,profesorima,akademskim ljudima u prednosti.
Pa nadajmo se nekim boljim vremenima i da ce vecina pobediti.Pa makar bila iole vecina.Medjutim to zavisi od glasaca i izlaznosti.Samo da se mnogi dozovu pameti,da moraju da izadju na glasanje.Oni jesu i u prednosti i u pravu, ali u prljavoj igri te vrednosti ne vaze.
Gruhonjić i Mila Pajić udaraju najjače.
zasto bi isli u nis kad si tamo imali skup u maju ?Od 5 gradova i 23 opštine na jugu Srbije, ne računajući gradske opštine, u 8 će, kako zasad najavljuju, članovi i pristalice SNS-a imati okupljanje jer su „protiv blokada“. Zasad je poznato da će skupova u subotu, 23. avgusta biti u Vranju, Leskovcu, Beloj Palanci, Doljevcu, Bojniku, Trgovištu, Prokuplju i Bosilegradu. Niš nije na mapi.
Dogovaraju se, prebrojavaju i organizuju članovi SNS-a na jugu, kao i u ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji kako će u subotu krenuti u „borbu protiv blokada“, kao pre dva dana u nekim gradovima i opštinama.
Prema dosadašnjim informacijama, okupljanja će biti u 8 gradova i opština na jugu, ali na toj listi nema, zasad, Niša.
Veliko bravo za Nis! Iznova dokazuje i pokazuje svoju opozicionu crtu i juznjacki ponos
Mozda opet promene dolaze sa juga.
https://www.juznevesti.com/politika...kada-u-8-opstina-i-gradova-na-jugu-nisa-nema/
ns i bgd ce biti sigurno na strani studenataPa nadajmo se nekim boljim vremenima i da ce vecina pobediti.Pa makar bila iole vecina.Medjutim to zavisi od glasaca i izlaznosti.Samo da se mnogi dozovu pameti,da moraju da izadju na glasanje.
Garantovano bi bilo vise studenata i gradjana u svim mestima,od sns-ovaca.Ovo su isploanirali i poslusali naredbu da izadju,posto je vec bilo malo studenata.Sve rade na kvarnjaka.ns i bgd ce biti sigurno na strani studenata
ns pogotovo i to ubedljivo
sad zavisi od centralne i juga srbije
verujem da je narodu prekipelo ovo sranje od drzave
ovo je njihova mantra preko svojih clanovaGarantovano bi bilo vise studenata i gradjana u svim mestima,od sns-ovaca.Ovo su isploanirali i poslusali naredbu da izadju,posto je vec bilo malo studenata.Sve rade na kvarnjaka.
Zato sto je bitno Nepomenik da opet kaze da je u Nisu bio velicanstveni skup.zasto bi isli u nis kad si tamo imali skup u maju ?
ispucali su pljeske podelili fri prevoz i udzbenike
idu dalje sad
bili su tamo u maju. jedan od tri skupa ove godine, pored mitrovice i bgZato sto je bitno Nepomenik da opet kaze da je u Nisu bio velicanstveni skup.
Nis ih boli od 96.-te.
Njihova mi logika, bogu hvala, nije bliska.bili su tamo u maju. jedan od tri skupa ove godine, pored mitrovice i bg
dakle nis su odradili, kolko su uspeli uspeli
normalno je da opet ne idu tamo vec dje nisu bili
ne znam bas kolko je u nisu gubitakNjihova mi logika, bogu hvala, nije bliska.
Ali obelezio bi on opet Nis, boli ga taj gubitak.
Dr.Milicu svaka cast i o njemu i profesionalno i moralno i bilo kako sve najbolje mogu da kazem.ne znam bas kolko je u nisu gubitak
i na proslim izborima , videsmo mrtvu trku njih i onog toboz opozicionara i americkog doca milica
narod ne veruje vise opoziciji jer je to njih sistem.
nis mi je sumnjiv po pitnaju izbora, voleo bi da gresim...
novi sad je apsolutno nesto drugo, tu NISU BILI niti ce prismrdeti. i jedini smo grad gde nisu bili i gde nisu ni pomislili da najave neki skup ili ovo njesra da prostis protiv blokada...
voleo bi da gresim za nis ali mislim da tamo ima dosta cacijevaca i opozicionih aktivista
khm khmDr.Milicu svaka cast i o njemu i profesionalno i moralno i bilo kako sve najbolje mogu da kazem.
videh slike sa onim cikama u usa uniformamaMediji prenose svasta, tako da ljudi imaju laznu sliku o njemu.
opozicija je isti sistemZahvaljujuci njemu Medijana je oslobodjena.
Bolje da je sa cikama u ruskim uniformama?videh slike sa onim cikama u usa uniformama
Aj kasno jeBolje da je sa cikama u ruskim uniformama?
U politici je sve isti sistem, nama treba cilj da bude da prvo sklonimo ovaj olos, a zatim dovedemo neke (bukvalno bilo koje) koji ce biti smenjivi. Drugim recima, mi treba da napravimo ispravnu drzavu od oronule stracare.
Tezak posao.
Nemamo sve navedeno na stanjuHoce li ovaj put pored Pakistanaca i Indijaca da dodju i " braca" iz Laosa, Kambodze, Mongolije itd![]()
Svaka čast za Niš.Od 5 gradova i 23 opštine na jugu Srbije, ne računajući gradske opštine, u 8 će, kako zasad najavljuju, članovi i pristalice SNS-a imati okupljanje jer su „protiv blokada“. Zasad je poznato da će skupova u subotu, 23. avgusta biti u Vranju, Leskovcu, Beloj Palanci, Doljevcu, Bojniku, Trgovištu, Prokuplju i Bosilegradu. Niš nije na mapi.
Dogovaraju se, prebrojavaju i organizuju članovi SNS-a na jugu, kao i u ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji kako će u subotu krenuti u „borbu protiv blokada“, kao pre dva dana u nekim gradovima i opštinama.
Prema dosadašnjim informacijama, okupljanja će biti u 8 gradova i opština na jugu, ali na toj listi nema, zasad, Niša.
Veliko bravo za Nis! Iznova dokazuje i pokazuje svoju opozicionu crtu i juznjacki ponos
Mozda opet promene dolaze sa juga.
https://www.juznevesti.com/politika...kada-u-8-opstina-i-gradova-na-jugu-nisa-nema/
To sa strujom cujem da je bilo bas problematicno. Znam neke ljude koji su uzimali kredite da bi na kraju sve isplatili.Svaka čast za Niš.
Tako kod Slobe nisu plaćali struju
Došli Žuti pa im naplatili sa kamatom.
Ćutale Nišlije i junački plaćale...
eto vidišTo sa strujom cujem da je bilo bas problematicno. Znam neke ljude koji su uzimali kredite da bi na kraju sve isplatili.
A znam i da neki nisu platili (postoje ljudi koji plivaju u svakoj garnituri, nesto kao preletaci..).