bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 29.303
Moras mi pojasniti.peeeterske pro EU vrednosti. .. to tebe brine zar ne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras mi pojasniti.peeeterske pro EU vrednosti. .. to tebe brine zar ne ?
Da brine me. IZ EU nista nije doslo dobro, samo bombardovanje. Ne trebamo kulturno, tehnoloski ili pravno da se ugledamo na EU. Trebamo da se ugledamo na Rusiju, jer su vrednosti Rusije buducnost Evrope i Srbije. Tradicionalizam, militarizam i cvrsta ruka vlasti. Putin je demokrata veci od Makrona ili Angele Merkel ili Bajdena, sto znaci biran od naroda da radi za narod, a ne za tajkune.peeeterske pro EU vrednosti. .. to tebe brine zar ne ?
Pa forsiranje vladavine zakona, demokratije, anti-korupcionizma. Nama to ne treba. Nama trebaju Bosko Obradovic, Milica Zavetnica, Filip Davidovic, Misa Vacic, Nestorovic, General Lazarevic, Ratko Mladic, Radovan Karadzic, a ne neki pankeri studenti sa akademije umetnosti sa nekakvim naivnim forama o demokratiji. Ja bih dao pola svoje plate i ruku, samo da znam, da Srpska i Ruska vojska setaju po kosovu.Moras mi pojasniti.
Srboljube ,moze li jedan za tebe sa sunetinom.Mozda dobijes sendvic.
To mozda tebi treba I tebi slicnima.Pa forsiranje vladavine zakona, demokratije, anti-korupcionizma. Nama to ne treba. Nama trebaju Bosko Obradovic, Milica Zavetnica, Filip Davidovic, Misa Vacic, Nestorovic, General Lazarevic, Ratko Mladic, Radovan Karadzic, a ne neki pankeri studenti sa akademije umetnosti sa nekakvim naivnim forama o demokratiji. Ja bih dao pola svoje plate i ruku, samo da znam, da Srpska i Ruska vojska setaju po kosovu.
Projektujes sebe izgleda...Ne dopires tako daleko ..
Nisu voleli Ruse, a posle im predali NIS.Putin je otisao jer je dosla demokratska stranka na vlast, a oni nisu voleli ruse.
Predlozite Sapicu da ih oboji u plavoŽuti taksisti....
vas dvojicu sekta voza vise od decenijeIzvozali su ih posteno za obe nove godine sad mogu da caste.
sekta samo ljubomorise, a struka po struka se isclanjuju iz nje, i kaju se sto su ikada bili za snsDa ih je došlo i 50 i to je lepo.
ma ne znas srpski, ne dosezesNe dopires tako daleko ..
say whatBrao ...
Kako ne razumes da je taksiste platila trenutna vlast ..
GOTOV JE!!!Da nije žalosno, bilo bi smešno
Fraza koju u trenucima očaja izgovaramo, koja je generalno smešna kada na nju gleda neko sa strane, isto kao što bi i nama verovatno bila da gledamo nekog drugog u takvoj situaciji....
Taksisti koji iz Beograda kreću da dovezu studente iz Novog Sada, okupljaju se kod pumpe Zmaj.
Taksisti su se okupili kod TC Zmaj kako bi u 13.00 krenuli po studente koji su u četvrtak, 30.januara peške iz Beograda otišli u Novi Sad, objavljeno je na Instagram nalogu bg.24.rs.
Kazali su da neće biti zadržavanja u Novom Sadu zbog gužvе, jer je predviđeno da im se priključe vozači i taksisti iz drugih gradova u blizini.
Predviđen povratak je u 15.00, a vozači su zamolili studente da tada budu u Novom Sadu na Bulevaru despota Stefana ispod Mosta slobode...
Bravo za nase taksiste!!!
Odavno Srbi nisu bili ovako slozni i solidarni.
Studenti su uspeli ono što sns nikada nije uspeo, njih ljudi svojevoljno podržavaju i dolaze, a ne da ih dovoze pod prisilom i kao stoku, što radi sns.uspeli su kod oportunista i naiocnalnih manjina