Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
omg...ne mogu da verujem..:(
ja sam tada u Danskoj..tj,baš 5.se vraćam..
Ako ikako budem mogla,ići ću na takm.,makar malo i zakasnila...
Ma,direkt sa aerodroma idem!

Ja sam još dok sam radila test skontala a su ta 2 pitanja iz "izbacenih" lekcija,jer mi nisu cak ni poznati bili ti pojmovi..
Zaista nije fer,i stvarno mi nije jasno zasto nisu svima javili..
Sramota..

dosad je bilo potrebno 18 bodova....ne znam da li se sad neshto promenilo.....

To je za srpski,i ne znam da li jos za neki predmet..Tj,za ona takmicenja na kojim je max.br.bodova 20.
Za istoriju je uvek drugaciji broj bodova..Sad na opstinskom je bilo 59.
Mislim da je,kao i na opstinskom,potrebno 80% od ukupnog br,poena za prolazak..Nema mnogo mesta za gresku..

To za manastire je na 120. strani,pretposlednji pasus
Ne verujem ni da bih obratila neku paznju na to sve i da sam ucila tu lekciju
ok hvala :) he he ma tu lekciju sam samo preletela...
omg...ne mogu da verujem..
ja sam tada u Danskoj..tj,baš 5.se vraćam..
joooj :( bas mi je krivo zbog tebe! :( :(
a u dansku ides zahv. onom konkursu, jel da? :D
Ja sam još dok sam radila test skontala a su ta 2 pitanja iz "izbacenih" lekcija,jer mi nisu cak ni poznati bili ti pojmovi..
Zaista nije fer,i stvarno mi nije jasno zasto nisu svima javili..
Sramota..
e znas kako je to bilo... i mi smo mislili da su samo one strane koje su rekli, i onda nam je 10 dana pred takm. prof. rekla da trebaju i te izbacene lekcije... oni su verovatno u tom dopisu rekli od koje do koje lekcije, pa smo mi onda protumacili *dakle, pogresno* da neke ne trebaju... recimo ako su rekli od 4. do 6. i od 7. do 10. onda smo valjda tako mislili da ta 6. na treba, a ne da je zakljucno sa njom...
mada su kreteni, mogli su lepo da kazu - prve 192 strane... :evil:
To je za srpski,i ne znam da li jos za neki predmet..Tj,za ona takmicenja na kojim je max.br.bodova 20.
Za istoriju je uvek drugaciji broj bodova..Sad na opstinskom je bilo 59.
Mislim da je,kao i na opstinskom,potrebno 80% od ukupnog br,poena za prolazak..Nema mnogo mesta za gresku..
nadajmo se da je tako :) a jel ima neki sajt da se pogleda ko je prosao i sa koliko bodova? jer ja znam samo da sam prosla, ne i sa koliko poena :lol:

Ne, imam klasičnu knjigu za stručne srednje škole, ali tek smo na 50. i nekoj strani iako ima 200 strana
Mesec dana već odgovaramo Grčku :lol:
Danas mi je takmičenje, opet je pomereno

mi nemamo tu knjigu,ali se vetj mesec i po zlopatimo sa grchkom.....shta da se radi kad oblast ima 80 i neshto str.......:rolleyes: mada nasha istoricharka bash ima razumevanja tako da smo spremali samo 50str....

Nama Grčka nije više od 15 stranica... Tačnije, sad ću da pogledam, 17 stranica
Tek smo četvrtinu knjige prešli a imamo još jedno tromesečje
Nego, ni danas nisam imala takmičenje
Sad više ni ne znam kada će biti...

Ne verujem da bilo ko ima tako neshto... Shtrebajte knjigu, pamtite svako slovo... Ja sam bar tako radio iz geografije... :lol: A testove je i nastavnik/profesor mogao dati, ja ih imam na tone iz geosa... BTW, kad je takmichenje iz geografije, mozhe li mi neko recji? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back