siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
ja ću da fotografišem fiću i ferari.samo ne znam gde da nadjem ferari u BG -a da je parkiran pored fiće 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ću da fotografišem fiću i ferari.samo ne znam gde da nadjem ferari u BG -a da je parkiran pored fiće![]()

Neces naici u BG na Ferari - ne zato jer nemaju love - imaju, imaju love vise nego pameti - nego zato jer svako ko hoce Ferari da kupi mora da se dokaze da je dostojan da vozi taj auto. Nije pristupan svakoj bulji da sedne za volan ovog auta - ma koliko taj imao love. Tako se prica i kaze se da u tome ima istine![]()

dosta dobra tema i pruza veliku sirinu i kreativnost.
zato mislim da bi bilo pametno da se uz fotku posalje i komantar na koji kontrast je autor mislio i da monarh ispod svake fotke stavi komentar koji je autor poslao...recimo
kontrast toplo hladno
kontrast sirotinja bogatsvo
kontast boja
kontrast novo staro
itd itd...
mislim da je to na ovoj temi potrebno jer mozda mnogi nece razumeti fotke na prvu loptu.
misljenje?

tako jeMislim da ne treba to. Negde sam pročitao "Fotografija je kao vic, ako ga moraš objašnjavati - nije dobar"![]()

Emocijo cestitam na pobedi!
Odlicna je tema, ovog puta mi se dopada bas.![]()

dosta dobra tema i pruza veliku sirinu i kreativnost.
zato mislim da bi bilo pametno da se uz fotku posalje i komantar na koji kontrast je autor mislio i da monarh ispod svake fotke stavi komentar koji je autor poslao...recimo
kontrast toplo hladno
kontrast sirotinja bogatsvo
kontast boja
kontrast novo staro
itd itd...
mislim da je to na ovoj temi potrebno jer mozda mnogi nece razumeti fotke na prvu loptu.
misljenje?
ako se kaže boja,sve će biti u koloritu,ovako je zanimljivije
bar meni .
To mu dodje isto kao kada bi uz svaku knjigu dobio i size i zakljucak jos pre citanja sadrzaja, crtanje onoga sto je pisac hteo reci...kome je to zanimljivo.

To mu dodje isto kao kada bi uz svaku knjigu dobio i size i zakljucak jos pre citanja sadrzaja, crtanje onoga sto je pisac hteo reci...kome je to zanimljivo.

- ali posto je dozvoljena samo jedna fotografija (a pod tim se valda podrazumeva samo jedan snimak) onda bi to bilo protiv pravila? Ali pravila se mogu menjati od teme do teme - zasto da ne? Pravila igre se mogu individualno, aktuelnoj temi prilagoditi 
hm...- ali posto je dozvoljena samo jedna fotografija (a pod tim se valda podrazumeva samo jedan snimak) onda bi to bilo protiv pravila? Ali pravila se mogu menjati od teme do teme - zasto da ne? Pravila igre se mogu individualno, aktuelnoj temi prilagoditi
![]()

hm...- ali posto je dozvoljena samo jedna fotografija (a pod tim se valda podrazumeva samo jedan snimak) onda bi to bilo protiv pravila? Ali pravila se mogu menjati od teme do teme - zasto da ne? Pravila igre se mogu individualno, aktuelnoj temi prilagoditi
![]()

) 
Ili čak i da je različito drvo..recimo na jednoj strani šuma prekirvena snegom, a na drugoj sasvim druga šuma zelena..
Zasto da ne? Ne mora se covek pridrzavati jednog pravila ko pijan plota (uzrecica moje babe
)
![]()

Eee...ali ako spojiš dve u jednu - imaš jednu
Alhemija umetnosti![]()
Ja lično sam da to može uraditi ko želi...ako ima dobar motiv i dobru ideju, što bi ga to sputavalo. Ako neko hoće neka spoji sto malih sličica..10x10..to je njegovo delo. Samo neka ima oko 800pixela po dužoj strani![]()