- Poruka
- 15.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eternal dream: evo da ispunim duznost prema zavicajnoj drzavi sa 10 . jubilarnom temom o istoj

Može recimo otvoriti temu o kriminalu i turizmu....

Bandi i njegovi prijatelji uje...kakva idila.

ili recimo temu o staroj srpskoj narodnoj mudrosti-bolje cerka qurva nego sin pandur

yebiga nekom prijatelji, nekom zemljaci i rodjaci
 ...al ce zato Banshee da ti zaprzi chorbu kad se vrati kad joj budem rekao.
...al ce zato Banshee da ti zaprzi chorbu kad se vrati kad joj budem rekao. 

Koji Matija ?
ma imas veze , mislim znam da ti je tesko da priznas ali stotine terma o njima govore sve
 dobro Svetoliche
 dobro Svetoliche 

Idemo dalje...
Neposredno nakon utakmice Žilina - Hajduk incident sa slovačkim turistima u Kaštel Starome
Slovački policajac na našoj obali
Neposredno nakon utakmice Žilina – Hajduk, splitska policija zabilježila je incident sa slovačkim turistima: u Kaštel Starome oštećen je jedan automobil, ostao je bez sve četiri gume i s izgrebanom karoserijom.
- Pojačali smo naše ophodnje u mjestima gdje boravi najviše turista iz te države, posebno na širem području Makarske, a u kontaktu smo i s konzularnim predstavnicima Slovačke. Policija radi svoj posao i reagira na svaki nagovještaj incidenta, ali situacija je trenutno sasvim u redu – kazao nam je zamjenik načelnika PU splitsko-dalmatinske Ante Gudelj.
Iz Torcide su se jasno ogradili od uznemiravanja turista na obali:
- Oni nemaju veze s brutalnošću policije u Žilini, bilo kakve nasilje nad turistima je bespotrebno, kontraproduktivno i glupo – kaže predsjednik Torcide Žan Ojdanić.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crn...Type/ArticleView/articleId/64073/Default.aspx
Kako ono beshe, turiste niko ne dira....
Zašto bi itko na kugli zemaljskoj imao bilo kakav kompleks od Srba?

Tih 200-tinjak ustasha sto su divljali u Slovackoj dobilo zabranu ulaska u EU narednih 5 godina.

100% neki Hrvat koji živi u Srbiji i solidno zna ekavicu.Jel to Cheda pisao?

Jeremiću, letovao sam u Hrvatskoj!

Nedavno sam u centru Beograda primetio vozilo splitske registracije s zastavicom Srbije na retrovizoru. Zašto je taj Splićanin stavio omraženu mu zastavicu, pod uslovom da je zaista Splićanin? Pa zato što i u Beogradu ima isto tako na stotine tih krmadi koji bi uradili isto – izlupali bi mu kola na pravdi boga.
Pre dvadeset i kusur godina, dok sam bio još golobrad i zelen, šetao sam po kraju u kojem sam živeo. Bila je već noć, recimo oko deset sati uveče, i ka meni su se kretali mladići, njih četiri-pet, mlađi od mene, ali već tada se naslućivalo da će od njih postati ološ ovog grada. Nisam voleo da budem u njihovoj blizini, ali, eto, susret u tom trenutku nisam mogao izbeći. Jedan od njih me je upitao kako glasi zagrebačka registracija. “ZG”, odgovorio sam mu. “U ***** materinu, sjebali smo neka kola na ‘ZA’!”. Nesrećni Zaječarac bio je te večeri kolateralna šteta srpskog nacionalističkog ludila koje će samo nekoliko godina kasnije rezultirati jednim od najvećih krvoprolića u 21. veku, iz kojeg će Srbija kao nacija u očima sveta izaći kao naslednica hitlerovske Nemačke, a srpski narod kao genocidno patrijarhalno pleme s oboda Evrope.
Poslednjih nedelja sa nekoliko nivoa slušam tezu o tome kako Srbi ne treba da putuju u Hrvatsku na letovanje. Tema oko odlaska na more u Hrvatsku aktuelizovana je pojavljivanjem bilborda po srpskim gradovima, u kojima zvanični Zagreb poziva turiste iz Srbije da dođu na letovanje. Neki su na te reklame reagovali s rezignacijom, neki ravnodušno, a nekima je bilo veoma drago da se stvari mrdaju s mrtve tačke. Svako je, dakle, reagovao prema svojim aršinima. Ono što je simptomatično u čitavoj priči jeste kako su neki ljudi uspeli da se umreže u virtuelne koalicijske mreže kojima se nije svidela ideja odlaska Srba u Hrvatsku.
Na primer, ličnosti poput Vuka Jeremića, srpskog šefa diplomatije i Miljenka Jergovića, hrvatskog novinara i pisca. Što se mene tiče, odbacio sam oba argumenta, pogotovo što s Jeremićem odavno nemam čak ni približno sličan stav, dok bih s Jergovićevim mogao da polemišem. Sve u svemu, nijednog nisam poslušao.
Epilog odlaska jeste jedno potencijalno divno prijateljstvo s porodicom iz Zagreba i njihovom zlatnom dečicom, srdačan pozdrav s vlasnicima jednog kafea koji nas i bratski počastiše za kraj (hej, Srbe!), kao i poklonjena orahovica kao dokaz dobrih odnosa. Od nas dosta, nek sad malo Jeremić zasuče rukave.
http://www.e-novine.com/stav/28294-Jeremiu-letovao-sam-Hrvatskoj.html
Tako lijepa, a tako blizu.....

Jeremiću, letovao sam u Hrvatskoj!

Nedavno sam u centru Beograda primetio vozilo splitske registracije s zastavicom Srbije na retrovizoru. Zašto je taj Splićanin stavio omraženu mu zastavicu, pod uslovom da je zaista Splićanin? Pa zato što i u Beogradu ima isto tako na stotine tih krmadi koji bi uradili isto – izlupali bi mu kola na pravdi boga.
Pre dvadeset i kusur godina, dok sam bio još golobrad i zelen, šetao sam po kraju u kojem sam živeo. Bila je već noć, recimo oko deset sati uveče, i ka meni su se kretali mladići, njih četiri-pet, mlađi od mene, ali već tada se naslućivalo da će od njih postati ološ ovog grada. Nisam voleo da budem u njihovoj blizini, ali, eto, susret u tom trenutku nisam mogao izbeći. Jedan od njih me je upitao kako glasi zagrebačka registracija. “ZG”, odgovorio sam mu. “U ***** materinu, sjebali smo neka kola na ‘ZA’!”. Nesrećni Zaječarac bio je te večeri kolateralna šteta srpskog nacionalističkog ludila koje će samo nekoliko godina kasnije rezultirati jednim od najvećih krvoprolića u 21. veku, iz kojeg će Srbija kao nacija u očima sveta izaći kao naslednica hitlerovske Nemačke, a srpski narod kao genocidno patrijarhalno pleme s oboda Evrope.
Poslednjih nedelja sa nekoliko nivoa slušam tezu o tome kako Srbi ne treba da putuju u Hrvatsku na letovanje. Tema oko odlaska na more u Hrvatsku aktuelizovana je pojavljivanjem bilborda po srpskim gradovima, u kojima zvanični Zagreb poziva turiste iz Srbije da dođu na letovanje. Neki su na te reklame reagovali s rezignacijom, neki ravnodušno, a nekima je bilo veoma drago da se stvari mrdaju s mrtve tačke. Svako je, dakle, reagovao prema svojim aršinima. Ono što je simptomatično u čitavoj priči jeste kako su neki ljudi uspeli da se umreže u virtuelne koalicijske mreže kojima se nije svidela ideja odlaska Srba u Hrvatsku.
Na primer, ličnosti poput Vuka Jeremića, srpskog šefa diplomatije i Miljenka Jergovića, hrvatskog novinara i pisca. Što se mene tiče, odbacio sam oba argumenta, pogotovo što s Jeremićem odavno nemam čak ni približno sličan stav, dok bih s Jergovićevim mogao da polemišem. Sve u svemu, nijednog nisam poslušao.
Epilog odlaska jeste jedno potencijalno divno prijateljstvo s porodicom iz Zagreba i njihovom zlatnom dečicom, srdačan pozdrav s vlasnicima jednog kafea koji nas i bratski počastiše za kraj (hej, Srbe!), kao i poklonjena orahovica kao dokaz dobrih odnosa. Od nas dosta, nek sad malo Jeremić zasuče rukave.
http://www.e-novine.com/stav/28294-Jeremiu-letovao-sam-Hrvatskoj.html
Tako lijepa, a tako blizu.....
Kakwo izdrkawanje.. za mentalno zaostale..

Jel to Cheda pisao?
100% neki Hrvat koji živi u Srbiji i solidno zna ekavicu.
Mozda ona majmuncina Vasic
Љубо, понашај се као да си нормалан ...
Не преноси нам бајке анонимних ЦРО писаца,
Андерсен је много бољи ...

Kakwo izdrkawanje.. za mentalno zaostale..