rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Ne razumeš srpski? Izvini, ja persijski ne znam.Objasni mi pitanje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumeš srpski? Izvini, ja persijski ne znam.Objasni mi pitanje.![]()
o Škabrnji i vašem zločinu
Javilo ti se?
Baš tako.šta se javilo??? ništa se nije javilo. to je opče poznata činjenica, to svak zna. samo neki zatvaraju oći i ne žele priznat "pripadnici mog naroda činili su zločin". jesu činili su ga. dokaza ima koliko hočeš i zato su pola zatvorenika u hagu srbi. problem je kad se sa zločinom poistovječujue cijeli narod, al je još veći kad se ne priznaje zločin,
Baš tako.
I? Kada ćete priznati da su Bljesak i Oluja bile zločinačke akcije?
Па како неког можети називати окупатором који вековима живи на тим просторима, а још ваши политичари кажу да су Срби дали највећи допринос у антифашистичкој борби Р Хрватске ?nikada. zločini su se događali i u bljesku i u oluji i za to trebaju zločinci odgovarat ili pred domaćim ili pred međunarodnim sudom.
a oluja i bljesak će biti za hrvatsku državu oslobodilačke akcije, jer su u njima oslobođeni okupirani dijelovi države koliko god to nekoga bolilo.
Па како неког можети називати окупатором који вековима живи на тим просторима, а још ваши политичари кажу да су Срби дали највећи допринос у антифашистичкој борби Р Хрватске ?

Па како неког можети називати окупатором који вековима живи на тим просторима, а још ваши политичари кажу да су Срби дали највећи допринос у антифашистичкој борби Р Хрватске ?
vrlo jednostavno. državljanin hrvatske koji ne poštuje zakone, koji se nelegalno naoruža, koji protjera izvršnu vlast sa teritorija jedne države, koji digne pobunu u državi čije je građanin. šta je on??? okupator, ma koliko dugo vjekova živio na tom teritoriju, koliko god dao doprinosa u antifađističkoj borbi za vrijeme 2. WW
Izvini, kome onda imaš pravo ovde da soliš pamet? Prvo u svoju avliju, pa kada počistite đubre iz svoje avlije izvolite da ukazujete drugima na njihovo.nikada.
Znači, po tebi Albanci su na Kosovu okupatori?vrlo jednostavno. državljanin hrvatske koji ne poštuje zakone, koji se nelegalno naoruža, koji protjera izvršnu vlast sa teritorija jedne države, koji digne pobunu u državi čije je građanin. šta je on??? okupator, ma koliko dugo vjekova živio na tom teritoriju, koliko god dao doprinosa u antifađističkoj borbi za vrijeme 2. WW
Нетачно !
До 22. 05. 1992. постојало је само једно држављанство Југословенско !
hrvatska samostalna, doduše dijelom okupirana, al rješili smo mi toIzvini, kome onda imaš pravo ovde da soliš pamet? Prvo u svoju avliju, pa kada počistite đubre iz svoje avlije izvolite da ukazujete drugima na njihovo.
Razumeš ili i tebi kao Ljubi treba prevod na persijski?
prvo se dogovori sa sobom dali želiš raspravljatZnači, po tebi Albanci su na Kosovu okupatori?
То је поништио Уставни суд Југославије , као и оба дома скупштине Југославије.08.10. 91. prekidanje svih državnopravnih veza sa SFRJhrvatska samostalna, doduše dijelom okupirana, al rješili smo mi to
То је поништио Уставни суд Југославије , као и оба дома скупштине Југославије.
1991-1992.. Ваши руководиоци су путовали са пасошима Југославије јер су били држављани Југославије !

Jednostarno prekidanje svih državnopravnih odnosa ne znači da je deo neke države postao nezavisan.08.10. 91. prekidanje svih državnopravnih veza sa SFRJhrvatska samostalna, doduše dijelom okupirana, al rješili smo mi to
vrlo jednostavno. državljanin hrvatske koji ne poštuje zakone, koji se nelegalno naoruža, koji protjera izvršnu vlast sa teritorija jedne države, koji digne pobunu u državi čije je građanin. šta je on??? okupator, ma koliko dugo vjekova živio na tom teritoriju, koliko god dao doprinosa u antifađističkoj borbi za vrijeme 2. WW
Хе суд нисте признавали али црвене пасоше Југославије јесте.jak sud i obvezujući za hrvatsku![]()
Biće da ni ti ne razumeš srpski...prvo se dogovori sa sobom dali želiš raspravljat
Jednostarno prekidanje svih državnopravnih odnosa ne znači da je deo neke države postao nezavisan.
Što se okupacije tiče, mnogo ste dosadni sa tom rečju. Ko je tu koga okupirao? JNA sopstvenu državu? Ili su možda ljudi okupirali sopstvena rodna sela i gradove?
Хе суд нисте признавали али црвене пасоше Југославије јесте.
Isto tako su i ljudi u Krajini, pošto nisu mogli legalnim putem i dogovorom, jednostrano proglasili otcepljenje. Sada je ta teritorija okupirana od strane hrvatskih snaga.a kao trebali smo legalnim putem i dogovorom sa vama se razdvojit??? e pa nije moglo jer vi to niste htjeli, a nas je bolila neka stvar za vaše želje.
drugi dio posta_pročitaj ovaj post ponovno
Isto tako su i ljudi u Krajini, pošto nisu mogli legalnim putem i dogovorom, jednostrano proglasili otcepljenje. Sada je ta teritorija okupirana od strane hrvatskih snaga.
A nekako vrdaš sa odgovorom:
Jesu li po istim tim tvojim merilima i Albanci na Kosovu okupatori?