Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?

Ne moraš da diraš vođu da bi uredio zemlju. Pustiš njega da se hvali i prisvaja tuđa dostignuća, pa i da krade, ali sređuješ službe da rade kako treba
Ovo je toliko jako naivno, da ne znam da li uopšte da pokušavam da te 'opasuljim'.
Pa niko nije uhapšen (od značajnijih) ni pušten (a kriv) bez Vučićevog aminovanja.
On pokušava (i uspeva) da bude srpski Bog.

da, i veoma sam ponosan na to,.. a ti treba da se stidiš,.. i shvatiš zašto ti i ja ne možemo "razumno" razgovarati.
Moraš da razdvojiš politiku od privatnog života. Šta bi i kako bi ja radio je jedna stvar, a šta bih morao da radim da se bavim određenim poslom je nešto sasvim drugo. I zato, neki nećemo da se bavimo određenim poslovima.

To nas valjda ne sprečava da o tome pričamo?

Nisam nikada ni počinjao,
Ti jesi ? (očigledno).

Šta će tebi politika, ako si pametan i sposoban ?
Ne, nikada se nisam bavio politikom. Samo je bistrim kao i svaki normalan Srbin.

Ako nećeš da se boriš, ako treba polako i sistematski, onda skini kapu jačem i organizovanijem i skloni mu se sa puta.
I onda se vređaš kada napišem da si plašljiv ?
A što se onda pljuje po SNS-u i svakome ko je član?
Nemoguće da ti nije jasno ?
hajde reci : Časna reč - nije mi jasno.

Ovo je najjadnije što se može čuti, zaista, da su profesori se "prodli" zbog svojih plata i para... To je tako jadno da nemam reči, spremna sam na dvoboj d idem zbog ovoga !!

Biraj mesto i vreme. Život dajem,a li obraz ne. Ne šalim se.
Ma 'ajde bre, nisi samo ti s kojom bih onda trebalo da se tucem (valjda na to mislis?), nego svi profesori koji su bodrili i podrzavali studente do 15 marta, a posle kad nisu primili plate odjednm su splasli, umesto da su odmah rekli, 5. decembra prosle godine kad su pocele blokade - Mi smo iza vas, ali ne mozemo podrzati blokade fakulteta i moramo nastaviti sa nastavom i ispitima, jer je to nezakonito.

Tako da, pisi to nekome drugome (mozda blokaderima i slicnima), nije moj manir ulicarski da se jos i fizicki razracunavam s onima koje prezirem.
Sensei - evo dokaza.png

Tema ti je cista provokacija i bezobrazluk, jer to je pitanje oduvek postojalo, pa zasto se nisu svi uclanili u SPS napre, pa u DS, pa u SNS.

Pa nisu, ne zele svi da budu clanovi stranke vec da postoje jednaka pravila za sve, nebitno da li si clan.

I onda se vređaš kada napišem da si plašljiv ?
Ne vređam se nego je bezveze da svodiš na lični nivo. To je ekvivalent da ja tebi kažem kako su ti razuzdani blokaderi isprali mozak
Nemoguće da ti nije jasno ?
hajde reci : Časna reč - nije mi jasno.
Ne pratiš razvoj priče gde se kaže da nisu svi SNSovci loši već samo njihova elita.

Tema ti je cista provokacija i bezobrazluk, jer to je pitanje oduvek postojalo, pa zasto se nisu svi uclanili u SPS napre, pa u DS, pa u SNS.
Imaš nemogućnost (:)) da pratiš razvoj priče pa izvlačiš stvari iz konteksta.
Pa nisu, ne zele svi da budu clanovi stranke vec da postoje jednaka pravila za sve, nebitno da li si clan.
Ne može da ti nešto samo padne u krilo. Moraš da daš doprinos. Ako nećeš, onda trpi.

Ne, ne zalažem se za to.

Sugerišem da ništa neće da ti padne s neba (osim izuzetno malom broju srećkovića). Svi moraju da budu svesni toga i ako žele vlast, novac ili već šta drugo, prvo postoji period odricanja i velikog truda

Mnogi sugerišu da je članstvo u SNS-u prečica. Dovoljno je da se učlaniš. Zato pitam, zašto nisi odabrao prečicu?
Ovde se vadiš,.. jer si jako zabrljao,.. za to kažu - beskičmenjak.
Budi čovek i reci: Pogrešio sam.

Imaš nemogućnost (:)) da pratiš razvoj priče pa izvlačiš stvari iz konteksta.

Ne može da ti nešto samo padne u krilo. Moraš da daš doprinos. Ako nećeš, onda trpi.
A mislis da ne moze i ne treba da se doprinese van stranke?

Pa zasto sam ostala u Srbiji, necu valjda da se uclanjujem u stranku da bih dokazala svoj patriotizam ili dobru nameru?

Sram te bilo!

Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?
zato sto je sns smisljeno trazio najgore od najgorih, negativna selekcija u socijalnom inzenjeringu, npr.: onaj pandur koji je dobio stan za 500evra po kvm, a takvih ima na 1000e, zna da je neko morao da plati razliku, sada je duzan da pendreci, i na taj nacin isplati razliku u izopacenom sistemu vladanja vrh. selektora; takodje je ponudio jeftine stanove i cacijima, cak i nezaposlenim, da zameni studente, ganjanima poslove da zameni srbe, ... nema kraja izopacivanju vrednosnog sistema po kome je neka zemlja uredjena; cisto zlo i naopako, a siftar je djavolji sluga, i onda izmislja neke lojaliste koji se zaklinju na krvi, a on sam prodao dusu djavolu, ocu lazi i covekoubici od iskoni, ... patoloski lazov nema kud vise i jace da slaze, sada priziva smrt, i "zna" da ce neko da bude ubijen za neki dan

Режија за ванредно стање: Вучић најавио да ће наредних дана неко бити убијен!

Poslednja izmena:
Poenta je što se mnogi i jesu učlanili u sns al nisu mogli da kradu koliko su očekivali pa se malo predomislilii rešili da malo prebiju narod pa da zarade koju crkavicu.
:mrgreen: ucenjene i primorane ne računam u ove.
Najverniji,ostadose bez dinara,a okolni mafijasi,poskidase sav kajmak.Mnogo veca kradja je sada nego u vreme Milosevica.

Back