Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao,mozes li mi reci kakva su pitanja bila?
da li sam te dobro razumela u pitanju je opstinsko takmicenje iz istorije?
Mene uskoro ocekuje, pa mi molim te reci kakva su pitanja bila?
V sam razred.
Unapred hvala.:p

meni ovde nista nije jasno..:O
da li je gradsko u bg-u isto sto i okruzno???
tacnije,da li se posle tog gradskog ide na republicko?
Ja sam danas prosla na okruzno..Mada,jako su me iznervirali,jer su nama poslali program po kom su neke lekcije izbacene,a onda su postavljali pitanja iz toga...8ol..
Ono za Grcko pitanje,i oni manastiri u Boki i Dalmaciji..Znaci,bas sam bila maaad...
Black Sheep,koliko si bodova imala?
P.S.Je l' smo imale isti test(po ovim pitanjima)?

posle gradskog u bg-u ide republicko, ne znam kako je u drugim mestima, valjda je vama okruzno kao nama opstinsko, a vase regionalno kao nase gradsko... tako sam ja shvatila :)
ma uzas, pitanja su katastroooofa bila (neka), na svu srecu saznali smo da trebaju sve one lekcije za koje smo prvo mislili da ne trebaju... znaci treba prvih 192 str sve...
ne znam koliko sam bodova imala, nije ni bitno :) bitno da sam prosla :D saznacu sutra verovatno.
da, imali smo isti test, nazalost dooobro se secam tih manastira! osecam da to pitanje niko s trece godine nije znao!
a nisam znala ni ono - kad je konstruisan pomorski hronometar itd....
dok sam grcko pitanje znala :mrgreen:

posle gradskog u bg-u ide republicko, ne znam kako je u drugim mestima, valjda je vama okruzno kao nama opstinsko, a vase regionalno kao nase gradsko... tako sam ja shvatila :)
ma uzas, pitanja su katastroooofa bila (neka), na svu srecu saznali smo da trebaju sve one lekcije za koje smo prvo mislili da ne trebaju... znaci treba prvih 192 str sve...
ne znam koliko sam bodova imala, nije ni bitno :) bitno da sam prosla :D saznacu sutra verovatno.
da, imali smo isti test, nazalost dooobro se secam tih manastira! osecam da to pitanje niko s trece godine nije znao!
a nisam znala ni ono - kad je konstruisan pomorski hronometar itd....
dok sam grcko pitanje znala :mrgreen:

Jes,jes...
Skontala sam hijerarhiju takmicenja:
1.nase opstinsko=vase opstinsko(mislim na te opstine Palilula,Zemun,ili kako vec(posto kod vas ipak ima veci broj srednjih skola u 1 opstini)

posle njega ide:

2.nase okruzno iliti regionalno=vase gradsko(jer su tu sve gorepomenute opstine):mrgreen:

3.The republicko :o

Jeste,slazem se da je bitno samo to da smo prosle..Ja sam znala godine barometra i hronometra,ali zato nisam Grcko pitanje..Bas su piiip-s sto nisu sve skole obavestili o "izbacenim" lekcijama...
Nego,je l' znas kad je okruzno?
Ja cu poceti vec da se spremam,mada mi je nekako zanimljivija svetska istorija od nacionalne..Ali,dobro..
Wolim ja takmicenje iz istorije,pruza mi veoma dobar izgovor da se ne trcam mnogo oko drugih predmeta-..:rolleyes::P

Prosla sam i ja na okruzno :mrgreen:. Buljila sam u ono pitanje o manastirima pola sata i pokusavala da nateram moj mozgic da se seti da li sam to negde procitala,ali nista...kad sam dosla kuci 100 godina sam vrtela knjigu dok nisam skontala da je to u onim lekcijama koje navodno nisu trebale da se uce...Misliiim...Hvala im na obavestenju...
Nego,je l' znas kad je okruzno?
Mislim da je okruzno 5.aprila... :)

jeste okruzno 5. aprila :)
a gde je uopste to za manastire? bas sam danas trazila, nisam mogla nigde da nadjem?!?
hehe ima da rasturim to gradsko, spremicu se svetski :D
a jel zna neko koliko procenata treba da se ima, da bi se islo na republicko? ili se pravi rang lista? kako ide to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back