Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo,imali smo danas opshtinsko takm. iz istorije.Ne mogu da verujem koliko je glupo bilo,inache sam 8. razred.....ali nije bilo skoro nishta shto smo radili sa nastavnicom....glupo sam uradila...a prva sam bila na shkolskom????!!!!!Kako sam samo nervozna u vezi toga.....uuufffff.....

Evo,imali smo danas opshtinsko takm. iz istorije.Ne mogu da verujem koliko je glupo bilo,inache sam 8. razred.....ali nije bilo skoro nishta shto smo radili sa nastavnicom....glupo sam uradila...a prva sam bila na shkolskom????!!!!!Kako sam samo nervozna u vezi toga.....uuufffff.....

Shkolsko nema nikakve veze sa opshtinskim... Shkolsko je po meni i glupo, kod nas ko god se prijavio mogao je da ode na opshtinsko... A kako si proshla, koje mesto si zauzela?

Istoricari, kakvo je takmicenje? Redovno gradivo ili neka tema? Zaokruzivanje, povezivanje, hronoloski red??? Ima li ko primer, bas me zanima!!!
paaa ovako. u pitanju je redovno gradivo, tj. za opstinsko se sprema deo knjige a za gradsko i republicko cela knjiga :( , znaci bude i na zaokruzivanje, i na povezivanje, a meni je bilo i da sortiram hronoloski dogadjaje itd ;) ili recimo da odredim necije savremenike... dakle, iskljucivo iz knjige, ali uglavnom neke sitnice, ne moze se reci da je samo osnovno gradivo. ipak je to takmicenje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back