Taksisti u 13 sati kreću iz Beograda po studente u Novom Sadu

peeeterske pro EU vrednosti. .. to tebe brine zar ne ?
Da brine me. IZ EU nista nije doslo dobro, samo bombardovanje. Ne trebamo kulturno, tehnoloski ili pravno da se ugledamo na EU. Trebamo da se ugledamo na Rusiju, jer su vrednosti Rusije buducnost Evrope i Srbije. Tradicionalizam, militarizam i cvrsta ruka vlasti. Putin je demokrata veci od Makrona ili Angele Merkel ili Bajdena, sto znaci biran od naroda da radi za narod, a ne za tajkune.

Moras mi pojasniti.
Pa forsiranje vladavine zakona, demokratije, anti-korupcionizma. Nama to ne treba. Nama trebaju Bosko Obradovic, Milica Zavetnica, Filip Davidovic, Misa Vacic, Nestorovic, General Lazarevic, Ratko Mladic, Radovan Karadzic, a ne neki pankeri studenti sa akademije umetnosti sa nekakvim naivnim forama o demokratiji. Ja bih dao pola svoje plate i ruku, samo da znam, da Srpska i Ruska vojska setaju po kosovu.

eto i ova PREDSTAVA je zavrsena

odose cirkusanti iz naseg grada naseg divnog novog sada.

da vam mogu samo opisati osecaj miline kada gledamo ove bg taksiste kad dodjose i kako odvode ove ''nejake studente prozeble jadne'' u indjiji na jednoj prespavanoj noci pod otvorenim nebom u januaru...

MILINA! NEOPISIVA.

nove pajace ce masa naci lako jer drugi ce cirkus doci u nas grad...

sve je to samo jeftin trik. ziveli taksisti iz bg! samo ih vozite i ne okrecite se...

Pa forsiranje vladavine zakona, demokratije, anti-korupcionizma. Nama to ne treba. Nama trebaju Bosko Obradovic, Milica Zavetnica, Filip Davidovic, Misa Vacic, Nestorovic, General Lazarevic, Ratko Mladic, Radovan Karadzic, a ne neki pankeri studenti sa akademije umetnosti sa nekakvim naivnim forama o demokratiji. Ja bih dao pola svoje plate i ruku, samo da znam, da Srpska i Ruska vojska setaju po kosovu.
To mozda tebi treba I tebi slicnima.
Slobodomisecoj vecini mladim ljudima ❤️ to ne treba.
I, da, sta fali pankerima :mrgreen:

Da nije žalosno, bilo bi smešno

Fraza koju u trenucima očaja izgovaramo, koja je generalno smešna kada na nju gleda neko sa strane, isto kao što bi i nama verovatno bila da gledamo nekog drugog u takvoj situaciji....

Taksisti koji iz Beograda kreću da dovezu studente iz Novog Sada, okupljaju se kod pumpe Zmaj.
Taksisti su se okupili kod TC Zmaj kako bi u 13.00 krenuli po studente koji su u četvrtak, 30.januara peške iz Beograda otišli u Novi Sad, objavljeno je na Instagram nalogu bg.24.rs.
Kazali su da neće biti zadržavanja u Novom Sadu zbog gužvе, jer je predviđeno da im se priključe vozači i taksisti iz drugih gradova u blizini.
Predviđen povratak je u 15.00, a vozači su zamolili studente da tada budu u Novom Sadu na Bulevaru despota Stefana ispod Mosta slobode...
GOTOV JE!!!

Back