MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Ako je neko danas išao na srpski iz prve godine, nek javi kakvi su bili zadaci, čisto da znam šta me čeka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je neko danas išao na srpski iz prve godine, nek javi kakvi su bili zadaci, čisto da znam šta me čeka![]()
posle gradskog u bg-u ide republicko, ne znam kako je u drugim mestima, valjda je vama okruzno kao nama opstinsko, a vase regionalno kao nase gradsko... tako sam ja shvatila
ma uzas, pitanja su katastroooofa bila (neka), na svu srecu saznali smo da trebaju sve one lekcije za koje smo prvo mislili da ne trebaju... znaci treba prvih 192 str sve...
ne znam koliko sam bodova imala, nije ni bitnobitno da sam prosla
saznacu sutra verovatno.
da, imali smo isti test, nazalost dooobro se secam tih manastira! osecam da to pitanje niko s trece godine nije znao!
a nisam znala ni ono - kad je konstruisan pomorski hronometar itd....
dok sam grcko pitanje znala![]()
Mislim da je okruzno 5.aprila...Nego,je l' znas kad je okruzno?
Falilo mi je 2 poena za regionalno iz srpskog.
Zna li neko kakva su pitanja bila iz istorije?
Plz, pošto mi još ni Rim nismo učili, a valjda će biti, ja sutra imam takmičenje
jeste okruzno 5. aprila
a gde je uopste to za manastire? bas sam danas trazila, nisam mogla nigde da nadjem?!?
hehe ima da rasturim to gradsko, spremicu se svetski
a jel zna neko koliko procenata treba da se ima, da bi se islo na republicko? ili se pravi rang lista? kako ide to?