Letujem tamo od 2006 ali uvek se "grbavim". Priroda je predivna, na žalost, ljudi koji smatraju da polažu pravo na nju nas mrze, to je činjenica.
Nikad ne bih ostavio tamo 1.000 evra radije bih otišao negde gde me stvarno ne razumeju, i ne mrze me. Sa druge strane, u Hrvatskoj možete naći i ljude koji nisu opterećeni predrasudama i koji nas ne mrze, i sa kojima možete provesti mnogo kvalitetnog vremena, mene su častili i večerom i pivom.
Sad, ako odete tamo, posebno u Dalmaciju, ne tražite hleb već kruh, ne govorite glasno i ne krećite se u automobilu sa srpskim tablama opušteno, već ga radije sakrijte negde. Poželjno je da obučete i neku majicu sa šahovnicom. Ako sve to možete da progutate, onda ok, ja svaki put imam neku knedlu u grlu, ali s obzirom da uglavnom ništa ne plaćam i progutam je
U Istri recimo da je skoro sigurno, međutim tamo je problem što ne znate da li ćete naleteti na neke Hrvate iz Slavonije recimo, pa opet možete imati probleme.
Nijedna godina, od kad idem u Hrvatsku, nije prošla bez nekog "incidenta", uglavnom je sve ostalo na rečima, srećom, ali kao što rekoh, pošto uglavnom ne plaćam ništa, onda nije problem ni da se "ulizujem", u slučaju da moram da platim punu cenu, ne bih nikad tamo otišao.