- Poruka
- 15.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eternal dream: evo da ispunim duznost prema zavicajnoj drzavi sa 10 . jubilarnom temom o istoj![]()

Može recimo otvoriti temu o kriminalu i turizmu....![]()

Bandi i njegovi prijatelji uje...kakva idila.![]()

ili recimo temu o staroj srpskoj narodnoj mudrosti-bolje cerka qurva nego sin pandur![]()

yebiga nekom prijatelji, nekom zemljaci i rodjaci![]()
...al ce zato Banshee da ti zaprzi chorbu kad se vrati kad joj budem rekao. Koji Matija ?
ma imas veze , mislim znam da ti je tesko da priznas ali stotine terma o njima govore sve![]()

Idemo dalje...
Neposredno nakon utakmice Žilina - Hajduk incident sa slovačkim turistima u Kaštel Starome
Slovački policajac na našoj obali
Neposredno nakon utakmice Žilina – Hajduk, splitska policija zabilježila je incident sa slovačkim turistima: u Kaštel Starome oštećen je jedan automobil, ostao je bez sve četiri gume i s izgrebanom karoserijom.
- Pojačali smo naše ophodnje u mjestima gdje boravi najviše turista iz te države, posebno na širem području Makarske, a u kontaktu smo i s konzularnim predstavnicima Slovačke. Policija radi svoj posao i reagira na svaki nagovještaj incidenta, ali situacija je trenutno sasvim u redu – kazao nam je zamjenik načelnika PU splitsko-dalmatinske Ante Gudelj.
Iz Torcide su se jasno ogradili od uznemiravanja turista na obali:
- Oni nemaju veze s brutalnošću policije u Žilini, bilo kakve nasilje nad turistima je bespotrebno, kontraproduktivno i glupo – kaže predsjednik Torcide Žan Ojdanić.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crn...Type/ArticleView/articleId/64073/Default.aspx
Kako ono beshe, turiste niko ne dira....![]()
Zašto bi itko na kugli zemaljskoj imao bilo kakav kompleks od Srba?![]()

Tih 200-tinjak ustasha sto su divljali u Slovackoj dobilo zabranu ulaska u EU narednih 5 godina.

100% neki Hrvat koji živi u Srbiji i solidno zna ekavicu.Jel to Cheda pisao?![]()

Jeremiću, letovao sam u Hrvatskoj!
![]()
Nedavno sam u centru Beograda primetio vozilo splitske registracije s zastavicom Srbije na retrovizoru. Zašto je taj Splićanin stavio omraženu mu zastavicu, pod uslovom da je zaista Splićanin? Pa zato što i u Beogradu ima isto tako na stotine tih krmadi koji bi uradili isto – izlupali bi mu kola na pravdi boga.
Pre dvadeset i kusur godina, dok sam bio još golobrad i zelen, šetao sam po kraju u kojem sam živeo. Bila je već noć, recimo oko deset sati uveče, i ka meni su se kretali mladići, njih četiri-pet, mlađi od mene, ali već tada se naslućivalo da će od njih postati ološ ovog grada. Nisam voleo da budem u njihovoj blizini, ali, eto, susret u tom trenutku nisam mogao izbeći. Jedan od njih me je upitao kako glasi zagrebačka registracija. “ZG”, odgovorio sam mu. “U ***** materinu, sjebali smo neka kola na ‘ZA’!”. Nesrećni Zaječarac bio je te večeri kolateralna šteta srpskog nacionalističkog ludila koje će samo nekoliko godina kasnije rezultirati jednim od najvećih krvoprolića u 21. veku, iz kojeg će Srbija kao nacija u očima sveta izaći kao naslednica hitlerovske Nemačke, a srpski narod kao genocidno patrijarhalno pleme s oboda Evrope.
Poslednjih nedelja sa nekoliko nivoa slušam tezu o tome kako Srbi ne treba da putuju u Hrvatsku na letovanje. Tema oko odlaska na more u Hrvatsku aktuelizovana je pojavljivanjem bilborda po srpskim gradovima, u kojima zvanični Zagreb poziva turiste iz Srbije da dođu na letovanje. Neki su na te reklame reagovali s rezignacijom, neki ravnodušno, a nekima je bilo veoma drago da se stvari mrdaju s mrtve tačke. Svako je, dakle, reagovao prema svojim aršinima. Ono što je simptomatično u čitavoj priči jeste kako su neki ljudi uspeli da se umreže u virtuelne koalicijske mreže kojima se nije svidela ideja odlaska Srba u Hrvatsku.
Na primer, ličnosti poput Vuka Jeremića, srpskog šefa diplomatije i Miljenka Jergovića, hrvatskog novinara i pisca. Što se mene tiče, odbacio sam oba argumenta, pogotovo što s Jeremićem odavno nemam čak ni približno sličan stav, dok bih s Jergovićevim mogao da polemišem. Sve u svemu, nijednog nisam poslušao.
Epilog odlaska jeste jedno potencijalno divno prijateljstvo s porodicom iz Zagreba i njihovom zlatnom dečicom, srdačan pozdrav s vlasnicima jednog kafea koji nas i bratski počastiše za kraj (hej, Srbe!), kao i poklonjena orahovica kao dokaz dobrih odnosa. Od nas dosta, nek sad malo Jeremić zasuče rukave.
http://www.e-novine.com/stav/28294-Jeremiu-letovao-sam-Hrvatskoj.html
Tako lijepa, a tako blizu.....![]()
Jeremiću, letovao sam u Hrvatskoj!
![]()
Nedavno sam u centru Beograda primetio vozilo splitske registracije s zastavicom Srbije na retrovizoru. Zašto je taj Splićanin stavio omraženu mu zastavicu, pod uslovom da je zaista Splićanin? Pa zato što i u Beogradu ima isto tako na stotine tih krmadi koji bi uradili isto – izlupali bi mu kola na pravdi boga.
Pre dvadeset i kusur godina, dok sam bio još golobrad i zelen, šetao sam po kraju u kojem sam živeo. Bila je već noć, recimo oko deset sati uveče, i ka meni su se kretali mladići, njih četiri-pet, mlađi od mene, ali već tada se naslućivalo da će od njih postati ološ ovog grada. Nisam voleo da budem u njihovoj blizini, ali, eto, susret u tom trenutku nisam mogao izbeći. Jedan od njih me je upitao kako glasi zagrebačka registracija. “ZG”, odgovorio sam mu. “U ***** materinu, sjebali smo neka kola na ‘ZA’!”. Nesrećni Zaječarac bio je te večeri kolateralna šteta srpskog nacionalističkog ludila koje će samo nekoliko godina kasnije rezultirati jednim od najvećih krvoprolića u 21. veku, iz kojeg će Srbija kao nacija u očima sveta izaći kao naslednica hitlerovske Nemačke, a srpski narod kao genocidno patrijarhalno pleme s oboda Evrope.
Poslednjih nedelja sa nekoliko nivoa slušam tezu o tome kako Srbi ne treba da putuju u Hrvatsku na letovanje. Tema oko odlaska na more u Hrvatsku aktuelizovana je pojavljivanjem bilborda po srpskim gradovima, u kojima zvanični Zagreb poziva turiste iz Srbije da dođu na letovanje. Neki su na te reklame reagovali s rezignacijom, neki ravnodušno, a nekima je bilo veoma drago da se stvari mrdaju s mrtve tačke. Svako je, dakle, reagovao prema svojim aršinima. Ono što je simptomatično u čitavoj priči jeste kako su neki ljudi uspeli da se umreže u virtuelne koalicijske mreže kojima se nije svidela ideja odlaska Srba u Hrvatsku.
Na primer, ličnosti poput Vuka Jeremića, srpskog šefa diplomatije i Miljenka Jergovića, hrvatskog novinara i pisca. Što se mene tiče, odbacio sam oba argumenta, pogotovo što s Jeremićem odavno nemam čak ni približno sličan stav, dok bih s Jergovićevim mogao da polemišem. Sve u svemu, nijednog nisam poslušao.
Epilog odlaska jeste jedno potencijalno divno prijateljstvo s porodicom iz Zagreba i njihovom zlatnom dečicom, srdačan pozdrav s vlasnicima jednog kafea koji nas i bratski počastiše za kraj (hej, Srbe!), kao i poklonjena orahovica kao dokaz dobrih odnosa. Od nas dosta, nek sad malo Jeremić zasuče rukave.
http://www.e-novine.com/stav/28294-Jeremiu-letovao-sam-Hrvatskoj.html
Tako lijepa, a tako blizu.....![]()
Kakwo izdrkawanje.. za mentalno zaostale..

Jel to Cheda pisao?![]()
100% neki Hrvat koji živi u Srbiji i solidno zna ekavicu.![]()
Mozda ona majmuncina Vasic
Љубо, понашај се као да си нормалан ...
Не преноси нам бајке анонимних ЦРО писаца,
Андерсен је много бољи ...
![]()
Kakwo izdrkawanje.. za mentalno zaostale..